Jednostavno je...
Sitne note u mom zapisu, a tridesetdvojke ili sezdesetcetvorke u tvom su aćakature, one se sviraju na nacin predudara, odnosno najbrze moguce, sto bi gitaristi rekli: "strum"... Svaki stil ipak ima nacin izvodjenja acakatura, kao sto i trileri, tremoli, mordenti, itd. zavise od stila (barok, klasicizam, i tako dalje).
Takt koji si ti rekao da je bez oznake, zapravo nije bez oznake. Taktovi bez oznake su nesto drugo. Ovaj tvoj samo nije imao prikazanu oznaku, dok je vrlo jasno da je to 9/8. E, sad, takvi taktovi mogu da se dele na vise nacina: 2+2+2+3, 2+3+2+2, 2+2+3+2, 2+2+2+3. Ocito je da se kod tebe desava slucaj pod 2, a kako to znam, pa zato sto je prva nota cetvrtina (dakle 2 osmine), sledece imamo 3 osmine pod ligaturom, a zatim i 2 puta po 2 osmine pod ligaturom. To se kasnije i lepo culo u snimku. Opet, to je razlog zasto sam ja osmine tako i grupisao, a ne makar kako, kako je u tvom zapisu. Ligatura je ok, ali kada ovako zapises, sve je mnogo preglednije i jednostavnije.
Ligature, verovatno ti je jasno cemu sluze (lukovi). Akcenti sluze da naglase taj karakteristican ritam, jer 9/8 moze da se svira i sasvim flah - e, tek tada je takav flah 9/8 zbir trajanja notnih vrednosti unutar takta. A zasto rec "poco"? "Poco" na italijanskom znaci "malo", sto znaci da te akcente treba tek ovlas svirati, a ne cepati kao da si sisao sa planine u centralnoj Srbiji. Dakle - ritam neka se oseti, ali diskretno.
Poslednji takt je cini mi se jasan.