Bas gitare koje sviramo!

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Post Reply
Stalker
Strelok

Re: Bas gitare koje sviramo!

Post by Stalker » 26 Aug 2010, 07:58

a meni niko nikad nešto da pokloni.

MetalFunk

Post by MetalFunk » 26 Aug 2010, 12:09

Stalker wrote:a meni niko nikad nešto da pokloni.
El grande beso para tu :*
(nije mi spanski jaca strana)

black13

Post by black13 » 26 Aug 2010, 15:21

nnkvocka wrote:
black13 wrote:Veliki pozdrav za sve clanove foruma,ovo je moj prvi post i odmah da se predstavim....ja sam Nesa basista i trenutno sviram na "YAMAHA TRB 1006",a verujem da cu je pokloniti svom kolegi sa foruma koji je pod nick-om nnkvocka, cim budem saznao kako da ga nadjem. Image
hvala ti brate, ovo ti nikada necu zaboraviti! imas pice od mene :***
:lol: ima li neko da nudi veceru pre nego sto nadjem nnkvocka??? :lol: :lol: :ziveli:

nnkvocka

Post by nnkvocka » 27 Aug 2010, 12:12

vecera: šiš cevap ili punjeno belo + pomfrit
salata: urnebes, susam, pavlaka, kupus, luk (kecap i majone po zelji)
pice: pivo, vino, gusti i gazirani sokovi
Enough?

black13

Post by black13 » 27 Aug 2010, 15:05

nnkvocka wrote:vecera: šiš cevap ili punjeno belo + pomfrit
salata: urnebes, susam, pavlaka, kupus, luk (kecap i majone po zelji)
pice: pivo, vino, gusti i gazirani sokovi
Enough?
e stvarno imas srece :lol: prvi si se javio :ziveli: ,nego da ne prljamo vise temu...ono sto sam napisao da ne verujem da cu da je menjam je iz dva razloga...1.stvarno dobro radi,mislim da sam uzeo dobar primerak...2.tesko da cu ikada vise izdvojiti 1100 evra za bass

nnkvocka

Post by nnkvocka » 27 Aug 2010, 15:34

ja video takav tvoj da se prodaje na kupujemprodajem, tipa za 700eur i hteo sam da prodam burazera i caleta + da doplatim za taj bass. Ja setam Ibanez SR506 ali tripujem se da je on tu najmladji brat od svih 6ica. Mada, nije mi se svideo onaj Jau Ming, onaj cuveni ljubicanstveni. Ta tvoja TaRaBa is fuckin AWESOME!

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 27 Aug 2010, 15:57

Image
morao sam :mrgreen:

black13

Post by black13 » 27 Aug 2010, 16:07

nnkvocka wrote:ja video takav tvoj da se prodaje na kupujemprodajem, tipa za 700eur i hteo sam da prodam burazera i caleta + da doplatim za taj bass. Ja setam Ibanez SR506 ali tripujem se da je on tu najmladji brat od svih 6ica. Mada, nije mi se svideo onaj Jau Ming, onaj cuveni ljubicanstveni. Ta tvoja TaRaBa is fuckin AWESOME!
moje iskustvo u vezi ove jamahe je sledece:kupio sam ga u mitrosu pre 2,5 godine,bilo je 4 komada koja sam probao i razlika u tonu je bila poveca,verovatno je i do zica ali ovaj je bio drugaciji u to sam siguran,jedini je imao konkretan ton a i danas gde god da se pojavim pleni i tonom a i izgledom,doduse otisao sam da kupim 1005 ali tada nije bilo i odlucio se za 6-icu i mislim da nisam pogresio,moj kolega iz jednog benda je uzeo 5-icu nesto posle mene i imali smo prilike da radimo zajedno na istoj svirci.....epilog:prodao je odmah iste nedelje jer je ocajno radio.
Skoro sam radio nesto u studiju....sve sto sam koristio je kompresor i direktno u mikser....
Last edited by black13 on 27 Aug 2010, 16:09, edited 1 time in total.

groove

Post by groove » 27 Aug 2010, 16:09

E Stalkeru, a sta je sa tobom?

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 27 Aug 2010, 16:12

šta je sa mnom?

MetalFunk

Post by MetalFunk » 27 Aug 2010, 16:28

Stalker wrote:šta je sa mnom?
Warwick?
edit : Dobra slika. :D

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 27 Aug 2010, 16:31

pa to je bas gitara koju sviram

onima kojima sam naporan: izvinite, znam da sam naporan. prosto mi ništa pametnije nije padalo na pamet.

