Normalni narodnjaci?!
Re: Normalni narodnjaci?!
a sta mislite o kontur jastucima ?
LOCK! Previše off-a u jako malom vremenskom periodu. 

ac10: ali za to teranje ti trebaju silni oklopnici bez mane i straha, sacekaj malo, docice ih jos na topic ako ga ne zakljucaju.
boki:
dzej je okej:) dzej je krao spanske melose, dzej je slusljiv
critical:
kontur jastuk je pravo cudo, i na putovanja ga nosim
boki:
dzej je okej:) dzej je krao spanske melose, dzej je slusljiv
critical:
kontur jastuk je pravo cudo, i na putovanja ga nosim
aj malo se zamisli nije li bio OFF od samog pocetka, ti si usao u raspravu u jednom trenutku kad se nesto raspravljalo i rekao svoje, al pogledaj samu raspravu.Derrick wrote:LOCK! Previše off-a u jako malom vremenskom periodu.
Doolio wrote:ac10: ali za to teranje ti trebaju silni oklopnici bez mane i straha, sacekaj malo, docice ih jos na topic ako ga ne zakljucaju.

treba nam KnightOfDoom
@boki
Ako se odnosi na mene, ja sam pomenuo i jedne i druge. Kada kazes narodnjak, prvo se pomisli na one turbo, pa tek onda na ove ostale.
Razlika izmedju Harisa i Turbo Jece je u tome sto Haris zna da peva. Tekstovi su malo blazi i to bi bilo to. I dalje je tu "ljubav" i alkoholisanje u kafani do rane zore, koje je krajnje pozitivan fenomen i obrazac kako svi treba da se ponasamo.
eeeeeej, pa vodeni jastuk. Kako se ranije nisam setio.
Ako se odnosi na mene, ja sam pomenuo i jedne i druge. Kada kazes narodnjak, prvo se pomisli na one turbo, pa tek onda na ove ostale.
Razlika izmedju Harisa i Turbo Jece je u tome sto Haris zna da peva. Tekstovi su malo blazi i to bi bilo to. I dalje je tu "ljubav" i alkoholisanje u kafani do rane zore, koje je krajnje pozitivan fenomen i obrazac kako svi treba da se ponasamo.

Moj deda ih hvali. Ali ozbiljno.a sta mislite o kontur jastucima ?
eeeeeej, pa vodeni jastuk. Kako se ranije nisam setio.

ac10 evo ga jedan oklopnik! ja odo u zutu podmornicu, pa u kafanu do rane zore!Razlika izmedju Harisa i Turbo Jece je u tome sto Haris zna da peva. Tekstovi su malo blazi i to bi bilo to. I dalje je tu "ljubav" i alkoholisanje u kafani do rane zore, koje je krajnje pozitivan fenomen i obrazac kako svi treba da se ponasamo.
Nikada nisam voleo Bitlse 

