Da,da, ti, ti....
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
chek malo, meni je realno glupo deliti kritiku na pozitivnu i negativnu, osim ako je ne shvatamo u onom "novinskom" smislu, dakle kritika k'o kritika, tachna ili netachna. E sad to shto ti je on to rek'o nazhalost nimalo ne utiche na tachnost ili netachnost predjashnje kritikeMedjutim on nije imao pozitivnu kritiku kao i na ranijiim mojim postovima
Onom k'o pita...Bluesko wrote:Isprati me bre covece, da napravimo shorka topic![]()
Da,da, ti, ti....
A ne ne ja njega volimkreptoman wrote:Evo ako ti neshto znachi, ja da ti kazhem mesto njega jer izmedju vas dvojice ljubav ne cveta ochigledno
kreptoman wrote: losh ti je tajming i ne mnogo bolji bendinzi.
to ti je OD MENE kritika
Zajeb`o sam te toncu, ahahahhaha, zar ne, ahahahhaha....Doolio wrote:...uvalim mu kru...oh wait
Ljudi su lenji i kad im to kazes uvrede se, u tome je fazon.
gle gle al' se ovaj okuražio...Bluesko wrote:Zajeb`o sam te toncu, ahahahhaha, zar ne, ahahahhaha....Doolio wrote:...uvalim mu kru...oh wait
Nego, Wolfe, ti meni,a? Pa slusaj, pun mi je qratz **** vas sto prozivate, koga prozivate, mene *********, jebeete ** manekeni, sa vasim stajlinzima, vasim klipovima, vasim haljinama... Jebeete ** manekeniiiiiii!!!
a onda mora da je takoFunkomat wrote:kreptoman wrote: losh ti je tajming i ne mnogo bolji bendinzi.
to ti je OD MENE kritika
Nemoguce.
Njemu su svi na jutubu i drugim forumima rekli da je odlican.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests