Trigger

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
sub_zer0
MF veteran

Re: Trigger

Post by sub_zer0 » 11 Dec 2009, 22:24

@ness
Kad' si rekao, nabavih i ja sada preko neta. Izgleda da se tek sada pojavio. Anyway, posle slusanja, nabavka originala je neminovna ;) A posto se vidim i tebi svidja, red je da podrzis domacu scenu i solidarises se sa mnom :)

@Dusan
Milena razbija. Bas mi se svidja njena boja glasa. MEETAAL! :metal: Pozdrav za celu ekipu. Keep rockin'. :ziveli:

vasko

Post by vasko » 11 Dec 2009, 22:32

ac10 wrote:bila je irina i ema 16 god. su imale obe.....
ja sam dosao sa njima i video ih kad su odlazile....idu samnom u skolu :wink:

a zasto su devojke bile obucene u kese za djubre? :bambi:

ness

Post by ness » 11 Dec 2009, 23:06

C,c,c,c.... Znaci svaka je imala po osam godina ! :grummel_2: :mrgreen: :lol:

Kole man

Post by Kole man » 11 Dec 2009, 23:17

ness wrote:

C,c,c,c.... Znaci svaka je imala po osam godina ! :grummel_2: :mrgreen: :lol:
:XD: he he nisam znao da si takav covek aco

ac10

Post by ac10 » 11 Dec 2009, 23:39

:oops: dugo vam je trebalo da provalite :mrgreen:
salim se jaaa....ili ne :hide:
@vasko
to pitaj njih....one misle da je to cool i da je ekoloski :XD:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 12 Dec 2009, 12:37

pa nije ekoloski biti kesa, nego baciti se u PET kantu...

Dushan S

Post by Dushan S » 12 Dec 2009, 23:02

kide wrote:bla bla bla
Smaraš brate. Šetaj!
sub_zer0 wrote:@ness
Kad' si rekao, nabavih i ja sada preko neta. Izgleda da se tek sada pojavio. Anyway, posle slusanja, nabavka originala je neminovna ;) A posto se vidim i tebi svidja, red je da podrzis domacu scenu i solidarises se sa mnom :)
@Dusan
Milena razbija. Bas mi se svidja njena boja glasa. MEETAAL! :metal: Pozdrav za celu ekipu. Keep rockin'. :ziveli:
Hvala čovek! :) :ziveli:
C,c,c,c.... Znaci svaka je imala po osam godina !
:XD:

dweezil

Post by dweezil » 13 Dec 2009, 00:45

ja mislim da bi pevacici lepse stajalo da ispravi kosu :) ovako iz daljine lici na Dimebag Darella. :)

Dushan S

Post by Dushan S » 13 Dec 2009, 04:47

Pa rod su po strini, kako da ne liči? :bambi:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 13 Dec 2009, 12:19

kide wrote:
Dushan S wrote:@kide: E, kad bi neki ljudi znali kako pokušaji "(šatro)inteligentne zlonamernosti" izgledaju jadno gledani sa strane, valjda bi trošili energiju na nešto drugo! Na žalost, takve osobe verovatno misle jako visoko o sebi! Kao pravi poznavalac šampona, znam da me razumeš i slažeš se sa mnom.
gde sam stao... da, nije bilo zle namere, naprotiv, zlonameran bih bio da sam osporavao kvalitet muzičara i produkcije na albumu ali nisam, rekoh da je sve to vrlo kvalietno urađeno. samo mislim Dušane da ovo nije tvoj fah i da treba da se držiš gitarističke solo karijere, ovo sa Triggerom je pucanj u prazno i na kraju gubljenje vremena.

možda je ono što sam napisao nekome zvučalo suviše oštro ali mislim da će se za koji mesec, možda godinu, pokazati da sam bio u pravu. ovaj bend nema dovoljno drajva i strasti, a bogme ni hitova, da bi duži period ostao aktivan. naravno, ono za šampon i negu kose je malo grublja zajebancija, ili što bi rekl mafijaši, breaking balls. moja greška, zapravo, jer sam misilio da ti je Svilokos umetničko prezime. tek posle sam video da ti je to devojačko, a udato Đurić. moj zajeb, sorry :cry: :D
Deki, puko si. A ja mislio da te dovodim za Amerigu. No medjutim, ti si samo jos jedan od imbecila. Ehm, bez uvrede, sto kazes ti :ziveli:.

Trigger je objektivno najbolji bend koji je ikad svirao na Balkanu izmedju 19-og i 21 veka. Bend, kao bend. Nevezano za Dutju. Cuj Negativ. Odoh, da povratim.

Likovi su totalno prejebali i Bijelo Dugme i Leb i Sol, a to je, zna se, etalon.

dweezil

Post by dweezil » 13 Dec 2009, 12:31

haha @Dersu sve si upropastio a hteo si da pomognes :)

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 13 Dec 2009, 13:26

Njima cu da pomognem koliko god je to u mojoj skromnoj moci, a ostalima nema pomoci :ziveli:. Razumes. Ostali ce i dalje biti Djindjici, Milosevici, ovi oni. Trigger su Kennedy-jevi. I te fore. Zasluzuju da cuju ceo svet, i da ih ceo svet cuje. Ostale samo ovog foruma niko nikad nece cuti, sem likova sa foruma. Tuga. Ali necija dusa se i time hrani.

ZNam da surovo zvucim ponekad, ali istini se mora opgledati i oci, nazvati popa popom i boba bobom. Ne Boba Bobom. Oh well.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 14 Dec 2009, 01:03

Dersu Uzala wrote: Trigger je objektivno najbolji bend koji je ikad svirao na Balkanu izmedju 19-og i 21 veka.
ne rise matori, ja sam cuo da onaj mokranjac ima par zajebanih shreddova i sweep arpedja u petoj rukoveti... mis posija proju po jezevu polju...

kide

Post by kide » 14 Dec 2009, 23:07

Dersu Uzala wrote:Deki, puko si. A ja mislio da te dovodim za Amerigu. No medjutim, ti si samo jos jedan od imbecila. Ehm, bez uvrede, sto kazes ti :ziveli:.
pa zašto bih se vređao kad si rekao istinu, da, jedan od imbecila. ja bih dodao, i jedan od besramnika kojima ništa nije sveto. i jedan od kenjatora koji nemaju šta da traže u Čemerici. što reko Šešelj dr. Vojislav onomad pred ono prvo najavljeno bomardovanje s jeseni '98. "hvane će biti, a Amevika mova pasti kad-tad!" Ali, dok ne padne, Junajted Stejts ov Čemerika ostaje obećana zemlja pre svega za ljude koji poseduju natprosečan talenat i veštinu, koju tamo gde ima tržišta i publike mogu da unovče, da se odmere sa najboljima u poslu, da steknu profesionalni ugled, pa i slavu. ja nisam taj. Dušan S i još nekolicina njih sa foruma, svakako jer su sjajni muzičari, ali ne i ja, tako ne razumem zašto bi mene dovodio, osim da ti ispičuturim podrum pića i onda osnujem svoju sektu :ziveli:

dakle, ako već želiš da budeš neka vrsta pokrovitelja onda treba da dovedeš nekog od virtuoza, možda pre svih baš Duleta S. takav ulog sigurno bi se višestruko povratio. mogao bi on da svira u nekoj metal postavi, da predaje na muzičkom koledžu, da testira opremu, indorsuje neke brendove ili recimo prezentuje novu Dushanator pedalu, itd. dođe vreme kada čovek valja da prigrli svoju sudbinu, a ne da na silu pokušava da izbegne stereotipne uloge.

to je onda rešeno, fino Duška da opremimo za USA, komad pršute, sira, teglu pekmeza i malo kajmaka u kutiji od nivea kreme, Dersuu za miloštu. :D

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 15 Dec 2009, 00:26

Dersu Uzala wrote:Trigger je objektivno najbolji bend koji je ikad svirao na Balkanu izmedju 19-og i 21 veka.
Biće da je to ipak Pop Mašina 8) Za Trigger prvi put čujem.
Ti mora da se šališ ili sprdaš i sa kideom i sa bendom Trigger, jer ovo što izjavljuješ nimalo ne izgleda ozbiljno, hehe. :)

Svaka čast Triggeru, ali kada je već došlo do disekcije njihovog stvaralaštva, evo da i ja dam svojih 5 para. Sve je to lepo odsvirano, ali boluje od akutne boljke srpskog roka-metala-šta god a ta boljka se zove "jebena ne originalnost, praćena sa potpunim zaostatkom za trenutnim trendom muzičke scene i produkcije u svetu i začinjena sa večitim srpskim problemom - generičkim i ne zanimljivim zvukom"

Više bih voleo da se bendovi posvete pravljenju svojih pesama, ostavljanju nekog pečata, kolko god on mali bio, nego guranjem u top liste, pravljenjem spotova, stajlinga itd... Šta su Black Sabbath imali od svega toga? Ništa. Kada su krenuli da snimaju spotove i imaju stajling postali su sranje bend.

Post Reply