da te pitam, slušaš li Van Gogh i tako neke do jaja bendove?doyle777 wrote:Tokio Hotel![]()
Riblja Corba![]()
Chanibal Chorpes(kako se vec pise)![]()
i svi ovi bendovi kao Chanibal Chorpes i Riblja Corba, sve je to budjavo
Slusam po neku pesmu, ali ne slusam ih previse, a i ne smetaju miStalker wrote:da te pitam, slušaš li Van Gogh i tako neke do jaja bendove?
Hm, hm pa ako ces o kompleksnosti ova dva benda sto se svirackog dela tice ipak je Riblja Corba daleko ispred Van Goga u najvecem broju pesama. Istina i jedan i drugi bend imaju tro akordne pesme tipa Kad sam bio mlad sa jedne i Mama sa druge strane, ali su i dalje ovi drugi, pa neka bude to samo solo gitara tj. solo deonice, daleko siromasniji od Corbe.doyle777 wrote: A sto se Riblje Corbe tice, smaraju, ne daj Boze, 'ajde odsviraj neku njihovu pesmu, a da se ne smoris, osim "Pogledaj dom svoj andjele"(jedina njihova dobra pesma).
A Van Gogh me ne ubijaju toliko kao oni, imaje budjave pesme, ali imaju i desetak dobrih.
To je samo Borin tekst, a pesma nije njihova. To ti je prvi singl The Animals. Kliketi-klik!Jeeeeeee wrote: tipa Kad sam bio mlad
Tako je, pesma nije njhova kao ni Danas nema mleka, Zelena trava doma mog i jos nekolicina, ali poenta mog izlaganja je bila u tome da iako oba benda imaju jednostavne pesme, Riblja Corba ipak ima komplikovanije solo deonice od Van Goga. Napominjem da kompleksnost ne uzimam kao merilo vrednosti muzike, nego cisto kao cinjenicu da mi je ipak bilo zanimljivije svirati Corbu nego Van Gog...Kristijan wrote:To je samo Borin tekst, a pesma nije njihova. To ti je prvi singl The Animals. Kliketi-klik!Jeeeeeee wrote: tipa Kad sam bio mlad
apsolutno se slažem.Kristijan wrote:Meni je on jedan od lošijih stand up komičara, bar od ovih što su se progurali da rade za velike pare. Ja baš volim stand up, ali to definitivno može mnogo bolje.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest