Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
a te tri goticarke k'o da si iz akumulatora izvadio .Highway One wrote:,,istrazivanja pokazuju da kad u ovome nosite gitaru na svirke - goticarke daju 70% cesce!"
![]()
![]()
![]()
Uuu vrhunski... Mogu u njemu i da te pokopaju ako te nedaobog dotuce anoreksia.theTrooper wrote:Salu na stranu, deluje kao ok cena. Jel zna neko nesto vise o kvalitetu kofera?
Da.....inace interesantno, svirao sam jednu ovakvu, i mislim da je to najbolji maple vrat koji sam ikada svirao.... naravno ljudi se i ne zale na vratove, nego na neke druge stvari na toj gitariHaralampije wrote:To je jedna od verzija standarda iz 1983.
Verovatno jedna od najnepopularnijih verzija strata ikada
Da najvise zamerki je na izgled i taj tremolo sistem,doduse neko kaze ok je neko nije ali....ceo pikgard treba skinuti dok se dodje do opruga(plus je bio sto nema onog busenja onolikog sa zadnje strane tela,e sad uvek ce nesto nekome da ne valja),i sto je mnogima bio ogavan dzek za kabl,tamo gde je,koji je tako napravljen s dobrim namerama(da bi se izbegli oni kablovi i provlacenje kroz telo),al ne moz' to na strata,tek tako.Estetski ne bivaGuitar_thrill wrote:Da.....inace interesantno, svirao sam jednu ovakvu, i mislim da je to najbolji maple vrat koji sam ikada svirao.... naravno ljudi se i ne zale na vratove, nego na neke druge stvari na toj gitariHaralampije wrote:To je jedna od verzija standarda iz 1983.
Verovatno jedna od najnepopularnijih verzija strata ikada
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests