Koga biste stavili kada biste mogli u svoj "bend iz snova"?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Koga biste stavili kada biste mogli u svoj "bend iz snova"?
tacno, al ove sto sam izdvojio izuuuvaju... pogotovo lsd i breker bradersi... a ni taj herbi nije los
Zanimljiva tema, a ipak je prvi put vidim...
U svoj idealni bend bi stavio dva vokala(da bude nesto kao na foru vocals battle
, i stalno bi "nadopunjavali" jedno drugo tercama, oktavama...), dve gitare, bas i bubnjeve...
Vokali: Jonathan Davis (KoRn) i Sully Erna (Godsmack)
Gitare: Marty Friedman (ex-MegadetH, sada solo artist)-solo, Tom Morello (Rage Against The Machine)-rhytm
Bass: Reginald Fieldy Arvizu (KoRn)-nije nista specijalno, ali bi dao dobar smek bendu
Bubnjevi: Joey Jordison (SlipKnoT)
E... Sad... Na sta bi ovo licilo nemam pojma... Verovatno ni na sta...
U svoj idealni bend bi stavio dva vokala(da bude nesto kao na foru vocals battle

Vokali: Jonathan Davis (KoRn) i Sully Erna (Godsmack)
Gitare: Marty Friedman (ex-MegadetH, sada solo artist)-solo, Tom Morello (Rage Against The Machine)-rhytm
Bass: Reginald Fieldy Arvizu (KoRn)-nije nista specijalno, ali bi dao dobar smek bendu

E... Sad... Na sta bi ovo licilo nemam pojma... Verovatno ni na sta...

da se ja pitam, dao bi ti ban zbog ovogadoyle777 wrote:Bass: Reginald Fieldy Arvizu (KoRn)

Ali se ne pitas...Stalker wrote:da se ja pitam, dao bi ti ban zbog ovogadoyle777 wrote:Bass: Reginald Fieldy Arvizu (KoRn)

ne kontam sta njima tolko fali, stavise:)
fieldy?
to što ljudi vide čoveka koji slepuje B žicu spuštenu na A i misle da je to najveći muda fazon ikad izmišljen na basu. šta pored toga čovek radi? ništa.
vau, kako taj čovek slepuje! kakva tehnikadrrrrrrrrrrr,wrong answer.
iako ima trilion boljih, fildi je ipak negde razuman izbor. ali ako postoji jedan bubnjar koji prosto nema stil za anything besides metal, to je đordison. slipnot lajv sam gledao više puta, i uništilo me je koliko on ravno sve radi, i solaže su mu očajne. bubnjar bez ikakvog šmeka.
fildi bar lepo pozira dok svira "kamere, vidite me kako slepujem i kolika su mi muda", tako da i dobija neki šmek.
to što ljudi vide čoveka koji slepuje B žicu spuštenu na A i misle da je to najveći muda fazon ikad izmišljen na basu. šta pored toga čovek radi? ništa.
vau, kako taj čovek slepuje! kakva tehnikadrrrrrrrrrrr,wrong answer.
iako ima trilion boljih, fildi je ipak negde razuman izbor. ali ako postoji jedan bubnjar koji prosto nema stil za anything besides metal, to je đordison. slipnot lajv sam gledao više puta, i uništilo me je koliko on ravno sve radi, i solaže su mu očajne. bubnjar bez ikakvog šmeka.
fildi bar lepo pozira dok svira "kamere, vidite me kako slepujem i kolika su mi muda", tako da i dobija neki šmek.
mnogo si bre ogorcen:)
htedoh reci da ne vidim zasto nekom ne bi odgovarao njihov stil i sviranje? mozda covek voli metal i mozda mu super odgovara dzordisonovo sviranje? sto se fildija tice, meni je interesantan, iako ne ljubim korn preterano. ti si reagovao kao da otprilike sad dodjem ja i bolje sviram od njih dvojice (a to je daleko od istine).
htedoh reci da ne vidim zasto nekom ne bi odgovarao njihov stil i sviranje? mozda covek voli metal i mozda mu super odgovara dzordisonovo sviranje? sto se fildija tice, meni je interesantan, iako ne ljubim korn preterano. ti si reagovao kao da otprilike sad dodjem ja i bolje sviram od njih dvojice (a to je daleko od istine).
ma znam da sam istrčao malo pred rudu, sve je stvar ličnog afiniteta, neg ih ja ne podnosim.
ne volim ljude koji ne donose ništa novo muzici - a imaju svoj DVD, lekcije ovo ono, sad ću ja tebe da učim kako da sviraš moje strava bas linije. (a fieldy nije jedini. ima ga i paul gray (slipknot)).
pratitelj bila hiksa jbg
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4p2Z8ZOsYjc&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4p2Z8ZOsYjc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

ne volim ljude koji ne donose ništa novo muzici - a imaju svoj DVD, lekcije ovo ono, sad ću ja tebe da učim kako da sviraš moje strava bas linije. (a fieldy nije jedini. ima ga i paul gray (slipknot)).
pratitelj bila hiksa jbg

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4p2Z8ZOsYjc&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4p2Z8ZOsYjc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

eve ga benad iz snova

p.s. skontajte gitaru kod Head-a 14/7

smile for the cameras
Pa, ako si odgledao DVD video bi da Fieldy stvarno prelepo ume da slepuje, ali to se ne bi uklapalo u zvuku KoRn-a pa je morao onako da okida dva-tri tona u pesmi...Stalker wrote:ma znam da sam istrčao malo pred rudu, sve je stvar ličnog afiniteta, neg ih ja ne podnosim.
pratitelj bila hiksa jbg![]()
A sto se tice Paula... Covek nema pojma!!!

Vremena se menjaju... Novi bend.
Ponovo ista postavka benda, znaci, dva vokala, dve gitare, bas i bubnjevi...
Vokali: Maynard James Keenan (Tool) i Sully Erna (Godsmack)
Gitare: Marty Friedman (ex-MegadetH, sada solo artist)-solo, Dimebag Darrell (R.I.P. Pantera, zato i jeste iz snova
)-rhytm
Bas: Reginald Fieldy Arvizu (KoRn)-iz istog razloga kao i pre
Bubnjevi: Zoltan Šimon (Pry, ex-Disdained)-al' ozbiljno, taman ide uz ovu postavu
Ponovo ista postavka benda, znaci, dva vokala, dve gitare, bas i bubnjevi...
Vokali: Maynard James Keenan (Tool) i Sully Erna (Godsmack)
Gitare: Marty Friedman (ex-MegadetH, sada solo artist)-solo, Dimebag Darrell (R.I.P. Pantera, zato i jeste iz snova

Bas: Reginald Fieldy Arvizu (KoRn)-iz istog razloga kao i pre

Bubnjevi: Zoltan Šimon (Pry, ex-Disdained)-al' ozbiljno, taman ide uz ovu postavu

Dzona, Ringa, Pola i Dzordza. Mozda bih dodao Sakiru, da cuti, i nosi tange.
ZigiZelig wrote:Mozda bih dodao Sakiru, da cuti, i nosi tange.