ja posedujem career-a ali kopiju skvajera ili stratokastera,sta god da je.tesko je ko tuc,vrat je mesnat (debeo),dosao je sa tri singla koji nisu ni bili toliko losi ali sam ja bridz izvadio,iskasapio masku i stavio humbucker sa ibanez 1570 prestige-a i meni je ok za ovo sto ja sviram jer ja to sto sviram je sve na dosta pocetnom nivou.ima career skroz pristojnih gitara za neke ok pare,samo da ti zapadne ok komad.nemam ti nista vise reci osim idi pa probaj.mozda ti se svidi,a opet mozda i ne.DzOnI123 wrote:Prvi put vidim nesto slicno LP-u za te pare ... pa zbog toga ... !!! A i prvi put cujem za ovaj Career !!!
Career Elite LP STD - BK
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Career Elite LP STD - BK
Ja imam Career CGN2, sa 2 hambakera i jako sam zadovoljan.Ali ja je koristim samo u kucnim uslovima, nemam bend i koristim amplitube i guitar rig. Za moje potrebe je super.
Evo da ne otvaram sada novu temu,kakvo vam je misljenje o ovim jack & danny gitarama ... nisam imao priliku da ih sviram pa jel ima mozda nekoga ko je probao ???
Imao drugar iz benda.
Ovako, gitare izgledaju dobro uradjene. Finalna obrada super. Ali sva elektronika je tesko sranje. Magneti najgori koje sam cuo. Ali super je gitara ako promenis sve to.
Ovako, gitare izgledaju dobro uradjene. Finalna obrada super. Ali sva elektronika je tesko sranje. Magneti najgori koje sam cuo. Ali super je gitara ako promenis sve to.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ma ako imash josh dodatnih 150Evra, kupi gitaru, ugradi novu elektroniku i vozi. Vidim da ti se svidela, a ono shto ti se prvo svidi ubedljivo je i najbolje (pokazalo se u mnogo slucajeva)....A eto ako je ok obrada, samo elektronika ne valja, onda uzimaj pa se igraj sa lemilicom.... 

A sta mislis jel bolja ova J&D od squeriera ??
-
Koji model od kog???Mislim Squier je i Bullet i Classic Vibe Stratocaster '60s??Aj daj modele pa da vidimo(ukoliko si prethodno naveo modele negde,izvinjavam se,mrzi me de citam sve)DzOnI123 wrote:A sta mislis jel bolja ova J&D od squeriera ??

-
e, ovako, provalio sam sajt pre tri sata, citam postove, citam, oci mi ispadose...
vise ne znam ni sta da mislim...
sviram klasicnu gitaru oko godinu i po dana i hteo bih da uzmem neku elektricnu, oko mi je zapalo bas za ovaj model.
kopija lp-a... znam i sam da za 17000 to nije "gitara" ali odakle meni 35000 i vise dinara?
budimo realni, kriza drma, shtrajkuje se, firma mi i ne sljaka tako dobro
...
nagrebao sam 17000.

Model: Career Elite LP STD - BK (Elite LP Standard)
Body: Alder
Neck: Maple, Bolt-On
Fingerboard: Rosewood
Pickups: 2 Humbucker
Electronic: 2 x Volume, 2 x Tone, 5-way Switch
Hardware: Black
Color: Black
vredi li ova gitara, strogo za kucnu upotrebu, komp, 5.1, apmlitube, guitar rig, svirao bih hc, znaci rifovi?
hvala unapred dobri ljudi.
vise ne znam ni sta da mislim...
sviram klasicnu gitaru oko godinu i po dana i hteo bih da uzmem neku elektricnu, oko mi je zapalo bas za ovaj model.
kopija lp-a... znam i sam da za 17000 to nije "gitara" ali odakle meni 35000 i vise dinara?
budimo realni, kriza drma, shtrajkuje se, firma mi i ne sljaka tako dobro

nagrebao sam 17000.

