Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
pa to je opet diskusija koja nema kraja.citao sam dosta o tim pojacalima i skontao da je to sve kako kome zapadne..isto tako se moze desiti da kupis mesu,engla,pivija ili koga vec pa da si lose srece i da se nesto sjebe..ima dosta ljudi koji te glave koriste godinama i nemaju nikakvih problema,a ima naravno i onih koji su imali problema i otisli su i zamenili za drugu glavu pa sada troluju po forumima..
- Guitar_thrill
- MF veteran
nekako mi se cini da su onda vi sto kupuju Bugere najlosije srecedimmu wrote:pa to je opet diskusija koja nema kraja.citao sam dosta o tim pojacalima i skontao da je to sve kako kome zapadne..isto tako se moze desiti da kupis mesu,engla,pivija ili koga vec pa da si lose srece i da se nesto sjebe..ima dosta ljudi koji te glave koriste godinama i nemaju nikakvih problema,a ima naravno i onih koji su imali problema i otisli su i zamenili za drugu glavu pa sada troluju po forumima..

A bugere izasle pre koliko... dve, tri godine.dimmu wrote:ima dosta ljudi koji te glave koriste godinama

a "dve, tri godine" nije "godinama" jel'? 
Bugere bije los glas kao i Behringere, pa opet ja sviram na polovnoj Behringer gitari vec godinu i po bez ikakvih problema, a drug svira duze od dve godine na Behringer GMX212 pojacalu i nista mu se nije kvarilo... (iako na netu kazu da se i jedno i drugo kvari posle par meseci... gitare popustaju stim (moja drzi bolje od bilo koje gitare u njenom cenovnom rangu) a pojacala se navodno kvare posle 4-5 meseci (drug ga koristi duze od dve godine i aktivno svira na probama i svirkama))
Jbg, nema svako para za Marshall, Fender i slicno, a realno, kod navedenih placas 30% opremu i 70% ime... da se ne lazemo...

Bugere bije los glas kao i Behringere, pa opet ja sviram na polovnoj Behringer gitari vec godinu i po bez ikakvih problema, a drug svira duze od dve godine na Behringer GMX212 pojacalu i nista mu se nije kvarilo... (iako na netu kazu da se i jedno i drugo kvari posle par meseci... gitare popustaju stim (moja drzi bolje od bilo koje gitare u njenom cenovnom rangu) a pojacala se navodno kvare posle 4-5 meseci (drug ga koristi duze od dve godine i aktivno svira na probama i svirkama))
Jbg, nema svako para za Marshall, Fender i slicno, a realno, kod navedenih placas 30% opremu i 70% ime... da se ne lazemo...

Drugari, drugo je kad vam crkne behringer pedala od hiljudipo dinara ili behringer pojacalo od 100 evra, a drugo kad vam crkne lampas od 500-600 evra.
Isto sr@nje, drugo pakov@nje. Niko te nije terao da kupujes, a kad kupujes takvo nesto znas kakav je rizik. A i ko bi kupovao nesto od 700 eura ako nema para. Ya feel me?cccira wrote:Drugari, drugo je kad vam crkne behringer pedala od hiljudipo dinara ili behringer pojacalo od 100 evra, a drugo kad vam crkne lampas od 500-600 evra.

-
samo vam jos fali bugi u budzet-brigadi..mada nesto naginje ka tamnoj strani khmmmejmagnetikhmm
Pa i nije bas... Kad pogledas da ima marshalla i fendera koji rade po trijes i nesto godina samo s redovnim menjanjem lampi...Wolf wrote:a "dve, tri godine" nije "godinama" jel'?![]()

Zato postoje oglasi.Wolf wrote:Jbg, nema svako para za Marshall, Fender i slicno, a realno, kod navedenih placas 30% opremu i 70% ime... da se ne lazemo...![]()

-
Fak jeaFunkomat wrote:Pa i nije bas... Kad pogledas da ima marshalla i fendera koji rade po trijes i nesto godina samo s redovnim menjanjem lampi...Wolf wrote:a "dve, tri godine" nije "godinama" jel'?![]()
Zato postoje oglasi.Wolf wrote:Jbg, nema svako para za Marshall, Fender i slicno, a realno, kod navedenih placas 30% opremu i 70% ime... da se ne lazemo...![]()

kod navedenih placas 30% opremu i 70% ime... da se ne lazemo...

Pretera ga ti malo, al' nema veze.
malo da, ali ne placas onoliko koliko taj instrument stvarno vredi, pogotovo kod Gibsona i Fendera...
Uvek mi se mnogo svidjala ta fora sa tru bajpas stripom.
Više nisi trve ako nemaš tri mooga, DL-4 i jedan fuzz factory, čisto da ljudi znaju da imaš i otkačenu stranu.
+Hopkins+ wrote:Više nisi trve ako nemaš tri mooga, DL-4 i jedan fuzz factory, čisto da ljudi znaju da imaš i otkačenu stranu.