Makijavelli wrote:otvoricu temu, posvecenu samo tebi na kojoj cu da napishem sva moguca pitanja koja mi padnu na pamet, ali dotle evo par...
zastho se ne prave kockaste gitare? Zato sto su sad u modi pravougaonaste ----->
http://media.photobucket.com/image/squa ... iddley.jpg
zashto papucha za gitaru koshta 60 eur-a a papuche na pijaci koshtaju dve za 50? ?Od kad gitare nose papuce xD
da li postoji gitara na kojoj mozhe da se leti, kao cilim na kojem leti aladin?Ne
da li mozhe da se sa gitarom iskopa rupa od 6 metara, ili mozhda chak grob za neku manju zhivotinju?Da ako te ne mrzi
da li je moguce koristiti zhicu sa gitare kao kaish za pantalone?Da
shta znachi srpska rech ''gitara'' na japanskom jeziku? Cini mi se da rec gitara nije bas potekla iz srbije
shta znchi japanska rech ''gitara'' koju ne znam da spelujem na srpskom jeziku? Ne znamo ni mi
da li je brus li bio japanac ili englez? Nije
ko je ubio brus lija? 1.,, ......Pa prica se zena ga otruvAla , popio neki lekuuviii....i tako je umro" 2. ,,.....Stavio se u struju , popio neki lekuvi ,, vezbao mnogo i tako je umro ..."
koji od patuljaka je svirao elekttrichnu gitaru? Prince
da li se prave gitare za patuljke?Ne
da li postoji bend u kome sviraju samo patuljci? ?
da li sam postavio previshe pitanja vezano za patuljke? Da
da li da nastavim dalje sa pitanjima? Ako neko bude hteo da cita ovakva pitanja , sto da ne xD