Toni Montano aka Velibor Miljković
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Toni Montano aka Velibor Miljković
ja sam čuo da je biblija pisana po dersuovoj mladosti
Ja sam cuo da Dersu sve cuje
U think HE can hear us now?

Dersu rules the one ring
kide wrote:evo, evo sav se tresem
ha, tresla se gora, rodio se mish........ kakva tema, takvi i komentari...
bluzko, pazi se, imaš dersuua u avataru!
Oh fuck, he changed even my avatar
He can do it!!!
He can do it!!!
Ne, zaista, kide je u pravu...
Radije se prisetimo nekoliko Tonijevih uradaka iz doba kad je dostigao punu autorsku, i, naravno, pevacku zrelost:
Ovaj drugi klip je posebno zanimljiv jer se u njemu mogu videti i inserti iz Boja na Kosovu Zdravka Sotre, jos jednog velikog umetnika, nazalost zapostavljenog na ovom forumu (zasto niko u temi Filmovi nije preporucio niti jedan jedini film ovog plodnog hitmejkera na polju pokretnih slika???).
Radije se prisetimo nekoliko Tonijevih uradaka iz doba kad je dostigao punu autorsku, i, naravno, pevacku zrelost:
Ovaj drugi klip je posebno zanimljiv jer se u njemu mogu videti i inserti iz Boja na Kosovu Zdravka Sotre, jos jednog velikog umetnika, nazalost zapostavljenog na ovom forumu (zasto niko u temi Filmovi nije preporucio niti jedan jedini film ovog plodnog hitmejkera na polju pokretnih slika???).
- Dersu Uzala
Ima tema filmovi? Jel preporucio neko...Dersu Uzala?
- Dersu Uzala
Cujete se do chat-a. Tamo sam se pricinio a bogami i ukaz'o.Bluesko wrote:Ja sam cuo da Dersu sve cuje
- Dersu Uzala
Uzgred, bice moj avatar u Beogradu za neki dan, pa da pridjete da mu se poklonite, celo i ruku cjelivate, a ne bi bilo zgorega i neko pice da mu kupite...
Ko je voljan, a u BG-u je, nek se javi.
Ko je voljan, a u BG-u je, nek se javi.
Ko je sad pa Dersu Uzala?
- Dersu Uzala
Imate jedinstvenu priliku da upoznate <--- avatara. A i pravi decko gitare. A i neki imaju pik na njega, pa da se istresu. A i da saznaju neke stvari mozda iz prve ruke. Bem li ga. Ce vidimo.
Kapitalista u meni nalaze da se to naplati. Ali eto, mozda se skupe neki iz GKG u Beogradu, pa ako vam je volja...
Kapitalista u meni nalaze da se to naplati. Ali eto, mozda se skupe neki iz GKG u Beogradu, pa ako vam je volja...
- Haralampije
Bora aka Toni imao veze s kriminalom koliko i Kearleusa s pevanjem.Markony wrote:da bi na kraju nasao sebe pod okriljem kriminala,

ajd ponesi nam nekih slatkiša sa carine... koliko bruka ima onih bombona po free shopovima, samo cena dereDersu Uzala wrote:Imate jedinstvenu priliku da upoznate <--- avatara. A i pravi decko gitare. A i neki imaju pik na njega, pa da se istresu. A i da saznaju neke stvari mozda iz prve ruke. Bem li ga. Ce vidimo.