Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
veliki off : Jesu ovi ljudi ozbiljni u bar 20 posto slucajeva na KP poklanjam i primam na poklon?! Mislim naravno na odeok "primam na poklon" ..
Ma ne znam, ja sam htio da uzmem pa da je modifikujem, ali mi je puno para 160 evra, ako je taj, mada ne vjerujem, onda se i koliko-toliko isplati, ali se meni ne daje 160 evraxspaceman wrote:za standarda plafon 150 eur...i to bi se jos razmislio!Wolf wrote:ako je to ova gitara:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/584 ... ster---RW/
onda i vredi, 2/3 cene nove, što i nije tako loše, zavisi samo u kakvom je stanju

standarda imam, i to 2001. godiste, bolji od ovih novijih. 150 sam ga platio, fabricko stanje. meni je okej gitara skroz, al ni centa preko 150 ne daj!
e, da, i pazi - sirina vrata na nutu (nultom pragu) mu je 42mm, a ne 43, sto ce te posteno jebati ako imas veliku ruku.
e, da, i pazi - sirina vrata na nutu (nultom pragu) mu je 42mm, a ne 43, sto ce te posteno jebati ako imas veliku ruku.
Imas standard za 130e u oglasima.
- johnny_b_good
jel Dženi=Neđo?? Isti lik ili?
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-T ... ter_id=140
daa znam da sam negde video taj oglas !xspaceman wrote:jel Dženi=Neđo?? Isti lik ili?

preterao je.
da bar trazi 50e

ja takav nov soundtank FZ prodajem za nekih 2000din!!!
- LifelessDead
xspaceman wrote:jel Dženi=Neđo?? Isti lik ili?
da to je Nedjo

- sirac-šunka
- vragolan
Ja sam Standarda telca proletos platio 165 evra u radnji, jer je tada bilo neko sniženje. Imao sam i precision standard p-special bass i mislim da su za te neke pare (130-165, da l nove, da l polovne) super gitare. I dodao bih još, mislim da samo snobovi i gear freak-ovi tvrde suprotnoandrej] wrote:standarda imam, i to 2001. godiste, bolji od ovih novijih. 150 sam ga platio, fabricko stanje. meni je okej gitara skroz, al ni centa preko 150 ne daj!

andrej] wrote:standarda imam, i to 2001. godiste, bolji od ovih novijih. 150 sam ga platio, fabricko stanje. meni je okej gitara skroz, al ni centa preko 150 ne daj!
hvala na odgovoru, nemam veliku ruku, srecom

video, ali mi se cini da je ovaj od 160 ocuvanijivlobrk wrote:Imas standard za 130e u oglasima.

Ne znam da li trebam naci prozvanim, posto snob nisam, a ni gear freak, pitao sam za misljenje o ceni jer je svajer u pitanju, a nemam nikakva iskustva sa tim gitarama, i da, puno mi je izdvojiti 160 evra na skvajer gitaru, ali u svakom slucaju bih je otisao probati, jer mi treba samo drvo da je dobro, ostalo bih budzio, no nije bitno, hvala na odovoru...sirac-šunka wrote:andrej] wrote:
Ja sam Standarda telca proletos platio 165 evra u radnji, jer je tada bilo neko sniženje. Imao sam i precision standard p-special bass i mislim da su za te neke pare (130-165, da l nove, da l polovne) super gitare. I dodao bih još, mislim da samo snobovi i gear freak-ovi tvrde suprotno
- sirac-šunka
- vragolan
Ma jok, ovo se više odnosilo na one koji se a priori ježe čim čuju Squier, ma šta sledilo nakon ovog imena. A naravno nije ni svaki Squier isti (bilo po serijama, bilo u samoj seriji). Po nekom mom iskustvu affinity uglavnom ne vredi date pare, bullet je fina budžet varijanta za početnike, a od standarda je telac uglavnom bolji od strata. To bi bio neki presek na osnovu iskustva koje smo neki drugari i ja stekli probajući razne squier-e, kojih, eto, ima koliko oćeš...
Na poslijetku, ima dosta pro muzičara koji i dalje koriste Squier-e (i kidaju), trenutno mi pada na pamet...:
U pitanju su stratovi...
Na poslijetku, ima dosta pro muzičara koji i dalje koriste Squier-e (i kidaju), trenutno mi pada na pamet...:
U pitanju su stratovi...
- Hotstepper
strat, clasic vibe serija, radi neverevatno dobro!! Al on i koshta dodushe 30ak hiljada (ne znam tachno..)
Voleo bih tele clasic vibe da probam, poshto me je strat odushevio..
Voleo bih tele clasic vibe da probam, poshto me je strat odushevio..
Kosta ali vredi sve pare.Hotstepper wrote: Al on i koshta dodushe 30ak hiljada (ne znam tachno..)
U tom cenovnom rangu, po meni, nema boljeg al sto rece Sirac, mogu se i medju jeftinijim serijama naci veoma fine gitare samo treba probati sto vise komada.
Ja se nosim mišlju da nekad, u budućnosti kupim sebi jednog Classic Vibe Telca da imam. Eventualno da pošaljem nekome magnete na premotavanje da budu malo nadrkaniji i to je to. Super gitara, da malo trpi maltretiranje

Baba Slim wrote:Ja se nosim mišlju da nekad, u budućnosti kupim sebi jednog Classic Vibe Telca da imam. Eventualno da pošaljem nekome magnete na premotavanje da budu malo nadrkaniji i to je to. Super gitara, da malo trpi maltretiranje![]()

Jos koja god pa ce poceti cesce da se prodaju polovne gitare i milina.