aaa BASS GITARA je zenskogMetalFunk wrote:BASS je muskog polajodza92 wrote:e ljudi , pomozite mi!!!![]()
imam veliku zelju da swiram bass, nasao sam jednu na pijaci i covek mi je dao za dza ispravna je...
![]()
![]()
![]()
zelim sutra da odem i kupim nove zice, neku preporuku??
Sve O Žicama Za Bas Gitare
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Sve O Žicama Za Bas Gitare
jodza92 wrote:...veliku zelju da swiram bass, nasao...
podrazumewa se da je to gitaraMetalFunk wrote:jodza92 wrote:...veliku zelju da swiram bass, nasao...
Kakav je to čovek,dao ti bas gitaru bez žica...jodza92 wrote:e ljudi , pomozite mi!!!![]()
imam veliku zelju da swiram bass, nasao sam jednu na pijaci i covek mi je dao za dza ispravna je...
![]()
![]()
![]()
zelim sutra da odem i kupim nove zice, neku preporuku??
Moj bubnjar neki dan kupio od neke babe na buvljaku Boss ODB3 pa još i Japanski za 250 dinara....Pijaca rules!!!!!
Kakav je to čovek,dao ti bas gitaru bez žica...
ima zice, swe je ok... ali ja hocu da stavim nove.. samo ne znam koje
ima zice, swe je ok... ali ja hocu da stavim nove.. samo ne znam koje
Ma šalim se druže...
Evo npr Warwick crvene ti nisu skupe a dosta su kvalitetne.Imaš ih u Noti(Control sound)
Evo npr Warwick crvene ti nisu skupe a dosta su kvalitetne.Imaš ih u Noti(Control sound)
e a reci mi jel ima neka velicina , da znam koja i sta? kapiras?
a znam u NS , blizu Mitros music , ali ja sad gledam WARWICK ne mogu da nadjem, daj neke druge...
a znam u NS , blizu Mitros music , ali ja sad gledam WARWICK ne mogu da nadjem, daj neke druge...
Uf...Taj bas bi svakako trebalo prvo setapovati(kontam da je neki stari i da to dugo dugo nije radjeno),mada ne znam koliko je pametno da sam to radiš(u principu ne možeš ništa zaj...ti sem podešavanja truss roda).Možda da odneseš kod nekog majstora a to će te opet koštati...Evo pogledaj ovo pa ako imaš alat,živaca i strpljenja....viewtopic.php?f=21&t=11232
Žice 45-105 ili ajd ako počinješ da sviraš 40-95(kod tanjih žica ti je manja tenzija,mekša je gitara i lakše je svirati).
Stvarno ne znam za marku gledaj neke jeftinije al eto da nisu Stagg,Fender i neko reče D addario..Ajd pa sretno
Žice 45-105 ili ajd ako počinješ da sviraš 40-95(kod tanjih žica ti je manja tenzija,mekša je gitara i lakše je svirati).
Stvarno ne znam za marku gledaj neke jeftinije al eto da nisu Stagg,Fender i neko reče D addario..Ajd pa sretno
Odma sam je odneo kod majstora (juce) , kaze da je swe ok, samo sto je malko izgrebana pozadi , ali dobra je za nekog ko tek uci...
poslao bih sliku , ali mi je rekao da dodjem prekosutra po nju, tako da nisam uspeo ni da je vidim najbolje..
hvala
poslao bih sliku , ali mi je rekao da dodjem prekosutra po nju, tako da nisam uspeo ni da je vidim najbolje..
hvala
- DJ_MY_SOUL
Ko zna
mozda je dobio PRE CBS Fender jazz bass iz `64-e ili Precision iz `57 
Pa vidi kad je ova baba prodala ovu Boss pedalu misleći da je prekidač za šivaću mašinu...nikad se ne zna

cim je uzmem u subotu, saljem fotku, pa cemo znati tacno o cemu se radi... 
Pre ce biti da je dobio jolanDuDJ_MY_SOUL wrote:Ko znamozda je dobio PRE CBS Fender jazz bass iz `64-e ili Precision iz `57
Pusti price, bice okej i D'Addario u Mitrosu, ako ne onda u Pariskom magazinu imas Warwick. Uzmi koje budu jeftinije...jodza92 wrote:e a reci mi jel ima neka velicina , da znam koja i sta? kapiras?![]()
- the bassman
Victor Wooten ih koristi, ne vidim zasto ne bi neko ko tek pocinje da svirafaks wrote:sve osim dadario