Ocu da promenim gitaru (ko oce nek smisli pametniji naslov)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Kill surf city
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
c c cCortex wrote: Telac sa humovima...nije telac![]()
![]()
![]()
neka neka
- Rocket Roll
Ako je nađeš, javi i meni. Ja, eto, već desetak godina prekopavam svet i ništa.Cortex wrote:Can it be found?
"Ako je vidiš, pozdravi je - možda je u Tangeru
To je onaj mali grad preko mora, nedaleko odavde..."
- BaalBehrit
jaguarsl0e wrote:'Vako nesto![]()
Ja verovatno idem u Germaniju na leto, pa ću verovatno pazarit' Jaguara ako mi se svidi kako radi sa humovima.
momci da li bi vas nesto ovakvo zadovoljiloRocket Roll wrote:Ako je nađeš, javi i meni. Ja, eto, već desetak godina prekopavam svet i ništa.Cortex wrote:Can it be found?
"Ako je vidiš, pozdravi je - možda je u Tangeru
To je onaj mali grad preko mora, nedaleko odavde..."

Imash herca matori 
Definitivno Blade gitare ulivaju poverenje.
Definitivno Blade gitare ulivaju poverenje.
Ima jedna mnogo dobra na oglasima sad:Cortex wrote:Pokazhite mi gitaru sa fixnim bridge-om i humom u bridge-u, nabavljivu kod nas, i rado cu je uzeti u razmatranje.![]()
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-S ... -oglas.htm
Ajd razmislicu malo o tvom problemu, pa ti javljam ako smislim nesto
hocu HSS blejda!!!!
bokicasa wrote:hocu HSS blejda!!!!
hss nije troo, il sss il hh sve ostalo je skart
onda sss,vec imam hh đitru...
-
Enterprise
Jel se meni cini ili svaki lik koji prodaje gitaru na KP,kad ne zna sta da stavi za opis dandare koju prodaje,stavlja stara preko 30 godina ili pravljena u Japanu,ili kombinaciju ove dve stvari???
-
nenadnenad
vintidz retro gitara u ekstra stanju ko nova sve zamenjeno al original
- Haralampije
Pa..zbog dva mita na koje se peca potencijalni kupac(podsvesno i on veruje u to,jer je negde od nekoga nesto nacuo)-"nije isto ova nova i ona stara preko 30 god"(stara fora,pila vodu sedamdesetih i osamdesetih i devedesetih,a i ti stari komadi koji vrede sigurno se nace naci na K/P),i "japanci ga urade bolje od originala"(vazilo samo za neke firme,iz vremena "lawsut" ere,koje su vremenom postale deo ili pratneri tih koje su kopirali,kao tokai,orville,greco...,ali ni njih neces naci na K/P)Enterprise wrote:Jel se meni cini ili svaki lik koji prodaje gitaru na KP,kad ne zna sta da stavi za opis dandare koju prodaje,stavlja stara preko 30 godina ili pravljena u Japanu,ili kombinaciju ove dve stvari???
-
Enterprise
E,e,bas to.Sta reci drugo,negonenadnenad wrote:vintidz retro gitara u ekstra stanju ko nova sve zamenjeno al original
Tacno tako.Mada,mozda se nadje i neki od ovih sto si ti nabrojao,al sigurno nece kostati 150-200e.Haralampije wrote:Pa..zbog dva mita na koje se peca potencijalni kupac(podsvesno i on veruje u to,jer je negde od nekoga nesto nacuo)-"nije isto ova nova i ona stara preko 30 god"(stara fora,pila vodu sedamdesetih i osamdesetih i devedesetih,a i ti stari komadi koji vrede sigurno se nace naci na K/P),i "japanci ga urade bolje od originala"(vazilo samo za neke firme,iz vremena "lawsut" ere,koje su vremenom postale deo ili pratneri tih koje su kopirali,kao tokai,orville,greco...,ali ni njih neces naci na K/P)Enterprise wrote:Jel se meni cini ili svaki lik koji prodaje gitaru na KP,kad ne zna sta da stavi za opis dandare koju prodaje,stavlja stara preko 30 godina ili pravljena u Japanu,ili kombinaciju ove dve stvari???
nenadnenad wrote:vintidz retro gitara u ekstra stanju ko nova sve zamenjeno al original