Šta svirate - Aktivnu ili Pasivnu Bas gitaru?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Šta svirate - Aktivnu ili Pasivnu Bas gitaru?
koreja proizvodi Kiu koja je iz godine u godinu sve bolja i bolja, tako da ostavite se vasih azijskih predrasuda da vas ne bih lansirao u Gobi!!! da, MK1, koji takodje zahteva preduslove kao sto su lampasko pojacalo i elixir zice da bi to bilo u full-u. samo sto ne zelim da budem cigan koji hvali svog konja. svestan sam da sterling, thumb, jazzbass i razni modeli rade bolje nego moj. samo sam hteo da kazem da onaj cIganez sr180 pripada nizoj klasi i da tamo i treba da ostane. ali opet, bitno je i kakav je player. sve je to toliko diskutabilno, a mnogo usta razjapljenih koji pricaju o svojim instrumentima kako su najbolji na svetu. pa ne bi niko pravio custom shop modele da je tako... muka mi je od svega toga, previse subjektivnih komentara. niko, ko god da je poredio dve stvari/komponente nije upotrebio pravu rec a to je: drugacije! Nema bolje ili gore, vec drugacije. jadno je koristiti bateriju i ekvilajzer kao izgovor za to da je pasiva bolja od aktive, takve bi ljude banovao na mesec dana minimum. nemam vise sta da kazem osim da se ovaj moj iskaz odnosi na svaku temu a ne samo ovu. sou ju ken sok maj kok
edit: ako sam preterao, slobodno me banujte, drugima za primer...
narodna poslovica -.-Solomon wrote:svirao si konja ?
stvarno ?
i hoces li reci koje si aktivne bassove svirao ?

i hoces li reci koje si aktivne bassove svirao ?
z
Last edited by bleach on 20 Feb 2010, 20:51, edited 1 time in total.
u pravu si,ja sam pogreshionnkvocka wrote:koreja proizvodi Kiu koja je iz godine u godinu sve bolja i bolja, tako da ostavite se vasih azijskih predrasuda da vas ne bih lansirao u Gobi!!! da, MK1, koji takodje zahteva preduslove kao sto su lampasko pojacalo i elixir zice da bi to bilo u full-u. samo sto ne zelim da budem cigan koji hvali svog konja. svestan sam da sterling, thumb, jazzbass i razni modeli rade bolje nego moj. samo sam hteo da kazem da onaj cIganez sr180 pripada nizoj klasi i da tamo i treba da ostane. ali opet, bitno je i kakav je player. sve je to toliko diskutabilno, a mnogo usta razjapljenih koji pricaju o svojim instrumentima kako su najbolji na svetu. pa ne bi niko pravio custom shop modele da je tako... muka mi je od svega toga, previse subjektivnih komentara. niko, ko god da je poredio dve stvari/komponente nije upotrebio pravu rec a to je: drugacije! Nema bolje ili gore, vec drugacije. jadno je koristiti bateriju i ekvilajzer kao izgovor za to da je pasiva bolja od aktive, takve bi ljude banovao na mesec dana minimum. nemam vise sta da kazem osim da se ovaj moj iskaz odnosi na svaku temu a ne samo ovu. sou ju ken sok maj kok

nov sam jebiga.....
Sviram aktivnu <3
nisi Steve Harrisfiti93 wrote:Sviram aktivnu <3

Pa nema veze. 

- stevalegro
- jacopastorius
Naruci i meni jednu istu takvu

Hehehe, sviram i aktivu i passivu, po potrebi. 
Bartolini aktiv/pasiv varijanta na Clover-u (ima slika na "koje bass gitare sviramo") i Seymore Duncan SPB-2 pasivni prec magnet na modded Squier-u.

Bartolini aktiv/pasiv varijanta na Clover-u (ima slika na "koje bass gitare sviramo") i Seymore Duncan SPB-2 pasivni prec magnet na modded Squier-u.