Kupio sam gitaru, i nastavljam sa pitanjima...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- KnightOfDoom
- Site Admin
Re: Kupio sam gitaru, i nastavljam sa pitanjima...
Pa pazi za cenu dva magneta i farbanje gitare moze da kupi i neki skuplji JS jackson, mozda i X ... nemam pojma koliko je farbanje, racunam da je minimum 100 evra, i magneti od 60-100 evra komad. Mada mozda bolje da plati 50 evra skvajer i vezba menjanje zica na njemu, nego dzekson 200 

E, Makijaveli a da ti malo ne zezaš a?
Od kupovine gitare do sada prošao si sa pitanjima o uglu držanja trzalice, menjanja štima na flojdu pa sve do zamene magneta i farbanja. Sublimirao si ga samo tako... a jel sviraš uopšte? Pretpostavljam da će sledeće tvoje pitanje biti zamena truss rod-a ili ugradnja Gibsonovog robot štimera u gitaru...

ja sam odavno rekao za njega..jeb'o lud zbunjenog..a vi sad protumacite to po volji..
-
neka, ne trebaju mi roboti u gitari...eg303 wrote:E, Makijaveli a da ti malo ne zezaš a?Od kupovine gitare do sada prošao si sa pitanjima o uglu držanja trzalice, menjanja štima na flojdu pa sve do zamene magneta i farbanja. Sublimirao si ga samo tako... a jel sviraš uopšte? Pretpostavljam da će sledeće tvoje pitanje biti zamena truss rod-a ili ugradnja Gibsonovog robot štimera u gitaru...
-
pa gde ti tu vidish logiku... ja hocu da obojim gitaru i kupim 2 magneta, a ti mi kazhesh da je bolja alternativa da kupim novu gitaru... a po nekoj mojoj rachunici jackson ce i dalje ostati neofarban i sa starim magnetima... neka, ja samo izlazhem probleme, nisam ja imao enciklopediju o gitarama pre nego shto sam kupio jackson-a, nisam ja ni znao shta je to floyd, ne znam ni dan danas, znam neshto malo ustvari... nije bitno...KnightOfDoom wrote:Naravno da je muka promeniti stim kad gitara sa tremolom nije predvidjena za ceste promene stima. Onda ili kupis jos jednu gitaru ili si trebao da kupis gitaru bez tremola. Posto fantaziras o promeni magneta i farbanju gitare razmisli o kupovini jos jedne gitare. Taman bi te toliko kostalo to zezanje.
ovaj je ludji od sarketa 

Neka, neka, ne trebaju ti roboti a? Zatrebaće ti kada budeš pitao da li da hvataš kvintu sa malim ili domalim prstom...Makijavelli wrote:neka, ne trebaju mi roboti u gitari...eg303 wrote:E, Makijaveli a da ti malo ne zezaš a?Od kupovine gitare do sada prošao si sa pitanjima o uglu držanja trzalice, menjanja štima na flojdu pa sve do zamene magneta i farbanja. Sublimirao si ga samo tako... a jel sviraš uopšte? Pretpostavljam da će sledeće tvoje pitanje biti zamena truss rod-a ili ugradnja Gibsonovog robot štimera u gitaru...

-
mislish ako ne mogu da dohvatim kvintu onda je robot odsvira umesto mene? 

Upravo! A kada se zbližiš sa robotom, ni sedmice neće biti problem! U kasnijem druženju možeš da se dogovoriš s njim da ti oboji gitaru u hiljadu boja!!!Makijavelli wrote:mislish ako ne mogu da dohvatim kvintu onda je robot odsvira umesto mene?

-
wow... jel ti imash robota u gitari?
wow.vratite temu na normalan kurs.A ti makijaveli slobodno upotrebi google nekad,znas,mnogo dobra stvar!
Eh, pusta želja... "Još da imam robota vidio bi svirke..."-Džonimir B.Makijavelli wrote:wow... jel ti imash robota u gitari?
-
vraticu temu u kolosek kad smislim novi niz pitanja, a to nece biti teshko... a mrzi me da guglam, imam losh monitor chitanje tekstova je kao gledanje u sunce za mene...bokicasa wrote:wow.vratite temu na normalan kurs.A ti makijaveli slobodno upotrebi google nekad,znas,mnogo dobra stvar!
-
hocesh da kazhesh da bez njega ne mozhe da se svira uzhivo... btw, koje je optimalno pojachalo da se izadje, ne znam... pred publiku... pitam chisto radi informacije, ne planiram da u skorije vreme radim bilo shta tako, ali ovo moje od 30w mi deluje prilichno jako... chak extremno jako...eg303 wrote:Eh, pusta želja... "Još da imam robota vidio bi svirke..."-Džonimir B.Makijavelli wrote:wow... jel ti imash robota u gitari?
Pa, recimo, ovo:btw, koje je optimalno pojachalo da se izadje, ne znam... pred publiku...

Dosta je 30W...