Need i say more?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
To svakako.muki17 wrote:ali jbg,bolje ista nego nista![]()
![]()
to me i plasi, sad policija ima skoro pa neogranicena pravaFunkomat wrote:Ma jok, bice isti k;rac kao i do sad.
Nije kao da do sad nisu postojale kazne... Mozda jedno mesec, dva bude drugacije a posle ce se vratiti na "koliko imas kod sebe?" princip.
Jos ako imas auto stariji od 15 godina,onda 2 puta godisnje na tehnicki.A sto se tice zapisnika,well,i do sada je smatran takvim,osim ako ne trazis da ide na vestacenjeGuitar_thrill wrote: onaj njihov izvestaj se sada smatra neoborivim dokazom na sudu!a mislio sam i na ove registracije i sve to, mnogo ce da kosta to svake godine
ruzan jeeeeemuki17 wrote:ciro sta fali twingu?![]()
Auto je cudo prirode. Spolja nikad manji - iznutra nikad veci. I cale i ja smo krakati pa je to bio jedan od najvaznijih kriterijuma pri kupovini. Zadnja klupa moze da se pomera i onda bez problema mogu da sednu 4 lika od po 2 metra bez da dodiruju bilosta nogama.sl0e wrote:Bas sam neki dan gledao taj auto, jel mozes ti normalno da sednes u njega?
pa ne bas... ako dobiju ove nove radare, a dobice ih, nema daj sta das, jer se podaci (slika sa zabelezenom brzinom) salju u bazu podataka (gde god to bilo) i kazna ti stize na kucnu adresuFunkomat wrote:Ma jok, bice isti k;rac kao i do sad.
Nije kao da do sad nisu postojale kazne... Mozda jedno mesec, dva bude drugacije a posle ce se vratiti na "koliko imas kod sebe?" princip.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest