drzite mi fige

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
MetalFunk wrote:koliko mi je odbojan taj pickguard...
do jaja je!vladishah wrote:uskoro
drzite mi fige
hahahahahahahahahahahahaSolomon wrote:nije bas do jaja, dzezeri ga nose malo iznad pupka![]()
hahahaahahhahahahaahSolomon wrote:nije bas do jaja, dzezeri ga nose malo iznad pupka![]()
verovatno loše uzemljenje imaš.H3atman wrote:
Ja imam trenutno jednog ovakvog kog sebe, Warwick Corvette STD i mogu da ga dobijem za nekih 400e, sta mislite o toj ceni? Vizuelno je u prilicno dobrom stanju, malo je cuknuta s'preda, malo udubljanje oko 1cm dugacko, i par milimetara duboko...
E sad gitara ima neko zujanje kada joj se na potu pojacaju visoki (aktivna), ne znam da li je to sjebana elektronika ili sta...
Skroz ok!H3atman wrote:mogu da ga dobijem za nekih 400e, sta mislite o toj ceni?
to je ta nepravda u kupovini/prodaji, potpuno je nebitno koliko je on platio te gitare nego njihova realna vrednost koju TI placas. Ja kapiram da on zeli da je proda sto pre pa je zato toliko spustio cenu. Ako se nije uzje6ao preamp ili otisao ceo pot, to sa elektronikom bi trebao da bude maciji kasalj, a ako ti licno nisi licko kojem je bitno koliko je izguljeno/odrano drvo, onda ti imas ponudu veka. Da sam na tvom mestu, uzeo bih bez razmisljanja i posle toga castio ceo forumH3atman wrote:Pa malo mi je sumnjiva gitara jer je taj lik koji je prodaje uzeo od nekog narodnjaka koji valja gitare za nekih 500-600e, tako da...
Mozda bih mogao da je uslikam malo pa da postavim slicice, kada se otvori poklopac elekrtronike pise made in germany, na civijama isto...
A kontam i ja da je cena dobra, pa...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest