Pa kako logo jednog od najC00L bendova ikada može da bude retardirani crtež?!mislim_stvarno wrote:Pa, ima onaj retardirani crtez na telu, eto sta...johnny_b_good wrote:Pa sta ako je Slash sig???

[youtube]viHh2RYj4ko&feature=related[/youtube]

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa kako logo jednog od najC00L bendova ikada može da bude retardirani crtež?!mislim_stvarno wrote:Pa, ima onaj retardirani crtez na telu, eto sta...johnny_b_good wrote:Pa sta ako je Slash sig???
Hillybilly wrote:Ima mnogo cudnih stvari na tim slikama, a jedino sto bih ti savetovao je da se cuvas tih nesretnih budzenih trafoa da slucajno ne bi poginuo!
Recimo da stavi zadnju masku, i da ni po koju cenu ne gura ruku unutra dokle god ne iskljuci kabl za napajanje. Mada i tada moze da ga oprnji naponi sa elektrolita ako dodirne kleme izlaznog trafoa.vasko wrote:
pa kako da se zastiti?
da ga uzemlji?
Ma to sam skinuo samo za slikanje, nonstop je zatvoreno zadnjom maskom.Hillybilly wrote: Recimo da stavi zadnju masku, i da ni po koju cenu ne gura ruku unutra dokle god ne iskljuci kabl za napajanje. Mada i tada moze da ga oprnji naponi sa elektrolita ako dodirne kleme izlaznog trafoa.
Usisivačem ti je najlakše. (Odnosno, makar je meni tako bilo najlakše kad sam spašavao jedan klon Hajvata koji je proveo godine ispod vlasnikovog kreveta.) Izvadiš šasiju iz glave, staviš najtanji nastavak za crevo i udri. Nakon toga pajalica, ako usisivač ne može sve da izvuče.BaalBehrit wrote:...čime preporučujete da očistim da bih bar malo neutralisao smrad i to gorenje?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest