If that is the case..od sada te zovem Friedrich
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Boogie Woogie
Re: Oprema Koju Imate
ček bre, ovaj sa tvoje slike nema kockice. Jesi ih zamenio, ili je ovo neka druga, potpuno nova gitara u nizu Gretscheva?
Boogie, koji je ovo kais, tj. da li mozda znas kako se zove?Boogie Woogie wrote:
-
Boogie Woogie
zove se Fender Patchworks Cotton Guitar Strap
http://www.music123.com/Fender-Patchwor ... 6.Music123
http://www.music123.com/Fender-Patchwor ... 6.Music123
- Hillybilly
Pogledaj sliku gde su tri gretscha, levo je Rancher 6022, Nashville 6120 u sredini i levo 6120 Brian Setzer model sa kockicama.Boogie Woogie wrote:ček bre, ovaj sa tvoje slike nema kockice. Jesi ih zamenio, ili je ovo neka druga, potpuno nova gitara u nizu Gretscheva?
-
Boogie Woogie
pazi kad sam ladno pomislio da je to neka slika iz Gretsch kataloga..Hillybilly wrote:
Pogledaj sliku gde su tri gretscha, levo je Rancher 6022, Nashville 6120 u sredini i levo 6120 Brian Setzer model sa kockicama.
Drugačije svetlo, sve picnuto, pa reko okačio si neku dream-photo sa triom gitara koje želiš da kompletiraš, kad ono..
Šta da ti kažem, istetoviraću ti C.G.P. na čelo čim te vidim, dosta si se izvlačio
C.G.P. ?
-
Boogie Woogie
- Hillybilly
Ma ja sam C.A.B. - Certified Amp Builder, a svircanje mi je samo za dusu!Boogie Woogie wrote:Šta da ti kažem, istetoviraću ti C.G.P. na čelo čim te vidim, dosta si se izvlačio
Dve nove stvarčice u mom arsenalu:
Seymour Duncan Phat Cat™ SPH90 magnet, nov, metnut u bridge, to je P90 predviđen za gitare sa hambaker rupom.

RR Mean Switch Machine, ultimativni footswitch u kome imam On/Off switch za Roland DC30 analogni eho i dva momentarna switcha za Yamahu SPX90II, jedan za probiranje po memoriji a drugi za aktiviranje bajpasa, i to sve spakovanu u jedno kućište na kome se nalazi fotografija Mezquite, velike džamije u Kordobi, koja je jedan od lepših simbola beskonačnosti u arihtekturi, što je simbolično za ovaj footswitch jer ću sa njim upravljati sa 2 i više ehoa sa velikim dužinama ponavljanja koje teže beskonačnosti!

Seymour Duncan Phat Cat™ SPH90 magnet, nov, metnut u bridge, to je P90 predviđen za gitare sa hambaker rupom.

RR Mean Switch Machine, ultimativni footswitch u kome imam On/Off switch za Roland DC30 analogni eho i dva momentarna switcha za Yamahu SPX90II, jedan za probiranje po memoriji a drugi za aktiviranje bajpasa, i to sve spakovanu u jedno kućište na kome se nalazi fotografija Mezquite, velike džamije u Kordobi, koja je jedan od lepših simbola beskonačnosti u arihtekturi, što je simbolično za ovaj footswitch jer ću sa njim upravljati sa 2 i više ehoa sa velikim dužinama ponavljanja koje teže beskonačnosti!

-
Kill surf city
Veri najs, Hopkins !
I meni bi trebalo ovako nesto za prebiranje po memoriji, i on/off 
najs indid. i meni treba nesto ovakvo, samo sto ce kod mene biti 2 momentarna i jedan true-bypass loop. to je dobra ideja, jer signal na ovim nashim starim rekovima i polurekovima (posebno yamaha) i u bajpasu prolazi kroz ada konvertere.
Opisi der' taj p90 
Iskreno da ti kažem, malo sam kupovao na slepo, znam da mi se sviđa P90 zvuk i dosta gitarista koje ja baš gotivim ga svira, ali nisam imao pojma kakva je ova SD verzija. Čitao sam samo neke rivjuove na netu i svi su bili ultra pozitivni.
Međutim, nisam se prešao, magnet je stvarno bomba, što mogu da vam potvrde Rocket Roll i Nyarlathotep koji su ga čuli. Ludački jak output, nema mnogo šuma, neverovatno masTan zvuk ali ne onako hambaker masan, nego singl magnet a divljina totalna. Na klinu ima lepu toplu boju zvuka, samo je za moj ukus malo previše glasan i napadan, pa ću ga za neke klin delove svirati na srednjoj poziciji zajedno za neck magnetom, koji je ostao stock Washburn humbucker i stvarno radi lepo na klinu, dosta je tiši od ovog i onda ga malo zauzda.
Za divljanje sa fuzzom, Phat Cat je bukvalno pravljen za to. Ludački zvuk ali ne mračan kao na hamovima i gomila sustaina.
Aj baciću neki klip prvom prilikom.
@Kill Surf City & andrej]
Hvala drugari
Međutim, nisam se prešao, magnet je stvarno bomba, što mogu da vam potvrde Rocket Roll i Nyarlathotep koji su ga čuli. Ludački jak output, nema mnogo šuma, neverovatno masTan zvuk ali ne onako hambaker masan, nego singl magnet a divljina totalna. Na klinu ima lepu toplu boju zvuka, samo je za moj ukus malo previše glasan i napadan, pa ću ga za neke klin delove svirati na srednjoj poziciji zajedno za neck magnetom, koji je ostao stock Washburn humbucker i stvarno radi lepo na klinu, dosta je tiši od ovog i onda ga malo zauzda.
Za divljanje sa fuzzom, Phat Cat je bukvalno pravljen za to. Ludački zvuk ali ne mračan kao na hamovima i gomila sustaina.
Aj baciću neki klip prvom prilikom.
@Kill Surf City & andrej]
Hvala drugari
- Rocket Roll
Potvrđujem. Kupio me na prvu loptu, dinamikom. Hillybilly je jednom rekao da se plaši za pojačalo kada kroz njega svira P-90tke, i razumem šta je hteo da kaže - kad zakopate po žicama, imate utisak da P-90 izbaci četiri puta više struje nego hambaker, ali ništa od toga ne odlazi u overdrajv i kompresiju. P-90 samo zakuca tu notu u pojačalo kao Džordan sa linije slobodnih bacanja - BAM! Ko ume da koristi desnu ruku i volume pot, ne može da izabere bolji magnet - mJetalcima i onima sa lošom koordinacijom (tj. onima koji brljaju u sviranju bez tone i po distorzije) bi bilo bolje da ga se manu, zvučaće pet puta gore sa njim u gitari.+Hopkins+ wrote:...magnet je stvarno bomba, što mogu da vam potvrde Rocket Roll...
Tonski je genijalan - proširen odziv u visokima, ide čak do neke Telekaster neck magnet teritorije, a udarac u niskim srednjim kao dobar PAF. Ne muljavi, ali i ne voli Skrimer-pedale, ima sasvim dovoljno srednjih.