Nisu Schaller sigurno, po izgledu sam prilicno siguran da se radi o Sperzel civijama. Ali, bogami jesu glomazneGuitar_thrill wrote:al su gadne ove schaler ili koje vec, mislim da cu ipak uzeti vintage

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nisu Schaller sigurno, po izgledu sam prilicno siguran da se radi o Sperzel civijama. Ali, bogami jesu glomazneGuitar_thrill wrote:al su gadne ove schaler ili koje vec, mislim da cu ipak uzeti vintage
Skontao sam posle da sam se zabunio, hvala na ispravcimasters wrote:Nisu Schaller sigurno, po izgledu sam prilicno siguran da se radi o Sperzel civijama. Ali, bogami jesu glomazneGuitar_thrill wrote:al su gadne ove schaler ili koje vec, mislim da cu ipak uzeti vintage!
ma, ni meni nesto nije potrebno, nego sam probavao ono kako iste figure odsvirane na razlicitim zicama zvuce drugacije, pa sam probavao da sviram te vise tonove na deblim zicama....a mozda samo treba da kupim nove zice, ne secam se tog problema od ranijeguv'nor wrote:
E to stvarno ne znam, naleteo sam na par Standarda koji "celi" tako rade, to ćeš morati da vidiš sa nekim majstorom.![]()
Inače, E žica se, na Stratu, koristi samo za otvoreno twangovanje i debeli istovar po stomaku ali samo do nekog sedmog praga. Koji će ti dalje?!![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest