Ali, kad sam ubo strata, tek tad shvatih zašto nigde još ne naiđoh na loša iskustva, sumnjive rivjue ili razočaranja kada je ovo pojačalce u pitanju.
Ono što bih sada pojurio od opreme je neka zezalica uz čiju pomoć ću da snimam sviranje u komp (što zbog sopstvene samokontrole, učenja i napretka (ka slavi i zvezdama)..što zbog napretka ka samokontroli i učenju o..zvezdama)
Ali, ja sam se tu kanda malo zaglavio u vemenu i prostoru, pa vidim da ljudi danas, kada se pomene sviranje, pominju razne stvari koje u startu uključuju kompjuter, a izbacuju pojačalo

Tek posle duže priče sa jednim poznanikom, čovek reče za mene eureka-rečenicu "ja pojačalo skoro i da ne palim".
Nemam ništa protiv te ( laptop+monitori+taj neki štatijaznam procesor+gitara) kombinacije, ako će to čoveku da pruži neka krila da se rasvira, dobije neku ideju isl.
A opet, prva ljubav nam je svima živo meso kombinacija, sa pravom strujom, sa zvukom koji ima karakter i koji se sluša i stomakom.
Hoću reći..sve se pika. samo nek je zdravlja..i.. mira u svetu.i...
(jebiga, eto, živimo, pričamo o "novoj opremi" a ovamo umrede Momo Kapor, pa sam sav nešto skenjan i skoro pa ljubazan...Izvinjavam se, proći će me..)