pa nisam ni ja, stavise, ne podnosim ih, al to je nebitno krajnje.
Stari,jel slusas ti Van Halen,Motorhead,Iron Maiden,Judas Priest and such things?sub_zer0 wrote:@boki
alkoholisanje u kafani do rane zore, koje je krajnje pozitivan fenomen i obrazac kako svi treba da se ponasamo.![]()
Toma & Co. ni u jednoj svojoj pesmi ne promovise alkoholisanje u kafani do rane zore,vec govori o svom depresivno-melanholicno-setnom stanju dok cira i prica kako je totalno sjeban pa u casi trazi spas jel`te,iako zna da ga nece tamo naci jel`te.... A ni u jednoj pesmi nema lajna "Uuuuuuuu al sam veceras dobro pioooooooooo,Dankaaaaaaaaaaaaaaaaa"... tink abaut it....
- KnightOfDoom
- Site Admin
Hteo sam da podelim warnove svima sa zadnje dve strane, sem Bokiju... onda sam se setio koji je ovo deo foruma. Ako vam se ne svidja tema ignoriste je, nemojte namerno da pravite offtopic da bi bila zakljucana jer cu onda stvarno da delim warnove.
ja sam jednom hteo da slusam pink flojd i onda sam cuo neku pesmu de lik kaze da ce nekog da rokne sekirom u glavu i od tada ne slusam, neka hvala, ne treba mi taj obrazac.
KoD:
brate, aj pogledaj sta ljudi pisu, kako da reaguje covek na ovoliku kolicinu ne znam ni ja cega, a u picku materinu sad sam se iznervirao, podeli mi warn ako oces, ali ako neko kaze 'jel volis basket', a ovaj drugi kaze 'imam lepu majicu', ovaj prvi ima svako pravo da prica o kontur jastuku. evo pogledaj bluzkov poslednji post, mislim, njemu svaka cast sto ima zivaca, ja se ne bih ni trudio da odgovaram na nesto tako otvoreno tendenciozno. ali dajem bluzku jos dva posta max dok ne krene o kontur jastucima.
o bokiju da ne govorim, zato sam mu i rekao da ne pizdi i da pise kao ja retardirano jer ce odlepiti. nije stvar u raspravi, jos je gore kad se neko kao drzi rasprave, a u stvari pise nadobudno, tendenciozno i bez ikakvog obaziranja na sagovornike. to se zove blog momci i lako ga je napraviti.
KoD:
brate, aj pogledaj sta ljudi pisu, kako da reaguje covek na ovoliku kolicinu ne znam ni ja cega, a u picku materinu sad sam se iznervirao, podeli mi warn ako oces, ali ako neko kaze 'jel volis basket', a ovaj drugi kaze 'imam lepu majicu', ovaj prvi ima svako pravo da prica o kontur jastuku. evo pogledaj bluzkov poslednji post, mislim, njemu svaka cast sto ima zivaca, ja se ne bih ni trudio da odgovaram na nesto tako otvoreno tendenciozno. ali dajem bluzku jos dva posta max dok ne krene o kontur jastucima.
o bokiju da ne govorim, zato sam mu i rekao da ne pizdi i da pise kao ja retardirano jer ce odlepiti. nije stvar u raspravi, jos je gore kad se neko kao drzi rasprave, a u stvari pise nadobudno, tendenciozno i bez ikakvog obaziranja na sagovornike. to se zove blog momci i lako ga je napraviti.
@doolio
E pa ne moze onda tako, prvo ovo (kao neki metal) pa tek onda u kafanu.
Dobro, nije bas relacija power-->narodnjak, ali nisam uspeo da nadjem drugi cover.
Koliko god ti blesavo zvucalo, mogu da pevaju i o ruzicastim poniima, nece da mi smeta. Tekstovi me skoro uopste ne zanimaju, bitna mi je muzika i gruv. Mada, poneke stvari me zestoko iritiraju, kao ono hail satan i slicne splacine. Zato ne volim blek talme
Inace, pricao sam konkretno za Harisa. Mrzi me da seciram svakog ponaosob. Niti imam vremena, niti ih sve poznajem.
E pa ne moze onda tako, prvo ovo (kao neki metal) pa tek onda u kafanu.

Sve od navedenih.Stari,jel slusas ti Van Halen,Motorhead,Iron Maiden,Judas Priest and such things?

Inace, pricao sam konkretno za Harisa. Mrzi me da seciram svakog ponaosob. Niti imam vremena, niti ih sve poznajem.
- KnightOfDoom
- Site Admin
Brate ili iskuliraj temu ili nemoj da spamujes. Israli ste 2 strane oftopika za 15 minuta. Ovo jeste podforum za mozdani proliv ali nemojmo biti bezobrazni. Ako ti i dalje nije pravo imas predlozi i pitanja pa se zali, kontam da ce kumkat biti pun razumevanja kad procita.