@đole: hvala. znao sam da ti se sviđam ^^

nnkvocka

Post by nnkvocka » 27 Aug 2010, 16:34

Stalker je...moram reci klinac, ne zbog svojih godina vec zato sto se tako ponasa. Ima bass koji super radi i misli da je zato bog, namece svoje misljenje drugima koje je krajnje nezrelo i paljevinsko, ne uzima u obzir tudje savete i komentare, nema dovoljno iskustva a kao argumente svog znanja korist velika imena bendova, muzicara i brendova koji su bezobrazno skupi jer ono sto je skupo to valja...osim ako je Warwick u pitanju, tada moze sve. Vec zadnjih 6 meseci citam njegove ne promisljene komentare koji su napisani...napamet i pizdim i pizdim. Brate, SVI ZNAJU STA JE WARWICK I SVI ZNAJU KOLIKO TO KOSTA, a ti se ponasas kao da se on bere sa drveta (pogotovo ako mama i tata daju kintu) i kako svi moramo da kupimo to da bi bili super/ultra/mega/giga/uber kul kao i ti. Ja se izvinjavam sto sam bio ovako bezobrazan i ostar, ali nisam mogao vise da cutim. Ovo Stalkeru tebi upucujem direktno, da bih ti skrenuo paznju na tvoje ponasanje. Ako gresim i ako sam preterao (znam a jesam) slobodno mi recite gde, da bih ja mogao da znam koje su moje greske i da ih ispravim. Znam, od Stalkera sam sada napravio sada najgoreg olosa, to mi nije bila namera ali jebiga ode sve u qferac...

MetalFunk

Post by MetalFunk » 27 Aug 2010, 16:37

Stalker wrote:
@đole: hvala. znao sam da ti se sviđam ^^
Image

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 27 Aug 2010, 16:44

nnkvocka wrote:Stalker je...moram reci klinac, ne zbog svojih godina vec zato sto se tako ponasa. Ima bass koji super radi i misli da je zato bog, namece svoje misljenje drugima koje je krajnje nezrelo i paljevinsko, ne uzima u obzir tudje savete i komentare, nema dovoljno iskustva a kao argumente svog znanja korist velika imena bendova, muzicara i brendova koji su bezobrazno skupi jer ono sto je skupo to valja...osim ako je Warwick u pitanju, tada moze sve. Vec zadnjih 6 meseci citam njegove ne promisljene komentare koji su napisani...napamet i pizdim i pizdim. Brate, SVI ZNAJU STA JE WARWICK I SVI ZNAJU KOLIKO TO KOSTA, a ti se ponasas kao da se on bere sa drveta (pogotovo ako mama i tata daju kintu) i kako svi moramo da kupimo to da bi bili super/ultra/mega/giga/uber kul kao i ti. Ja se izvinjavam sto sam bio ovako bezobrazan i ostar, ali nisam mogao vise da cutim. Ovo Stalkeru tebi upucujem direktno, da bih ti skrenuo paznju na tvoje ponasanje. Ako gresim i ako sam preterao (znam a jesam) slobodno mi recite gde, da bih ja mogao da znam koje su moje greske i da ih ispravim. Znam, od Stalkera sam sada napravio sada najgoreg olosa, to mi nije bila namera ali jebiga ode sve u qferac...
1) ja nikad nisam mislio da sam bog, odakle si to izvukao, ne znam. zapravo sam veoma skroman, što priznajem, ne može baš da se vidi po postovima nekad. da malo zalaziš u teme ne100% muzički orijentisane, možda bi to i primetio. ne sigurno, nego možda.
2) gde sam ja svoje mišljenje nametao drugima? ako kažem "meni je bolji pera od đure" (što obično i kažem) nije isto što i "đura je sranje, pera je 500 puta bolji" (a moraš priznati, nije ni previše uvredljivo). paljevinsko, možda.
3) koje savete i komentare nisam uzimao u obzir?
4) mama i tata mi nisu dali ni euro za bas koji trenutno posedujem, znači, tih 820 eura sam skupljao 4 godine.
5) nikome nisam rekao da trebaju da kupe warwick da bi bili kul. jedini bas koji sam preporučio a da se ja sećam je Rokbas Strimer, Ibanez GSR200 i Spektor Performer 4.

ništa matori, razumem te potpuno, samo si mogao da mi pošalješ pp pre 5 meseci, a ne ovde da praviš opštu prozivku. ja sam tebe uvek poštovao i sigurno bih prestao da pišem ovo što ti smeta, a i još nekima. žao mi je što tako misliš o meni. neću ništa više na ovu temu da pišem više.
Last edited by Stalker on 27 Aug 2010, 17:01, edited 1 time in total.

Post Reply