Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Cectitke guv'nor!
- sirac-šunka
- vragolan
I od mene.
To je znaci to pojacalo, one to rule them all...
To je znaci to pojacalo, one to rule them all...

Guitar_thrill wrote:Auuuuuuu.....cestitke Guvnore! Dje si to nasao? Kol'ko para? Sta ces sa starim marshallom? Je l' ono bese i Doyle svira ovakvog?

Pa lepo, sad ocekujemo seriju novih YT klipova - sve stare pedale jopet da predstavis, ali na novom pojacalu.

Toooo bre Ljubo!!! U zdravlje da ga svirash!!! 

Hvala, hvala!
@HillyBilly
Greota da ga sputavam sa powerbrake-om.
Zezam se naravno, ako bude bilo poterbe odma' pravimo jedan.
Mada stvarno, ono što je Rocket već rekao, pojačalo ima toliko prijatan EQ i nenapadan ton, da je mnogo lepše i lakše slušati SB 100W na 6-ici, nego npr onog mog Artiste 50W na isto tolikom otpanju.
@Guitar_Thrill
Jes', između ostalih korisnika, i Doyle ima kolekciju SB od '67 do '72. Na njemu je snimljen ceo Welcome.
Stari Marshall je morao da ode, nisam baš toliki gigant da mogu da ređam pojačala.
Dobra stvar je što je otišao u roku od sat vremena od postavljanja oglasa.
A cijena je prava sitnica.
@Sirac-Šunka
Da, to bi trebalo da bude to, bar je tako u mojoj glavi već sigurno 4 godine, a sasvim moguće da je još par više. Iskreno, nisam veroavo (tj želeo sam ali... mogućnosti i retkoća™ nalaženja...) da ću jednog dana imati baš taj model i to još pre '73, tj pre PCB-a.
@Sinisake
Bat afkors, sada ću od uprave morati da tražim poseban podforum za takve poduhvate.

Edit:
Moje prvo ozbiljnije "zapaljenje" ovim pojačalom je krenuo negde po kačenju ovog intervjua:
http://www.modernguitars.com/archives/002283.html
I ovog odgovora:
Nije mi mnogo trebalo da se zaustavim na ranim Maršalima, pogotovo SuperBass seriji istih.

@HillyBilly

Greota da ga sputavam sa powerbrake-om.

Mada stvarno, ono što je Rocket već rekao, pojačalo ima toliko prijatan EQ i nenapadan ton, da je mnogo lepše i lakše slušati SB 100W na 6-ici, nego npr onog mog Artiste 50W na isto tolikom otpanju.

@Guitar_Thrill
Jes', između ostalih korisnika, i Doyle ima kolekciju SB od '67 do '72. Na njemu je snimljen ceo Welcome.
Stari Marshall je morao da ode, nisam baš toliki gigant da mogu da ređam pojačala.

A cijena je prava sitnica.

@Sirac-Šunka
Da, to bi trebalo da bude to, bar je tako u mojoj glavi već sigurno 4 godine, a sasvim moguće da je još par više. Iskreno, nisam veroavo (tj želeo sam ali... mogućnosti i retkoća™ nalaženja...) da ću jednog dana imati baš taj model i to još pre '73, tj pre PCB-a.
@Sinisake
Bat afkors, sada ću od uprave morati da tražim poseban podforum za takve poduhvate.

Edit:
Moje prvo ozbiljnije "zapaljenje" ovim pojačalom je krenuo negde po kačenju ovog intervjua:
http://www.modernguitars.com/archives/002283.html
I ovog odgovora:
Tj baš dugo tražim nešto što je manje divlje od JCM i sličnih serija, a opet malo opasnije od Tweed Fendera.Does the Marshall sound appeal to you on any level?
SRV: Yeah, I used to have one that I sold and I could kick myself for it day after day. It was a first series SuperBass and I found another one that I’m gonna check out and see how it is because I think it would probably fit in real well with at least part of the sound.
Nije mi mnogo trebalo da se zaustavim na ranim Maršalima, pogotovo SuperBass seriji istih.

tebi i funkomatu treba zabraniti da postujete u ovoj temi 

mogu samo da kazem... -> 

U, jbt, kad se ono malo sokocalo pridruzilo familiji?

Inace, nije ti losa oprema.

Duane wrote:mogu samo da kazem... ->

Pre jedno pola god.sinisake wrote:U, jbt, kad se ono malo sokocalo pridruzilo familiji?

Daj već jednom preseli sve na PedaTrain matori!
Nemoj da si toliko lenj.
Btw, jel to Marshall 1922?

Btw, jel to Marshall 1922?

- BaalBehrit
Kako radi taj Epiphone amp? Razmišljao sam da ga pazarim za sviranje gajbi, ali onda sam video da imaju i Orange pojačala od 20W za te pare, pa ono... 

Epi je lanpas, a oranje trandza... Sta mislis sta radi bolje?BaalBehrit wrote:Kako radi taj Epiphone amp? Razmišljao sam da ga pazarim za sviranje gajbi, ali onda sam video da imaju i Orange pojačala od 20W za te pare, pa ono...