Stigao mi je danas Marshall Valvestate 8080.
Presrecan sam.

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 4918_n.jpg
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
da ne ispadne da se pravim nesto mnogo pametan, ali, zasto ne bi uzeo SM57 (napisao si da ga imas) bocnuo ga u komp (ili u neki audio interfejs, ako imas) i snimio zvuk u neki audio software bez zajebavanja sa gearbox-om ili nekim slicnim plugovima.... znaci "cist i sirov" zvuk amp-a, bez ikakvog dodatnog farbanja... (na ovaj nacin neces imati sta da podesavas, osim samog amp-a, a snimljeni zvuk bi morao da bude dobar)...Mrav wrote:Odlično, maršali samo prašte![]()
A ja... pokušavam da snimim svog, ali je snimak sranje u odnosu na ono što čujem, i ne mogu više da se mučim sa podešavanjem line6 gearbox-a, popizdeh, tako da ništa od nekog dobrog snimka još uvek
To sam na kraju uradio, mozda ja preterano trazim dlake u jajetu, ajde, pokusacu sutra tako nesto da snimim, bice tu najbitnija pozicija mikrofona, i da pustim pa kako godprogg wrote:da ne ispadne da se pravim nesto mnogo pametan, ali, zasto ne bi uzeo SM57 (napisao si da ga imas) bocnuo ga u komp (ili u neki audio interfejs, ako imas) i snimio zvuk u neki audio software bez zajebavanja sa gearbox-om ili nekim slicnim plugovima.... znaci "cist i sirov" zvuk amp-a, bez ikakvog dodatnog farbanja... (na ovaj nacin neces imati sta da podesavas, osim samog amp-a, a snimljeni zvuk bi morao da bude dobar)...Mrav wrote:Odlično, maršali samo prašte![]()
A ja... pokušavam da snimim svog, ali je snimak sranje u odnosu na ono što čujem, i ne mogu više da se mučim sa podešavanjem line6 gearbox-a, popizdeh, tako da ništa od nekog dobrog snimka još uvek
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest