Kakav zauman spoj srednjovekovnog i futuristickog.
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Ahahahahahahaha. Ovo moze samo GKG da napravi. Je l' njihov model?
Last edited by sinisake on 22 Dec 2009, 12:43, edited 1 time in total.
- Dersu Uzala
Zato je i nemamdweezil wrote:bljakksss ova gitara izgleda kao da je statirala u filmu "Pirati sa Kariba" ili kao licna gitara Lukrecije Bordzhije
- Dersu Uzala
Jok. ESP navodno, pre dugo godina za NAMM show, iz zajebancije.sinisake wrote:Ahahahahahahaha. Ovo moze samo GKG da napravi. Je l' njihov model?
Na ovogodisnjem NAMM-u Fender treba da izbaci i Jim Campilongo signature Telecaster. To je ono drazesno ´59 Tele sa toploader bridgeom (navodno samo te godine su se pravili telici sa toploader bridgeom). Evo je

Niko me ne jebe 2% na drugoj temi, pa da probam ovde. Možda mi neki fin forumaš meka srca pokloni ovo za rođendan, oba Božića i obe NG zajedno. Ne ispadne mnogo kad se razdeli na sve te praznike.nebojsak wrote:Patiću dok ovo ne bude moje:
Probao neko? Na HC je odlično ocenjen, ispadne nešto oko 630 evra u Mitrosu.
Skromno. 
Mada znam da nikad ne bih zvucao kao gospodin ciji je ovo signature model, ipak bih voleo tu djitricu:

Mada znam da nikad ne bih zvucao kao gospodin ciji je ovo signature model, ipak bih voleo tu djitricu:

-
nenadnenad

Sranje su slike na sajtu...Mislim nema slike cele gitare kako valja i trebuje, ne racunajuci ovu narandzastu.
Jolana Grazioso ...oko 700eu je
Last edited by nenadnenad on 23 Dec 2009, 21:56, edited 1 time in total.
sinisake wrote:Skromno.
Pa jes', moze i tako da se posmatra.
Al' jope, i trenutno imam gitaru koja svira mnogo bolje od mene. Ako je prerastem, nekad, tko zna...

Al' jope, i trenutno imam gitaru koja svira mnogo bolje od mene. Ako je prerastem, nekad, tko zna...
-
nenadnenad
Ako je prerastes , zeleo bi da me uzmes u obzir. 
Pa dobro, ali zar nije ona suvise mejnstrim za te?

sinisha, prvi borov postulat: niko ne svira bolje od fender amerikan stratasinisake wrote:Pa jes', moze i tako da se posmatra.![]()
Al' jope, i trenutno imam gitaru koja svira mnogo bolje od mene. Ako je prerastem, nekad, tko zna...![]()
-
nenadnenad
Nema muzike od sviranja kurcemsinisake wrote:Pa dobro, ali zar nije ona suvise mejnstrim za te?![]()
-
Kill surf city

steelmaster...spreman za okrsaj u drumskoj krcmi