Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Oprema Koju Nemate
Moj ortak i ja smo se zesce lozili na Carvine jos iz Cacophony dana (znaci cca '87). Tu blizu oni imaju svoju 'direct sales' radnju, i sve gitare (tada su sve bila Made in USA, danas ne znam) su bile jako pristupance, pakrticno upola cene kao recimo pucacki Ibanezi onomad. I pored sve nase najbolje zelje i volje, nekako se ispostavilo da nam ne leze preterano te gitare. Tesko je opisati kvalitativno taj filing. Izrada je (bila) super, materijal sasvim ok (sem njihovih magneta, to smesta promenis u nesto izvikano) nastelovane su boli glava. I nesto opet nije radilo kako smo mi kontali da ce da radi. Ili da treba da radi. Ja imam u glavi neko sledece poredjenje (za one koji su igrali ping pong). Ocekujes od takve djitre da ce da radi kao najjaci reket 'softas', drvo, dizajn boli glava, gume prva liga, 2.5mm sa obe strane ili tu negde. A ono radi kao najkvaliteniji moguci pimpled rubber (onaj gde su ispupcenja spolja, ne prema drvetu). Nekome to doduse vise i lezi.
- sirac-šunka
- vragolan
-
Kako mozes postaviti tako nesto i ne napisati ni rec o njemu ? 
Ne kontam sta je uopste

Ne kontam sta je uopste
- sirac-šunka
- vragolan
Pa ja koliko sam razumeo, povećava snagu moždanih talasa i onda možeš da utičeš na sve što postoji, da radiš sve što poželiš i da budeš ko god poželiš...
- Rocket Roll
Aaah, sve sprave na kojima piše "Scientific" i "Theta Wave" me odmah ubacuju u warp 5!
- rock action

video sam u Stringeru Orange Crush 30 od 30 vati za 19.000. kontam da je dobra kupovina, ono, za po kuci, a i kontam da bi mi koristilo za svirke sa Eplay (gde ne moram da nosim monstruma od 100w)
jedino sam u dilemi da li bi se dobro pokazao za H stim zbog basovitosti, ali ako skupim kintu, ponecu Les Paula ili SG-a u radnju pa cu da isprobam

- Rocket Roll
Orange ipak ima tradiciju superbas-odziva, i moraju da je održavaju i u tom cenovnom rangu. Isto kao što Fenderčići imaju kristalne visoke, ili Maršalčići preterani overdrajv, ili VOXići fin britanski kranč...rock action wrote: jedino sam u dilemi da li bi se dobro pokazao za H stim zbog basovitosti...
- rock action
super, radujem se tome
cim skupim neke parice eto mene tamo

cim skupim neke parice eto mene tamo

Jel zna neko sta bi ovo moglo biti:

Nikako ne mogu da nadjem

Nikako ne mogu da nadjem

lici mi na neku gitru! 

Real funnyxspaceman wrote:lici mi na neku gitru!

'vako, ja sam trazio po sledecim kriterijumima: rekao bih da je u pitanju standard, finis izgleda da je satin red ili brown, ali nikako ne uspevam da nadjem tacno-ovu gitaru. Nije iz standard faded serije, sto mi je prvo palo na pamet - standard faded ima samo tobacco i lemon burst
jebga pitao si: Jel zna neko sta bi ovo moglo biti... sledeći put budi malo konkretniji!cccira wrote:Real funnyxspaceman wrote:lici mi na neku gitru!
'vako, ja sam trazio po sledecim kriterijumima: rekao bih da je u pitanju standard, finis izgleda da je satin red ili brown, ali nikako ne uspevam da nadjem tacno-ovu gitaru. Nije iz standard faded serije, sto mi je prvo palo na pamet - standard faded ima samo tobacco i lemon burst

-

crno , krem\belo i zlatno, idealna kombinacija za gitaru , pogotovo suplju.