Ko šta svira?
Re: Ko šta svira?
ali su lame, jer nisu trOO... ono... kad bolje razmislimo i elektricna gitara nije troo... ni akustara cak... mislim da je najtrooije da svi mi koji sviramo elektricne i akusticne tambure predjemo na one pigmejske gitarice(ako je tako nesto postojalo)... e to je trOO band.. i naravno iza jedan komp sa pigmejskim ritmovima 

jedina tr00 stvar u muzici je vokal koji se dere, ali ne sme da se dere harmonicno, niti da se dere na nekom jeziku, mislim da nema starije i truije od toga. mozda kick bass u vidu fetusa koji se rita u kevi.
Doolio wrote:jedina tr00 stvar u muzici je vokal koji se dere, ali ne sme da se dere harmonicno, niti da se dere na nekom jeziku, mislim da nema starije i truije od toga. mozda kick bass u vidu fetusa koji se rita u kevi.

Doolio wrote:jedina tr00 stvar u muzici je vokal koji se dere, ali ne sme da se dere harmonicno, niti da se dere na nekom jeziku, mislim da nema starije i truije od toga. mozda kick bass u vidu fetusa koji se rita u kevi.
Ne volim ja tebe dzabe

ne volis ti ni jednog muskarca dzabeCritical wrote:Doolio wrote:jedina tr00 stvar u muzici je vokal koji se dere, ali ne sme da se dere harmonicno, niti da se dere na nekom jeziku, mislim da nema starije i truije od toga. mozda kick bass u vidu fetusa koji se rita u kevi.
Ne volim ja tebe dzabe![]()
![]()

nisam mislio nis' ruzno
ako ako! i da se doda efekat oluje okupimo sezdeset pigmejaca kojima krche creva u Gis Molu... e to je troo orkestar...Doolio wrote:jedina tr00 stvar u muzici je vokal koji se dere, ali ne sme da se dere harmonicno, niti da se dere na nekom jeziku, mislim da nema starije i truije od toga. mozda kick bass u vidu fetusa koji se rita u kevi.

Ja sviram klarinet i jos par instrumenata po potrebi... 

- Milan Dorosev
U bubnjara najbolja ka*a...
U tom slucaju ritam masina dodje k'o neki vibrator...

- Clarinettist993
Sviram klarinet, po potrebi blok flautu i tako te stvarčice, najeve...
Klarinet sviram profesionalno
Klarinet sviram profesionalno

Pozdrav kolega

Gitaru(do pre par godina i A bas prim i prim,ali vise ne
)...

- mislim_stvarno
vise od pola foruma gitaristi

mislim_stvarno wrote:vise od pola foruma gitaristi![]()
![]()
lol al lol zbog potpisa, xD da mož gore,ko zna gde bi bio ovaj forum da su bubnjari brojniji eee
- mislim_stvarno
sixstring wrote:mislim_stvarno wrote:vise od pola foruma gitaristi![]()
![]()
lol al lol zbog potpisa, xD da mož gore,ko zna gde bi bio ovaj forum da su bubnjari brojniji eee

aa zbog ponovnog ''uvek može gore'' pomislio sam na frulaše,e al zamisli to,frulaša više neg gitarisa zzzz!mislim_stvarno wrote:sixstring wrote:mislim_stvarno wrote:vise od pola foruma gitaristi![]()
![]()
lol al lol zbog potpisa, xD da mož gore,ko zna gde bi bio ovaj forum da su bubnjari brojniji eee![]()
![]()
![]()
![]()