zajebavam se...
nego za metal ovo je setup koji mi treba i kraj priche...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A sta fali opremi?nenadnenad wrote:ma nije broj nego odabir opreme.....mada ne mora nista da znaci
Naravno. Fu Manchu svira sa istim tim setapom maltene (mxr phase 100 umesto chorusa samo) i razbijaju i rokčinu, i metal i psihodeliju.Dejaah wrote:oni koji znaju svirati gitaru koriste malo pedala![]()
zajebavam se...
nego za metal ovo je setup koji mi treba i kraj priche...
boljiji je gitar-proNyarlathotep wrote:a imas nesto protiv mhetala? ha?
Ako pocnem da odgovaram na pitanja samo ce se neko nadrkatiNyarlathotep wrote:a imas nesto protiv mhetala? ha?
nenadnenad wrote:Ako pocnem da odgovaram na pitanja samo ce se neko nadrkatiNyarlathotep wrote:a imas nesto protiv mhetala? ha?![]()
Uzivam u odredjenim vrstama metala , pogotovo onih sa epic fantasy crtama
decades07 wrote:E, sad ću malo s Marsa da padnem u sve ovo; možebiti da mi je negde promaklo, pa me i dalje zanima sledeće: jel' neko u fazonu dodavanja booster-a kao prvog u lancu??? Ja jesam
Tako sam i ja koristio buster dok sam ga koristio.Nyarlathotep wrote:decades07 wrote:E, sad ću malo s Marsa da padnem u sve ovo; možebiti da mi je negde promaklo, pa me i dalje zanima sledeće: jel' neko u fazonu dodavanja booster-a kao prvog u lancu??? Ja jesam
ja odmah posle wah pedale, a pre overdrivea i fuzza. kao booster trenutno koristim modovan RAT.
Funkomat wrote:Tako sam i ja koristio buster dok sam ga koristio.Nyarlathotep wrote:decades07 wrote:E, sad ću malo s Marsa da padnem u sve ovo; možebiti da mi je negde promaklo, pa me i dalje zanima sledeće: jel' neko u fazonu dodavanja booster-a kao prvog u lancu??? Ja jesam
ja odmah posle wah pedale, a pre overdrivea i fuzza. kao booster trenutno koristim modovan RAT.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest