To su bile ljudine!foxmolder wrote:Inače 70 tih godina prošlog veka ovo su smatrali za combo pojačalo ( samo 48 kg)

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
To su bile ljudine!foxmolder wrote:Inače 70 tih godina prošlog veka ovo su smatrali za combo pojačalo ( samo 48 kg)
Si ovo kupio od Koste u Nis?foxmolder wrote:Acoustic 136
125 W
15 inca zvučnjak(nažalost nije original)
Inače 70 tih godina prošlog veka ovo su smatrali za combo pojačalo ( samo 48 kg)
Ako sa srecom da isteras tu membranu i pazaris novi zvucnik. Pa javi sta si i gde pazario...foxmolder wrote:Sirac-šunka nisam kupio u Niš, već od nekog dede u Kisaču...
Matori je svirao kontra bass u nekom KUD-u![]()
Inače pojačalo je iz 1976 godine sve je originalno osim zvučnika ( neki RCF od ne znam koliko vata)...ako bude para kupujem uskoro neki Celestion ili Eminence) jer sada nesmem da ga odvrnem više od trojke... oće membrana da pobegne napolje
To pored što liči na Precu je Melodija Mengeš iz bivše nam bratske republike Slovenije....slučajno se zatekla tu inače sad trenutno rabim neki malecki Smaick bass made in Koreja...BaticaBG wrote:Meni se svidja i taj Precizionen pored pojachala,jel to Badass na njemu ili me ochi varaju?![]()
sirac-šunka wrote:Uvelicao sam sliku i skoro sam apsolutno siguran da je na onom basu Schaller kobilica... Imao sam jednu Melodiju, proizvedenu s pocetka osamdesetih, i tada su stavljali prilicno jak hardver na gitare. Trebalo bi i civije da su Schaller, a moguce da ni magnet nije neki tek onako... Sve u svemu, vise ti se isplati da rasturis gitaru i prodas delove, nego da je prodajes celu![]()
Deder slikaj ti malo poblize taj bass da vidimo sta sve tu ima...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests