bio sam u MusicTrade, nego pitam, generalno, sta mislite o Pro Fetovima, vi koji ste ih probali?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
znas mozda nekog koji bi mi prodao Take12 za tako malu cenu?sixstring wrote:@ stalker,pazi sva pojačala od 60 do 100w sličnih cena slično zvuče,koje god da uzmeš nećeš pogrešiti. Ja baš volim mala i laka kombo pojačala i san mi je da nekad imam para za neki swr ili markbass sa jednom 12''
Bolje vas našao !!vbraca wrote:...Dobro nam dosao
Kao dve desetke...malisha wrote:Jako lep kabinet, moram priznati! Kako zvuci?
behringer pravi velike probleme i uzasno se lako kvari. znam 3 lika kojima je crkao behringer jako brzo...neces se zabaviti s tim pojacalomAca wrote:Ma pojacalo je skroz novo nema tri meseca, imam garanciju naravno...
Nego se plasim da se ne ispalim, da ga ne odnesem ja tamo i ono tamo ne smrdi...jos ja nisam iz BG, a tamo sam ga kupio zesce bih se izcimao...
Aca wrote:sto brze sviram sve vise smrdi...
Aca wrote:Desilo mi se da mi je pojacalo pocelo da smrdi na pregorelo (kao kad vam crkne napajanje na kompu), i tako smrdi mi vec nedelju dana kad sviram, sto brze sviram sve vise smrdi...
Pa je l' ima neko neki slican problem i je l' zna neko sta je upitanju???
Isto mi se desilo da kad stavim pedalu za overdrive na njega i pocnem da sviram, zvucnik pocne da mi skace toliko puno da sam se uplsio da ne izleti iz pojacala, da mi ne pukne nesto i predlu vise i ne stavljam...
upitanju je bass pojacalo Behringer BXL3000A , pa ako neko nesto zna nek kaze?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests