Slušate Li Rammstein?
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Slušate Li Rammstein?
nisam stručan da ocenim da li su oni kvalitetan bend ili ne ali u njihovoj muzici ima nešto što me vuče
jednostavno taj sklop mi se svidja i volim da ih slušam, tekstovi su im doduše ponekad malo ekstremni ali nema veze
jednostavno taj sklop mi se svidja i volim da ih slušam, tekstovi su im doduše ponekad malo ekstremni ali nema veze
nema normalnih nemaca, to je oksimoron!
@Doolio
Ali znas sta ja podrazumevam pod "normalnim" Nemcima-to nisu oni Nemci za klince,vec oni Nemci koji me dizu na noge,zbog kojih se osecam lepo,kojima se divim do imbecilnosti,otkud TI znas da takav Nemac ne moze da odgovara i tebi,kad ga nisi ni slusao.... Mislim,volim ja i Francuze,Italijane,Maltezane,Svazilendzije

Ali znas sta ja podrazumevam pod "normalnim" Nemcima-to nisu oni Nemci za klince,vec oni Nemci koji me dizu na noge,zbog kojih se osecam lepo,kojima se divim do imbecilnosti,otkud TI znas da takav Nemac ne moze da odgovara i tebi,kad ga nisi ni slusao.... Mislim,volim ja i Francuze,Italijane,Maltezane,Svazilendzije

Mene je rammstein nacisto promenio. Bio sam dobar i takoreci "nezna dusa" decak. Voleo sam sva ona fenserska sranja.. dobro ne bas FENSERSKA, ali ono.. tehno, neeeki hipihop, i tako to.. Al kada sam cuo rammstein, ja sam se promeio 180stepeni. Vise nisam onaj isti. Sad sam mnogo ravnodustniji i jbem li ga.. nervozan, pun besa, mrznje takoreci... Al ne zalim. Bolesno znammm...
na sta sve muzika moze da te preokrene. Ja TOGA nisam bio svestan. OMG mogu samo reci 

Ti decko pocni da slusas muziku.... Ramsranje batali..... Ene ti pun JauTab Pink Floyda..... Nemo` slusas ta sranja,ziv ti ja.....
nije te muzika promenila nego si se sam promenio, to se tripujes. muzika moze trenutno da te iscima jedino.vlada92 wrote:Mene je rammstein nacisto promenio. Bio sam dobar i takoreci "nezna dusa" decak. Voleo sam sva ona fenserska sranja.. dobro ne bas FENSERSKA, ali ono.. tehno, neeeki hipihop, i tako to.. Al kada sam cuo rammstein, ja sam se promeio 180stepeni. Vise nisam onaj isti. Sad sam mnogo ravnodustniji i jbem li ga.. nervozan, pun besa, mrznje takoreci... Al ne zalim. Bolesno znammm...na sta sve muzika moze da te preokrene. Ja TOGA nisam bio svestan. OMG mogu samo reci
ma brateee ja slusam i mnogih drugih grupa. nisam rekao da mi je ovo jedina grupa koju slusam... al samo kazem da ova grupa R+ unistava svojim pesmama i stihovima. Skoro svaki stih je prepun moci, razaranja i nemilosrdnosti:!: mnogoBluesko wrote:Ti decko pocni da slusas muziku.... Ramsranje batali..... Ene ti pun JauTab Pink Floyda..... Nemo` slusas ta sranja,ziv ti ja.....

mozda mozda....Doolio wrote: nije te muzika promenila nego si se sam promenio, to se tripujes. muzika moze trenutno da te iscima jedino.

- Orgasmatron
ne bi rekao da kradu od njih?? Logo, nachin pevanja + boja glasa iako pevach Rammstein-a u poredjenju sa ovim iz Laibach-a zvuchi kao malo upishano derishte...?Ivinci wrote:nasao sam gomilu informacija i slusao sam LaibachOrgasmatron wrote:zaboravio si i bend od koga kradu vecinu fazona LAIBACH
ne bih bas rekao da kradu od njih ali su inspirisani njihovom muzikom, a Laibach je radio Cover za pesmu od Rammsteina "ohne dich" ...
- DJ_MY_SOUL
Neverovatan band. Jedan od retkih metal bendova koje volim. Najvise volim naravno Feuer Frei i Sonne... Feuer Frei kada odem na skijanje i dok se spustam "extremno" upalim feuer frei zamisljam da sam vin diesel
Nema veceg uzivanja, muzika koja te pumpa andrenalinom...

Nekad su mi bili kul ali, ovo sad ..........

U poslednje vreme ih vise gledamo... 

Ali su prisutni na forumu, to je bitno.
Volim kada neki bend u svoje spotove ubacuje dobre ribe. Tako se približavaju nama koji za njih nismo ni čuli i daju nam šansu da se na vrijeme uključimo u priču. Nije da ja to podilaženje podržavam, ali kad političari mogu da se slikaju to traktorima i tako skupljaju poene, mogu i metalci malo da nas obraduju. (Jes da su sad ispali k'o Beni Benasi i malo su me razočarali, ali nema veze.)
Ramštajn je extra bend. Ja kad sam ih prvi put čuo, potpuno sam odlepio (onako kako čovek može od ljubavi da odlepi i postane slep).

Volim kada neki bend u svoje spotove ubacuje dobre ribe. Tako se približavaju nama koji za njih nismo ni čuli i daju nam šansu da se na vrijeme uključimo u priču. Nije da ja to podilaženje podržavam, ali kad političari mogu da se slikaju to traktorima i tako skupljaju poene, mogu i metalci malo da nas obraduju. (Jes da su sad ispali k'o Beni Benasi i malo su me razočarali, ali nema veze.)
Ramštajn je extra bend. Ja kad sam ih prvi put čuo, potpuno sam odlepio (onako kako čovek može od ljubavi da odlepi i postane slep).

-
Rammstein je do jaja.....skoro sam poceo da ih slusam....i baaaaaaaaaas,baaaaaaaaaaaaaaaaaas su strava.....Richard Z. Krsupe moj idol... 
P.S. jedva cekam da dodju ,pa ce biti ludooo....

P.S. jedva cekam da dodju ,pa ce biti ludooo....

UP_THE_IRONS wrote: jedva cekam da dodju ,pa ce biti ludooo....