Model: Career Elite LP STD - BK (Elite LP Standard)
Body: Alder
Neck: Maple, Bolt-On
Fingerboard: Rosewood
Pickups: 2 Humbucker
Electronic: 2 x Volume, 2 x Tone, 5-way Switch
Hardware: Black
Color: Black
vredi li ova gitara, strogo za kucnu upotrebu, komp, 5.1, apmlitube, guitar rig, svirao bih hc, znaci rifovi?
hvala unapred dobri ljudi.
Neću ti odgovoriti na pitanje jer namam nikakvih iskustava sa gitarom koju pominješ, ali pošto vidim da si u stisci sa kešom reko' da podelim s tobom (i ostalima,naravno) informaciju... Trenutno je u Mitrosu sniženje Squier gitara i video sam Squier Standard Stratocaster za 12000 - 15000 din, pa ako si u fazonu stratolikih gitara mislim da je ovo extra dobar dil.
Kažem,nisam probao Career, ali prilično sam siguran da je Squier Standard bolja gitara a trenutno je možeš imati za manje keša, još će ti ostati para i za ono malo Aster pojačalo!
Kažem,nisam probao Career, ali prilično sam siguran da je Squier Standard bolja gitara a trenutno je možeš imati za manje keša, još će ti ostati para i za ono malo Aster pojačalo!

da ali opet da svira tj hc koji hoce da svira na singl koilovima? neznam bas kako ce mu to zvucati.moje licno misljenje je da career gitare za te pare nisu nimalo lose,no probaj ti i tog skvajera i career-a pa odluci sta ti bolje lezi..
Taj detalj mi je promakao...
Onda ništa, ostaje da se proba ovaj LP, mada bih ja probao i Squier-a, za svaki slučaj!

Onda ništa, ostaje da se proba ovaj LP, mada bih ja probao i Squier-a, za svaki slučaj!

ja sam svojim squierom zadovoljan...probaj obe gitareBlingo wrote:Taj detalj mi je promakao...![]()
zna ono
"3 put' meri jednom seci"
Evo ja sam imao prilike da sviram career les paul sa CAMO sarom spreda.
Gitara ima set-in vrat (sto je jako dobro za pare koliko je bila tamo u music house-u tj 16000 din mada je Kosta koji je tad tamo radio rekao da je to promotivna cena)
fin balans tezine izmedju tela i vrata, prilicno fin vrat obojen u mat crnu kao i cela pozadina gitare. Primetio sam da je lak ispucao i naduo se iz nekog razloga na nekoliko mesta ali to posle godinu dana koriscenja. ( inace ta gitara sad stoji u komisionoj prodaji u mix-u )
Mislim da je dobra stvar. Kupi to , izakaj ga , vremenom ukapiraj sta hoces od gitare pa da kupis i drugu kad budes mogao.
pozdrav
inace ova druga slika je gibson les paul traditional kojoj su u fotosopu poluuspesno promenili decall i potenciometre
Gitara ima set-in vrat (sto je jako dobro za pare koliko je bila tamo u music house-u tj 16000 din mada je Kosta koji je tad tamo radio rekao da je to promotivna cena)
fin balans tezine izmedju tela i vrata, prilicno fin vrat obojen u mat crnu kao i cela pozadina gitare. Primetio sam da je lak ispucao i naduo se iz nekog razloga na nekoliko mesta ali to posle godinu dana koriscenja. ( inace ta gitara sad stoji u komisionoj prodaji u mix-u )
Mislim da je dobra stvar. Kupi to , izakaj ga , vremenom ukapiraj sta hoces od gitare pa da kupis i drugu kad budes mogao.
pozdrav

inace ova druga slika je gibson les paul traditional kojoj su u fotosopu poluuspesno promenili decall i potenciometre
-
hvala svima, videcemo za par dana sta ce da se pazari... 

-
Bas vala.Ako je ovo cena za standard-a,ja bih ga uzeo,nebitno sta sviram.HSS bi mogao mozda da ti radi posao sto se tice hc,il ne nemam pojma,al imaj u vidu da se standardi krecu polovni oko 150e(14.033,43 RSD prema krstarici),sto bi znacilo da mozes da je prodas za iste pare za koje si i uzeo dzitru.Mislim makar je probaj.Blingo wrote:Trenutno je u Mitrosu sniženje Squier gitara i video sam Squier Standard Stratocaster za 12000 - 15000 din, pa ako si u fazonu stratolikih gitara mislim da je ovo extra dobar dil.