Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- BaalBehrit
Re: Oprema Koju Imate
Ma, ne verujem da će ti ikada zatrebati fantom za snimanje gajbi. Kao što i znaš, Marko, ja imam M-Audio Fast Track USB, ali da uzimam sada nešto, uzeo bih UX1, čini mi se kao bolji interfejs.
Ja koristim fantom za snimanje gajbi 

Pa da, prichali smo ti i ja o tome, ali ja nikada nisam zapamtio koji je tachni model ta tvoja zvuchna, dakle to je toBaalBehrit wrote:Ma, ne verujem da će ti ikada zatrebati fantom za snimanje gajbi. Kao što i znaš, Marko, ja imam M-Audio Fast Track USB, ali da uzimam sada nešto, uzeo bih UX1, čini mi se kao bolji interfejs.

- Dersu Uzala
Ja imam taj UX2 (sad se zove POD Studio UX2, molicu) i radi mi kao zvucna jer jos nisam stigo ni softver da instaliram.
Javicu utiske kad se poigram malo.

- BaalBehrit
Retko se desi da mi je sva oprema u stanu:

u jebote koliki je ovaj vintage time machine
, cinio mi se manji na netu 

Kako služi Beta Lead matori? 

Ja se ponovio

Charvel Model 1A iz '86. Prelepa gitara. Going old skul. 22 praga, fullsized strat telo.

U bridz sam ubacio DiMarzio Fast Track 2. U originalu je gitara dosla sa tri J-100 Jacksonova singla, nedovoljno za ono sto meni treba
Jako sam zadovoljan zamenom. Cak sa stock 250k potovima.

Vrat je jedan od najsvirljivijih koje sam probao...

To je to. Lozio sam se da uzmem gitaru sa mejpl fretbordom i vintidz tremolom/fiksnim bridzom. Super je ocuvana, na slikama izgleda skoro roze, zapravo je prava ferrari red boja. Razmisljam da ide u belu. Jake E Lee/Adrian Smith ftw

Charvel Model 1A iz '86. Prelepa gitara. Going old skul. 22 praga, fullsized strat telo.

U bridz sam ubacio DiMarzio Fast Track 2. U originalu je gitara dosla sa tri J-100 Jacksonova singla, nedovoljno za ono sto meni treba

Vrat je jedan od najsvirljivijih koje sam probao...

To je to. Lozio sam se da uzmem gitaru sa mejpl fretbordom i vintidz tremolom/fiksnim bridzom. Super je ocuvana, na slikama izgleda skoro roze, zapravo je prava ferrari red boja. Razmisljam da ide u belu. Jake E Lee/Adrian Smith ftw

- BaalBehrit
E, odlično je, u kombinaciji sa Big Muffom predobro radi, nego nikako ne mogu da mu nađem delove za footswitch ovde, a ne bih baš da prepravljam ulaz na pojačalu.+Hopkins+ wrote:Kako služi Beta Lead matori?

I da, nisam još provalio kako da aktiviram reverb bez footswitcha, sve sam pokušavao, je l' znaš ti možda kako?
e strava je taj Charvel @Boby, nemoj da ga farbash, maple + humbucker + hardtail bridge = full drazesness and radost 

ovo je nesto najblize onome kako ja zamisljam moju idealnu gitaru. nek' te sluzi godinama

- mislim_stvarno
@bobi
cestitke, crvena boja + javor uvek izgleda sexy

osim ako je roze
jos da je glava iste boje kao telo...
Nego, jel' to sada imas dva Jacksona i dva charvela ili si prodao onog dinkija?
cestitke, crvena boja + javor uvek izgleda sexy

osim ako je roze

jos da je glava iste boje kao telo...
Nego, jel' to sada imas dva Jacksona i dva charvela ili si prodao onog dinkija?

Dobar Charvel, dobar! Baš mi se dopada što je full-sized Strat body. 

- Highway One
i meni se dopada kad gitare imaju prevo strat telo a ne neku ruznu varijaciju.guv'nor wrote:Dobar Charvel, dobar! Baš mi se dopada što je full-sized Strat body.
Usput: Mora da snimis neki cover od bark at the moon ili tako nesto.

- Wild Child
Bobi wrote: Razmisljam da ide u belu. Jake E Lee/Adrian Smith ftw![]()
ne razmislja,laze.