Prodavnice i pomoc oko izbora gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Prodavnice i pomoc oko izbora gitare
@Void-Ideja o kupovini prvo kofera,pa gitare uopste nije losa,jer sam se i ja tako muvao po gradu da bi nasao kofer za bass!! 

Artist u BGD... Trzni centar konjarnik...Sezax wrote:Inace u kojoj prodavnici bi mogli da pogledamo Peavey,Godin,Washburn itak te neke sugestirane gitare?
Znate sta mi je smjesno pazite koji je opis IBZ RG370DX u Mix-u:
Wizard II neck
Basswood body
Large frets
Edge pro II bridge
PSND1 (H) neck pu
PSNDS (S) mid pu
PSND2 (H) bridge pu
A u Mitrosu:
Wizard II neck
3pc. Maple Neck Material
Basswood Body
24/Jumbo frets
Bound Rosewood Finger Board
Edge III bridge
IBZ INF3 (H) Neck PU
IBZ INFS3 (S) Mid PU
IBZ INF4 (H) Bridge PU
Sharktooth Inlay
TOTALNO RAZLICITE GITARE
P.S. Pogledao sam na sajtu Artista,Mitrosa,Mege i Mixa samo mix ima neke kofere a sad pitanje je kvalitet O_o.
Zlo koliko su srbijanske prodavnice neorganizovane ja vec cekam kofer za svoj Jackson RR 6 jebenih mjeseci!!
Wizard II neck
Basswood body
Large frets
Edge pro II bridge
PSND1 (H) neck pu
PSNDS (S) mid pu
PSND2 (H) bridge pu
A u Mitrosu:
Wizard II neck
3pc. Maple Neck Material
Basswood Body
24/Jumbo frets
Bound Rosewood Finger Board
Edge III bridge
IBZ INF3 (H) Neck PU
IBZ INFS3 (S) Mid PU
IBZ INF4 (H) Bridge PU
Sharktooth Inlay
TOTALNO RAZLICITE GITARE

P.S. Pogledao sam na sajtu Artista,Mitrosa,Mege i Mixa samo mix ima neke kofere a sad pitanje je kvalitet O_o.
Zlo koliko su srbijanske prodavnice neorganizovane ja vec cekam kofer za svoj Jackson RR 6 jebenih mjeseci!!

Last edited by Sezax on 29 Dec 2007, 00:08, edited 1 time in total.
Void wrote:Sezax wrote:u Subotici u Mix-u je bilo kad sam ja bio,
U subotici ima mix music?

Care nesto ti nevalja citat nisam ja to napisao ali evo gdje ima:
Subotica - Štrosmajerova 3
Telefon: 024-527-955
Radno vreme: 8:00-19:00, sub. 9:00-14:00
Subotica - Štrosmajerova 3
Telefon: 024-527-955
Radno vreme: 8:00-19:00, sub. 9:00-14:00
@Sezax, Hvala sto si umesto mene odgovorio, ja ionako nisam znao tacnu adresu.....
Inace, kontam da su u Mix-u stavili pogresan opis, gitare su sigurno iste u obe prodavnice...

Inace, kontam da su u Mix-u stavili pogresan opis, gitare su sigurno iste u obe prodavnice...
Ma nikakav problem Void.
Sad me zestoko j**e ovo sto neznam gdje pribavit kofer pa zar mogu ljudi biti toliko lijeni oko organizovanja SVOG SOPSTVENOG sajta a za mitros da ne govorim sto nemaju kofere za sve gitare!!!!

Sad me zestoko j**e ovo sto neznam gdje pribavit kofer pa zar mogu ljudi biti toliko lijeni oko organizovanja SVOG SOPSTVENOG sajta a za mitros da ne govorim sto nemaju kofere za sve gitare!!!!

Ej, a da sasijes sebi kofer......tj. neka ti neko sasije, ti mu samo odnesi mere gitare i pokazi oblik.....to su mnogi radili koji imaju oblik dzitre kao ti ili recimo Explorer-a ili Flying V.......to ce ti biti privremeno dok se ne snadjes i ne kupis kofer....
Hmmmm....To je dobra ideja ako mislis na gigbag ali kofer da sasijem
.....Uglavnom dobra ideja raspitacu se za to
.

Ma mislio sam na gigbag, i sam si skontao....
To nek ti bude samo privremeno dok cekas kofer.....i mislim da je relativno jeftino.....

To nek ti bude samo privremeno dok cekas kofer.....i mislim da je relativno jeftino.....
mozda je malo oftopic ali ajde sada
[youtube]<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/5nlc0 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/5nlc0 ... 6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>[/youtube][youtube]<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/-m0Ns ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/-m0Ns ... 6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>[/youtube]

- mislim_stvarno
- mislim_stvarno
jel tebi treba pomoc oko izbora ove dve gitare, ili si tek bzvz okacio ove klipove?
ma bzv,odlicne D M gitare ,possto sam video da je neko pitao