Slušate Li Rammstein?

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Post Reply
Ivinci

Re: Slušate Li Rammstein?

Post by Ivinci » 30 Jul 2009, 09:42

nisam stručan da ocenim da li su oni kvalitetan bend ili ne ali u njihovoj muzici ima nešto što me vuče
jednostavno taj sklop mi se svidja i volim da ih slušam, tekstovi su im doduše ponekad malo ekstremni ali nema veze

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 30 Jul 2009, 15:30

nema normalnih nemaca, to je oksimoron!

Bluesko

Post by Bluesko » 30 Jul 2009, 15:34

@Doolio
Ali znas sta ja podrazumevam pod "normalnim" Nemcima-to nisu oni Nemci za klince,vec oni Nemci koji me dizu na noge,zbog kojih se osecam lepo,kojima se divim do imbecilnosti,otkud TI znas da takav Nemac ne moze da odgovara i tebi,kad ga nisi ni slusao.... Mislim,volim ja i Francuze,Italijane,Maltezane,Svazilendzije :mrgreen: :rlol:

vlada92

Post by vlada92 » 30 Jul 2009, 15:53

Mene je rammstein nacisto promenio. Bio sam dobar i takoreci "nezna dusa" decak. Voleo sam sva ona fenserska sranja.. dobro ne bas FENSERSKA, ali ono.. tehno, neeeki hipihop, i tako to.. Al kada sam cuo rammstein, ja sam se promeio 180stepeni. Vise nisam onaj isti. Sad sam mnogo ravnodustniji i jbem li ga.. nervozan, pun besa, mrznje takoreci... Al ne zalim. Bolesno znammm... :metal: na sta sve muzika moze da te preokrene. Ja TOGA nisam bio svestan. OMG mogu samo reci :!:

Bluesko

Post by Bluesko » 30 Jul 2009, 15:58

Ti decko pocni da slusas muziku.... Ramsranje batali..... Ene ti pun JauTab Pink Floyda..... Nemo` slusas ta sranja,ziv ti ja.....

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 30 Jul 2009, 16:37

vlada92 wrote:Mene je rammstein nacisto promenio. Bio sam dobar i takoreci "nezna dusa" decak. Voleo sam sva ona fenserska sranja.. dobro ne bas FENSERSKA, ali ono.. tehno, neeeki hipihop, i tako to.. Al kada sam cuo rammstein, ja sam se promeio 180stepeni. Vise nisam onaj isti. Sad sam mnogo ravnodustniji i jbem li ga.. nervozan, pun besa, mrznje takoreci... Al ne zalim. Bolesno znammm... :metal: na sta sve muzika moze da te preokrene. Ja TOGA nisam bio svestan. OMG mogu samo reci :!:
nije te muzika promenila nego si se sam promenio, to se tripujes. muzika moze trenutno da te iscima jedino.

vlada92

Post by vlada92 » 30 Jul 2009, 17:07

Bluesko wrote:Ti decko pocni da slusas muziku.... Ramsranje batali..... Ene ti pun JauTab Pink Floyda..... Nemo` slusas ta sranja,ziv ti ja.....
ma brateee ja slusam i mnogih drugih grupa. nisam rekao da mi je ovo jedina grupa koju slusam... al samo kazem da ova grupa R+ unistava svojim pesmama i stihovima. Skoro svaki stih je prepun moci, razaranja i nemilosrdnosti:!: mnogo :krstise:

vlada92

Post by vlada92 » 30 Jul 2009, 17:10

Doolio wrote: nije te muzika promenila nego si se sam promenio, to se tripujes. muzika moze trenutno da te iscima jedino.
mozda mozda.... :|

Orgasmatron

Post by Orgasmatron » 04 Sep 2009, 08:35

Ivinci wrote:
Orgasmatron wrote:zaboravio si i bend od koga kradu vecinu fazona LAIBACH :D
nasao sam gomilu informacija i slusao sam Laibach

ne bih bas rekao da kradu od njih ali su inspirisani njihovom muzikom, a Laibach je radio Cover za pesmu od Rammsteina "ohne dich" ...
ne bi rekao da kradu od njih?? Logo, nachin pevanja + boja glasa iako pevach Rammstein-a u poredjenju sa ovim iz Laibach-a zvuchi kao malo upishano derishte...?

DJ_MY_SOUL

Post by DJ_MY_SOUL » 27 Sep 2009, 19:14

Neverovatan band. Jedan od retkih metal bendova koje volim. Najvise volim naravno Feuer Frei i Sonne... Feuer Frei kada odem na skijanje i dok se spustam "extremno" upalim feuer frei zamisljam da sam vin diesel :) Nema veceg uzivanja, muzika koja te pumpa andrenalinom...

Critical
PedoBear

Post by Critical » 27 Sep 2009, 19:30

Nekad su mi bili kul ali, ovo sad .......... :povrac:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 27 Sep 2009, 19:43

U poslednje vreme ih vise gledamo... :D

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 27 Sep 2009, 21:34

Ali su prisutni na forumu, to je bitno. :metal:

Volim kada neki bend u svoje spotove ubacuje dobre ribe. Tako se približavaju nama koji za njih nismo ni čuli i daju nam šansu da se na vrijeme uključimo u priču. Nije da ja to podilaženje podržavam, ali kad političari mogu da se slikaju to traktorima i tako skupljaju poene, mogu i metalci malo da nas obraduju. (Jes da su sad ispali k'o Beni Benasi i malo su me razočarali, ali nema veze.)

Ramštajn je extra bend. Ja kad sam ih prvi put čuo, potpuno sam odlepio (onako kako čovek može od ljubavi da odlepi i postane slep). :ziveli:

UP_THE_IRONS

Post by UP_THE_IRONS » 06 Oct 2009, 19:16

Rammstein je do jaja.....skoro sam poceo da ih slusam....i baaaaaaaaaas,baaaaaaaaaaaaaaaaaas su strava.....Richard Z. Krsupe moj idol... :)
P.S. jedva cekam da dodju ,pa ce biti ludooo....:)

guv'nor

Post by guv'nor » 06 Oct 2009, 19:23

UP_THE_IRONS wrote: jedva cekam da dodju ,pa ce biti ludooo....
Image

Post Reply