Mogla sam da ga slusam, sve dok ga nisam videla

ima dobrih pesama, al ko sto ste vec gore rekli.... smorio je za medalju

ne'am pojmasl0e wrote:Kak'e veze ima njegova frizura?
Bogami, vidim da je i zrenjaninska alternativa pocela da se pali na mooda u muzici, odnosno izvodjace sa istima...i da je peva kao mushkarac
Nema bolji ton, samo drugaciji. A ako biste mogli malo bolje da pojasnite ''daleko bolje fraziranje jezivih white man's blues glupiranja'', kao i sta je to pretenciozno u Mayerovom sviranju, bio bih vam neobicno zahvalan, kolega.Bolji ton od njega ima Doyle Bramhall II, i daleko bolje fraziranje jezivih white man's blues glupiranja - ne svira pretenciozno
a reci da nije .... IRITANTAN!!!! Pravi face ko u stripovima kada nekome zavale backhand samarcinuZ*Z*Z wrote:Bolji ton od njega ima Doyle Bramhall II, i daleko bolje fraziranje jezivih white man's blues glupiranja - ne svira pretenciozno, ima i ideja i ne pravi kretenske face, samo preziva zvaku![]()
dokaz 1:
dokaz 2:
dokaz 3:
dok ova treca izgleda kao da je upravo..... bolje da ne izgovaram to, bicu fina
Eh, sad, pa nemam ja toliko vremena... Ja sam mislio da u nekoliko reci pretresemo te tehnicke i muzicke aspekte dobrog i loseg blues fraziranja...Koleza Sinisake, poslusaj autore s Fat Possum Records, bice ti jasno![]()
muki17 wrote:dok ova treca izgleda kao da je upravo..... bolje da ne izgovaram to, bicu fina![]()
shvatio da nije ukljucio kabl?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests