pa ovako telo je orah, vrat je beli mahagoni, fingerboard je crveni mahagoni, floyd rose je kupljen kod marica...kao i lock nut... thrus rod je narucen kod stew mac-a iz amrike kao i testera za pragove i drveni radijus 16'... pragovi su dunlop 6505 cini mi se... prvobitno su bili 6530 ali sam se zajebao kod postavljanja(nisam ih zakrivio preko radijusa) pa su se krajevi dizali...
magneti su samo za probu skinuti sa ibaneza gio, civije dr parts... potovi i ostalo je sve sa GIA skinuto, nisam hteo da bacam 60 i kusur evra po komadu za magnete + ostale dzidzabidze dok ne probam i vidim dal vredi da ih pazarim... sve u svemu izaslo me je na nekih 300 evra za delove
Sto se tice svirljivosti mogu ti reci da sam poprilicno zadovoljan s obzirom da je ovo sve grubo, josh kad je ispeglam josh malo bice mislim josh bolje.. E sad planiram da lakiram ali to otom potom jer moram malo da proguglam i vidim sta mi jne najbolje od lakova... Orah ima ludu saru a kad se izlakira josh vise dola\zi do iyrazaja i zacrveni se sam po sebi