Gretch i gilmurov no 1 strat su izuzeci.sl0e wrote:I posle kako da ne volis zlatni hardver. Odlicno lezi ovom Gretsch-u

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Gretch i gilmurov no 1 strat su izuzeci.sl0e wrote:I posle kako da ne volis zlatni hardver. Odlicno lezi ovom Gretsch-u
Eh, nije izuzetak, meni je to veliki minus, ali... suviše je opakih aduta na drugom tasu da bi mi ovo pravilo veliki problem. I cenim da bi Gretsch izgledao opako i sa hromiranim hardverom.Funkomat wrote:Gretch i gilmurov no 1 strat su izuzeci.sl0e wrote:I posle kako da ne volis zlatni hardver. Odlicno lezi ovom Gretsch-u
Kristijan wrote:Eh, nije izuzetak, meni je to veliki minus, ali... suviše je opakih aduta na drugom tasu da bi mi ovo pravilo veliki problem. I cenim da bi Gretsch izgledao opako i sa hromiranim hardverom.Funkomat wrote:Gretch i gilmurov no 1 strat su izuzeci.sl0e wrote:I posle kako da ne volis zlatni hardver. Odlicno lezi ovom Gretsch-u
Jel ovo bariton neki? U cemu je trip sa tim gitaram?dweezil wrote:ja sam skromansamo neshto ovako
fair enoughdweezil wrote:pa da baritonepa trip je u tome da ono bash mame da se sviraju, zarazne su, cudi me da nemaju na Banzai-ju ni jedan baritone Danelectro.
Mislim da je najbliže u prodavnici Klangfarbe u Beču. Imaju sve modele, probao sam par komada, u ruci deluju jeftino i plastično, kao da su napravljene od akrila za čamce, ali imaju neki mojo trip, a i zvuče odlično. Da ne pominjem da su neverovatno pristupačne po ceni.Funkomat wrote:Meni se jako svidjaju danelectro gitare. Gde najblize mogu da se nabave?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest