Zamena led-a i prekidača na Boss pedalama (pedalboard)?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zamena led-a i prekidača na Boss pedalama (pedalboard)?
brate bez da tupim i da se pravim pametan ali za tvoje potrebe pa i cak za neke ozbiljnije stvari, jedan Boss ili Warwick pedalboard bio bi sasvim ok. Koliko sam provalio bitno ti je samo da sve bude uredno i cakum pakum. To bi bilo to.
apsolutno si u pravubrate bez da tupim i da se pravim pametan ....... Koliko sam provalio bitno ti je samo da sve bude uredno i cakum pakum. To bi bilo to.
onda moja poslednja molba (za ovaj thread

pogledao sam one koje je naveo rocket, interesuje me ima li nesto sto sam propustio a da je vredno paznje??
hvala clanovima MF-a koji su jos jednom istrpeli moju neuku malenkost

skontao sam , uhvatila me zelja da nesto radim , od kako je dosla ova zima (sve na kosti mi ode

nista ne moze da se radi tipa obrada drveta pa sam mislio eto malo s elektronikom ....

hvala
sorry za toooooooootalni off ali tvoj potpis me podsetio na ovo:

Ova slika mi izmami osmeh kad god je vidim

Ova slika mi izmami osmeh kad god je vidim

Meni ovo izgleda najzanimljivije
http://174.132.81.99/prodaja/gitare/futrole_i_koferi/ (skroz dole)
Mada nema svoje napajanje...
Od ovih sa napajanjem je behringer najbolji izbor ako mene neko pita mada bih ja pre uzeo nesto aluminiumsko i dodao mu posebno napajanje. Ipak se to gazi, nosa po svirkama, baca po kolima, sve i svasta...
Inace, mozda mozes da uzmes u obzir i ovao nesto... baci pogled:
viewtopic.php?f=43&t=9757&p=122177&hilit=kofer#p122177
Od ovih sa napajanjem je behringer najbolji izbor ako mene neko pita mada bih ja pre uzeo nesto aluminiumsko i dodao mu posebno napajanje. Ipak se to gazi, nosa po svirkama, baca po kolima, sve i svasta...
Inace, mozda mozes da uzmes u obzir i ovao nesto... baci pogled:
viewtopic.php?f=43&t=9757&p=122177&hilit=kofer#p122177
E bio sam u Skaju, pogledao kUfere... Aluminijum su samo ram/ivice, dok je preostala povrsina kofera od neke krute/tanje plastike. Nesto mi ne uliva poverenje, a malo mi je cim da kao sada ojacavam strane nekom sperkom iznutra.Funkomat wrote:Meni ovo izgleda najzanimljivije
Sve u svemu, ako ti treba kofer za par pedala ok je investicija, a ako ces da ga punis pedalama dok ima gde da stane... Bolje da se preskoci.
E jebiga. Znaci kontas da ne bi dugo izdrzao? 

Pa izgleda kao da bi od par slucajnih i jacih udaraca pukla strana sigurno.
Ono, okvir je sasvim ok aluminijum, sarke izgledaju ok, ali te strane su bas jadne kada ih kucnes prstom. Kao gornja korica dobos torte....Mmmm dobos torta.
Ono, okvir je sasvim ok aluminijum, sarke izgledaju ok, ali te strane su bas jadne kada ih kucnes prstom. Kao gornja korica dobos torte....Mmmm dobos torta.

ljudi sta vi to radite?? jel skačete po tim pedalama i bacate i šutirate pedalboardove??? 

Steta...guv'nor wrote:Pa izgleda kao da bi od par slucajnih i jacih udaraca pukla strana sigurno.
Meni jednom jedna debela sutnula pedalboard.xspaceman wrote:ljudi sta vi to radite?? jel skačete po tim pedalama i bacate i šutirate pedalboardove???

Funkomat wrote:Meni jednom jedna debela sutnula pedalboard.![]()

- Powerslave[NS/HC]
Ja sam imao slicne konfuzne situacije sto se tice pedalboardova...pa sam seo...pretrazio net, raspitivao se od ljudi koji znaju i dosao na neko po meni najbolje resnje 
Svakako je najbolje nabaviti nesto tipa Boss-a PB60, Behringer-a, Warwick-a i slicno a po meni jos bolja i zanimljivija stvar jeste napraviti ga sam po svojoj meri i zelji

Evo slike mog trenutnog PB-a
Ne vidi se kofer najbolje, kupio sam ga u radnji za alat.
Platio oko 1500din, kupio stabilisani adapter 9V 1500mA (u ovom box-u gde se nalaze 3led-a, master switch se nalazi i luster klemna za napajanje 5 pedala (moze i vise)).
Sto se tice izdrzljivosti kofera ja sam do sada zadovoljan, vucaram ga po svirkama, nekad na probe i nista mu se nije desilo (mada sam se potrudio maksimalno u izradi!).
Ovo je neko moje trenutno iskustvo koje sam izneo, ako neko hoce slike sa ostalim delom PB-a nek kaze pa cu staviti

Svakako je najbolje nabaviti nesto tipa Boss-a PB60, Behringer-a, Warwick-a i slicno a po meni jos bolja i zanimljivija stvar jeste napraviti ga sam po svojoj meri i zelji

Evo slike mog trenutnog PB-a

Ne vidi se kofer najbolje, kupio sam ga u radnji za alat.
Platio oko 1500din, kupio stabilisani adapter 9V 1500mA (u ovom box-u gde se nalaze 3led-a, master switch se nalazi i luster klemna za napajanje 5 pedala (moze i vise)).
Sto se tice izdrzljivosti kofera ja sam do sada zadovoljan, vucaram ga po svirkama, nekad na probe i nista mu se nije desilo (mada sam se potrudio maksimalno u izradi!).
Ovo je neko moje trenutno iskustvo koje sam izneo, ako neko hoce slike sa ostalim delom PB-a nek kaze pa cu staviti

E za PikapBuster sledi
!

i za Metal Charger
hell yeahhh

- Powerslave[NS/HC]
Haha, hvala.
Tog MetalChargera sam nabavio na Limundu za male pare, malo je brljavio ali sam sredio.
Odlicna pedala stvarno, made in japan 89' <3
Tog MetalChargera sam nabavio na Limundu za male pare, malo je brljavio ali sam sredio.
Odlicna pedala stvarno, made in japan 89' <3
elem , doslo je do nekih promena u lancu efekata, nesto sam izbacio, nesto ide u smece, nesto ce da se doda ...
ovih dana bi trebao da pazarim boss fz-5 i boss ch-1 , a u lancu jos ostaje dd-3, sd-2, i ns-2...
drzacemo se jednostavnosti, svi space efekti flangeri phaseri shifteri i ostale zezancije
kako sam ja to izracunao po onom linku (hvala rocket) to sve trosi 164mA...
ako sam dobro shvatio, to znaci da bih sad mogao da adapter od 200mA iskoristim
za ns2 pa iz nje daisy-chain na ostale pedale i to bi trebalo da radi (a da nista ne izgori je li )???
ako sam potrefio , onda mi treba informacija gde moze da kupi taj kabal i neka priblizna cena???
trazio sam po netu , ali nisam nasao ni jednu prodavnicu koja to ima , ili bar nemaju na sajtu ...
kontam da je to ipak jeftinija varijanta nego napojna jedinica ...
hvala
ovih dana bi trebao da pazarim boss fz-5 i boss ch-1 , a u lancu jos ostaje dd-3, sd-2, i ns-2...
drzacemo se jednostavnosti, svi space efekti flangeri phaseri shifteri i ostale zezancije

kako sam ja to izracunao po onom linku (hvala rocket) to sve trosi 164mA...
ako sam dobro shvatio, to znaci da bih sad mogao da adapter od 200mA iskoristim
za ns2 pa iz nje daisy-chain na ostale pedale i to bi trebalo da radi (a da nista ne izgori je li )???
ako sam potrefio , onda mi treba informacija gde moze da kupi taj kabal i neka priblizna cena???
trazio sam po netu , ali nisam nasao ni jednu prodavnicu koja to ima , ili bar nemaju na sajtu ...
kontam da je to ipak jeftinija varijanta nego napojna jedinica ...
hvala