Meni je Dave Chappelle dobar, kad ne smori previše sa problemom rasizma, previše naplaćuje svoju genetku

Pablo Francisco samo dobro proizvodi zvucne efekte i sl. i na tome mu se bazira kompletan show i kad pogledas jednom nastup svaki sledeci nastup je isti i smor ...doyle777 wrote:Sta nije u redu sa Pablom Franciskom, odgledaj kako zajebava Bakstreet Boys i Ricky Martina, carski, ili jos bolje Little Tortilla Boy.
Ma ako ćemo baš da teramo mak na konac, tema je "Bendovi za smeće" a kako ja imam utisak da je to prilično bezvezna tema, onda je ovako opstruiram povremenodoyle777 wrote:ali nije o tome tema, vec o najbudjavijem bendu na svetu, tj. Ribljoj Corbi
djomla wrote:Pablo Francisco samo dobro proizvodi zvucne efekte i sl. i na tome mu se bazira kompletan show i kad pogledas jednom nastup svaki sledeci nastup je isti i smor ...
+1cccira wrote:djomla wrote:Pablo Francisco samo dobro proizvodi zvucne efekte i sl. i na tome mu se bazira kompletan show i kad pogledas jednom nastup svaki sledeci nastup je isti i smor ...![]()
Mada moram priznati da me je pristojno nasmejao sa par nekih viceva
Sto Santana, ima dosta gorih od njega, npr. Riblja Corbadjomla wrote:1. SANTANA - Netalentovani imbecil hi hi
Santana je solo muzičar (pritom mislim i da se čovek šalio, jer santana jebe keve)djomla wrote: Ali kad vec pominjemo pojedince, ja bih zeleo da pomenem jednog netalentovanog imbecila, basista Slipknota, Paul Gray.![]()
Slusam ih, ali basista nema blage veze o basu. "Rejalno"
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest