Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Guitar_thrill
MF veteran

Re: Oprema Koju Nemate

Post by Guitar_thrill » 11 Oct 2010, 21:09

Image
probao sam danas ovo u mitrosu, i ja sam neverovatno prijatno iznenadjen, iskreno uvek sam malo skeptican kad neko dize skvajere toliko u nebo, ali ovo je jedan od boljih stratova koje sam svirao, naravno uticaja je imalo i to sto je gitara odlicno podesena bila....
vrat mi se jedno hiljadu puta vise svideo, nego na road worn seriji koju sam probao pre mesec-dva, i koja me je malo razocarala (bar telac)
stvarno ovaj squier classic vibe 50s je odlicna gitara, probao sam i 60s, isto dobra gitara, ali sam se za ovog 50s bas zakacio :D
da napoemenem da nemam nameru da kupim ovu gitaru, nego nisam nasao zgodniju temu da podelim svoje iskustvo.....ima ona tema oprema koju ste skoro probali ili kako vec, ali ova je posecenija :)
Last edited by Guitar_thrill on 11 Oct 2010, 21:16, edited 1 time in total.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 11 Oct 2010, 21:12

naravno! matori je uvek imao taj svoj neki fazon, kum grandža

recimo ovo koliko je zlo

[youtube]feiMAYPEBdQ&feature=related[/youtube]
e nisam mogao naći bolju verziju na tjubu, obrisali su jednu... al ono, struže lobanje

vlobrk

Post by vlobrk » 11 Oct 2010, 23:18

Guitar_thrill wrote:Image
probao sam danas ovo u mitrosu, i ja sam neverovatno prijatno iznenadjen, iskreno uvek sam malo skeptican kad neko dize skvajere toliko u nebo, ali ovo je jedan od boljih stratova koje sam svirao, naravno uticaja je imalo i to sto je gitara odlicno podesena bila....
vrat mi se jedno hiljadu puta vise svideo, nego na road worn seriji koju sam probao pre mesec-dva, i koja me je malo razocarala (bar telac)
stvarno ovaj squier classic vibe 50s je odlicna gitara, probao sam i 60s, isto dobra gitara, ali sam se za ovog 50s bas zakacio :D
da napoemenem da nemam nameru da kupim ovu gitaru, nego nisam nasao zgodniju temu da podelim svoje iskustvo.....ima ona tema oprema koju ste skoro probali ili kako vec, ali ova je posecenija :)
:1:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 11 Oct 2010, 23:20

vlobrk wrote:
Guitar_thrill wrote:Image
:1:
:1: VRH gitara

nebojsak

Post by nebojsak » 11 Oct 2010, 23:29

Da nije neko možda skoro kopao po telcima 60s Classic Vibe, da li ih ima?

vlobrk

Post by vlobrk » 12 Oct 2010, 00:10

Mislim da ne postoji serija Telecastera pod tim nazivom.Nisam siguran al' me malo mrzi da googlam.
Mozda si mislio na Classic Vibe Custom?

Kada sam ja bio poslednji put u Mitrosu imali su sve od Classic Vibe serije i u svim bojama.

@Nebojsa jesi bio da probas Frontmana i Micro Cube?

MUzzY

Post by MUzzY » 12 Oct 2010, 01:10

nebojsak wrote:
Duane wrote: to matori kida stvar, kida! nači izdoktorirao je jang na novom albumu! koliko je gotivna ta pesma nemam reči
Al zapazi to blato, pesak, granje, fekalije, medicinski otpad, glinu i crveni alkalni mulj što izlaze iz đitre :bow:
Odlicna pesma!

nebojsak

Post by nebojsak » 12 Oct 2010, 09:51

vlobrk wrote:Mislim da ne postoji serija Telecastera pod tim nazivom.Nisam siguran al' me malo mrzi da googlam.
Mozda si mislio na Classic Vibe Custom?

Kada sam ja bio poslednji put u Mitrosu imali su sve od Classic Vibe serije i u svim bojama.

@Nebojsa jesi bio da probas Frontmana i Micro Cube?
Da da, to je custom, greška.

Nisam, sad imam druge prioritete. GAS meandrira i vijuga non stop :)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 12 Oct 2010, 11:34

MUzzY wrote:
nebojsak wrote:
Duane wrote: to matori kida stvar, kida! nači izdoktorirao je jang na novom albumu! koliko je gotivna ta pesma nemam reči
Al zapazi to blato, pesak, granje, fekalije, medicinski otpad, glinu i crveni alkalni mulj što izlaze iz đitre :bow:
Odlicna pesma!
nije odlicna nego kida! delje! :D

nemirkv

Post by nemirkv » 12 Oct 2010, 18:53

Jesu vala ti classic vajbovi krajnje fini, sto mogu da potvrdim kao ponosni vlasnik 60's modela :) Skoro sam pustio simulaciju VoxAC30 na Amplitjubu, prebacio na neck i zaljubio se po drugi put u gitaru :) Samo me zanima kako ce zvucati kroz pravi Vox kada ga jednog dana kupim... Nije Fender, ali je za moje sviracko umece i vise nego dobar instrument!

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 13 Oct 2010, 22:54

Ovo ako ne budem imao...

Image

nenadnenad

Post by nenadnenad » 15 Oct 2010, 13:11

Image

cccira
MF veteran

Post by cccira » 15 Oct 2010, 16:40

nenadnenad wrote:Image
:homer:

andrej]

Post by andrej] » 25 Oct 2010, 00:45

http://www.musictoyz.com/guitar/pedals/tip.php
ovo bi trebalo napraviti.

a, da priznam, paul gilbert ga poprzi ovde.

Wild Child

Post by Wild Child » 25 Oct 2010, 01:28

dja mi se ova fora sa expressionom,al ne mogu da skontam da opet ima novi flanger.pa jebote juce su mu napravili AF-2

Post Reply