Bend koji najvise mrzite

"Techno je bolji od jazz-a, a Mira Skoric od Bruce Dickinson-a" i slicna prepucavanja mogu SAMO OVDE

Moderators: Critical, Trooper

faks
Badmotorfinger

Re: Bend koji najvise mrzite

Post by faks » 10 Mar 2010, 12:29

@sloe
to su te generacije :)

LazaRocker

Post by LazaRocker » 10 Mar 2010, 13:26

Никкиии wrote:Pu, pu, pu, žešći pozeraj! A Meat Loaf-nisam dovoljno upućena da mogu suditi...
Image
evo ti slika pa oceni... :mrgreen:
ja to kazem zato sto ste ti i on isat kategorija... :XD:

doyle777

Post by doyle777 » 10 Mar 2010, 20:08

Veoma inteligentno... Ocenjivati muzicare po izgledu. :facepalm:

Никкиии

Post by Никкиии » 10 Mar 2010, 20:21

LazaRocker wrote:
Никкиии wrote:Pu, pu, pu, žešći pozeraj! A Meat Loaf-nisam dovoljno upućena da mogu suditi...
Image
evo ti slika pa oceni... :mrgreen:
ja to kazem zato sto ste ti i on isat kategorija... :XD:
Aaaaa, ja tek sad kontam zašto ti to napisa! Šta vi na mene okačište. :grummel_2:

sl0e

Post by sl0e » 11 Mar 2010, 23:27

Ja sam za to da se pominjanje rodbine sankcionise. Mislim :facepalm:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 11 Mar 2010, 23:29

sl0e wrote:Ja sam za to da se pominjanje rodbine sankcionise. Mislim :facepalm:
:1:

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 12 Mar 2010, 00:03

[youtube]rAf7JN8NMTs&translated=1[/youtube]
:povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 12 Mar 2010, 00:14

faks wrote:[youtube]rAf7JN8NMTs&translated=1[/youtube]
:povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac: :povrac:
sad se i meni pripeglalo

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 12 Mar 2010, 00:36

najveci smor mi je sto se sad fura ko rokerka a do juce u tapirima - tap 011 pevala dizelasima !
ja se dobro secam toga! u to vreme su krenuli "BRZI BENDOVI SRBIJE" bas zbog takvih!

kao nesto podrzava Udruzenje Rok Muzicara Srbije - bezi bre odakle si dosla.
ima i boljih vokala i to neafirmisanih !
(ovo sam vec negde napisao)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 12 Mar 2010, 00:41

jedino da zovemo badr harija da je isprekida :mrgreen:

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 12 Mar 2010, 00:49

:mrgreen: :mrgreen:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 12 Mar 2010, 08:06

Nije Ivana nikakav istaknuti vokal, ima eto koliko toliko prepoznatljiv glas, ali ništa posebno. A Negativ je onako bezbojan bend. Samo ipak nikad ne bih Ivani zamerao što je promenila stranu. Mislim, mogla je kao koleginica joj Goca da nastavi da komunicira sa istom publikom, i da stvarno živi od muzike. Nije ovo neki visok domet, nije meni to interesantan bend. Ipak, vreme se menja i ljudi se menjaju, i sasvim je legitimno promeniti ukus, mišljenje, ekipu... Zlo i naopako kad bi čovek sa 15 godina morao da potpiše da će uvek da bude u istom fazonu. Da, naravno da se sećam kakva je bljuzga bila ono što je Tap 011 radio, ali ja ipak mislim da je to što se Ivana distancirala od takve muzike za pohvalu, ne mogu da je pljujem zbog toga. Ono što jeste za kritiku je to što se ne trudi da joj bend, kakav god da je, konačno uhvati neko usmerenje. Mislim, kad je autorski bend u pitanju, ne može baš sve da dolazi u obzir - i Beovizija, i sedenje i ćaskanje sa raznoraznim dropljama na Pinku, i udruženje rok muzičara... Bend joj i onako nema neki svoj zvuk, još sa ovako labavom "ideologijom"... Ili ideš da umeš pare, ili postojano braniš stav - oba teško idu zajedno. Ali velika scena je poligon za takvo prostituisanje, i čuo sam i video sam tako teške primere istog, da Ivanu ne vidim kao najistaknutijeg predstavnika. Nije joj to strano, ali nije ona najteži slučaj.

U krajnjoj liniji, eto Đorđe David je uvek bio tr00, nije menjao stranu, pa je opet pojava za izbegavanje.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 12 Mar 2010, 08:21

Uh, on... :grummel_2:

Kreten i po.

I josh pola.

the bassman

Post by the bassman » 12 Mar 2010, 11:14

Kristijan wrote:Nije Ivana nikakav istaknuti vokal, ima eto koliko toliko prepoznatljiv glas, ali ništa posebno. A Negativ je onako bezbojan bend. Samo ipak nikad ne bih Ivani zamerao što je promenila stranu. Mislim, mogla je kao koleginica joj Goca da nastavi da komunicira sa istom publikom, i da stvarno živi od muzike. Nije ovo neki visok domet, nije meni to interesantan bend. Ipak, vreme se menja i ljudi se menjaju, i sasvim je legitimno promeniti ukus, mišljenje, ekipu... Zlo i naopako kad bi čovek sa 15 godina morao da potpiše da će uvek da bude u istom fazonu. Da, naravno da se sećam kakva je bljuzga bila ono što je Tap 011 radio, ali ja ipak mislim da je to što se Ivana distancirala od takve muzike za pohvalu, ne mogu da je pljujem zbog toga. Ono što jeste za kritiku je to što se ne trudi da joj bend, kakav god da je, konačno uhvati neko usmerenje. Mislim, kad je autorski bend u pitanju, ne može baš sve da dolazi u obzir - i Beovizija, i sedenje i ćaskanje sa raznoraznim dropljama na Pinku, i udruženje rok muzičara... Bend joj i onako nema neki svoj zvuk, još sa ovako labavom "ideologijom"... Ili ideš da umeš pare, ili postojano braniš stav - oba teško idu zajedno. Ali velika scena je poligon za takvo prostituisanje, i čuo sam i video sam tako teške primere istog, da Ivanu ne vidim kao najistaknutijeg predstavnika. Nije joj to strano, ali nije ona najteži slučaj.

U krajnjoj liniji, eto Đorđe David je uvek bio tr00, nije menjao stranu, pa je opet pojava za izbegavanje.
Bravo Krisssssss... :ma bravo:

Santana

Post by Santana » 31 Mar 2010, 15:01

:1:
Ali taj Negativ... Kao ovi iza divljaju nesto neki bes na gitarama iza pevacice koja tu krvari i uzdise i urla.

Post Reply