Takodje ovde!! Imam lepa i fina iskustva sa Laneyjem LX65R. Jos je vlasnik "pronasao" da na njegov drive doda distorziju i ima "heaven" sound. Vrrrlo pohvalno mogu da se izrazavam o Laney... a njegov drive mi se (meni) cak i svidja..
Za pedale... sta da ti kazem.. moje misljenje je da osim dobrog drivea i distorzije [koje BTW imas (thumbs up za Hot Head

)] sve ostalo mozes da uzmes iz neki jeftinijijeg procesora (tipa RP-150/250 ili Zoom G2.1/G2) obzirom da ce ti WAH stici dakle nemas potrebe za procesorima sa expression pedalom. Mada ruku na srce tu pedalu uvek mozes da iskoristis za volume.. yadi-yadi-yada uglavnom to je vec poznata stvar..
Kada je o pedalama za reverb i delay rec.. stvarno ima puuuno mogucnosti.. u svakom slucaju predlazem!!!
Sve sto zelis prvo probaj i gledaj da bas ne moras da igras "twister"... meaning uzmi sve ukupno cetri-pet pedala od kojih ce ti uvek bit' upaljene dve, a povremeno, po potrebi da gazis ostale tri.. ya know what I mean.. inace ces u toku pesme da igras "pipirevku"
Posto iz tvog posta zakljucujem(o) da drive i dist imas, Wah ces uskoro dobiti.. moje misljenje je da ti jos samo treba delay (kad sviras solo), reverb (za rhythm) i to bi bilo TO... sve dalje "trpanje" pedalboarda zahteva sve veca ulaganja za non-sucking-tone pedale..
Bas iz tog razloga ti za efekte (sem dist i OD) predlazem procesor koji ce ti biti svrsishodniji.. za ~(cca)120E dobijas masu efekata koje ces upotrebiti u tek ponekoj pesmi.. a davati 80-150E samo za flanger... hmmmm sam si rekao da ti je dzep dubune prosecne plate na Balkan peninsula... hocu reci prilicno vetrovit..
E da... tu ne smemo zanemariti i: napajanje, patch kablove, prenosenje, redjanje, skupljanje... Mislite o tome...
Eto malo, ja rekoh sta imam. Nadam se da sam biJo konstruktivan...