Hillybilly wrote:
Snimci uskoro! Mada sam siguran da kvalitetom snimka nece zadovoljiti Dersuove kriterijumje!
Jasno mi je da te smaram, ali mene zanima kako to zvuci. Kako zvuci kad sam tu, pored. Ili da imam to pojacalo. I zato brate ljudi izmislili hires, hidef, hifi, hi-ovo hi-ono kamere, mikrofone i to sve. Koliko vidim, svako sa foruma prakticno ima neki audio interface, neko ima mikrofone, neko zna da sve to snimi u nekom softveru i onda neko sve to montira jelda, terba usinkovati audio i video. Ako snimas odvojeno. Znam koliki je to posao, jer ni ja nikako da sve to odradim. Al' evo, nesto cemo da pokusamo pa da razjasnimo materiju usput.
Probacemo iz zajebancije da podignemo sajt a la Wayne's World, pricali smo o tome ortak i ja. Znaci ono, zajebancija, neki gear review, neka svirka, poneki gost mozda, ali sve ide live kad ide. Posle moze iz arhive da se gleda. Audio i video treba da su live a HD kvaliteta. I jednom kad se sve to namesti, nema sta da se dira, samo metnes pojacalo ispred kamere, posadis lika sa djitrom i pritisnes dugme "record" i ono sve snima uredno i audio i video. Sve vec vidim jasno, samo ne znam kako da usinkujem audio i video u realnom vremenu preko time code-a (SMPTe).