Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Ja nisam nikad nista prodavao za preko 300e tako da nemam tako ludacke price ali su i meni milion puta nudili nenormalne zamene i ponude za kes. To je sasvim normalno... nema razloga da se bilo ko uzjebava, psuje, tuce i ostala ludila. 

- Haralampije
tyler durden wrote:prvo meni je nenormalno kako ljudi koji hoće nešto da kupe, stalno mi šalju poruke?! I to stalno pokušavaju da se cenkaju porukama. A redovno napišem da ne odgovaram na SMS, već samo na poziv, ali džabe....hvala bogu, pa sam se skrasio sa opremom, i odavno nisam ništa prodavao ni jurio.
A podseti se kad sam pročitao ovo o beozobraznoj ponudi. Naime, kada sam prodavao staru mesa boogie dual rectifier glavu. Okačio sam cenu tipa 1700 evra. Pa kao i svaki ostali, malo bi spustio kad bi došlo do cenkanja. Čovek me zove, i kaže mi sledeće. "Brate, aj da se ne raspravljamo, i glupiramo, da ja dođem, lepo i dam ti 650€ za nju, iu da završimo posao." ? Ja u najmanju ruku nisam mogao da verujem. Pitao sam ga njakulturnije da li se zeza sa mnom, a on je odgovorio da je mrtav ozbiljan. Na šta sam ja već vidno iznerviran, njegovim stavom, i nenormalnim bezobrazlukom, rekao, "A da ja vama lepo dam glavu za džabe, i da vas častim još uz to jedno 500 evra da vam se nađe za trošak? "....On je meni onda počeo da psuje, da ne citiram sad i to, i nastavio sa, j.... ti mater, onda je ti prodaj za te pare, nikad neces uspeti.
Da naglasim samo da sam uspešno prodao glavu 2,3 nedelje posle toga...
Trebao si samo da kazes da je ili rezervisano ili ne hvala.Postedis i sebe stresa i njega brzo odjebes....to je bilo ono video je oglas i kao pazi sabana,prodaje za 1700 evra pojacalo i to u Srbiji,jel on normalan,gde postoji pojacalo od 1700 evara,ae sad cu ga prcam malo....zajedljivih ljudi ima svugde,s takvima nema rasprave,taj se hrani time sto ce nekoga da napusava,a zna da ce taj neko da reaguje.
- DJ_MY_SOUL
Ljudi nemaju uopste kulturu. Kada se ponudi ovako 5x manja suma ja naprimer to shvatitam kao licnu uvredu i odmah prekidam. Mnogo gledaju Del boja i americke filmove. Takvi pojedinci misle da samo oni imaju pare na ovom svetu.
jednom sam za gitaru koju sam prodavao za oko 100 eura dobio ponudu da je menjam za koznu jaknu, mislim da je to bio vrhunac gluposti, bar sto se tice mojih trgovina
e ali tebra original kenzo japanac
e ali tebra original kenzo japanac
Ma nije to.Mislim da posmatras previse licno.Cilj je verovatno da se kupi jeftino a ne da se tebi (ili nekome drugom) naudi.Ljudi nemaju uopste kulturu. Kada se ponudi ovako 5x manja suma ja naprimer to shvatitam kao licnu uvredu i odmah prekidam. Mnogo gledaju Del boja i americke filmove. Takvi pojedinci misle da samo oni imaju pare na ovom svetu.
Verovatno se igra na kartu "zapelo za kintu" pa se ispipava teren.
Ah...vrhunac gluposti!!!
To je ipak rezervisano za onog koji menja set bastenskih stolica sa stolom od kovanog gvozdnja za gitaru i opremu!
(da ne lupam cenu ali nesto tipa 300e minimum, uz to da je naglasio da to inace vredi duplo vise
)
A sto se cenkanja tice...pa to svi rade, dobro skoro svi
-ni ja ne volim kad to ljudima predje u naviku pa sve od 270e video kao 200e i slicno... jednostavno 270e je uvek 250e, 230 je 200... Pravi trgavac od 250e pravi 200, i to je to...a svi ostali preteruju ili u slucajevima kad je nekom frka, a dugo prodaje spravu on pristaje i na glupe ponude, tako da... nema generalizacije
Ja sam pazario digitech tone driver(ne za mene) pre neki dan, perfektno ocuvan za dosta manju cenu nego li u radnji, i srecan sam zbog toga... Ustedeo sam sebi novac, a +pomogao nekom ko istu prodaje, tako da je dobar dil onaj dil koji je na obostrano zadovljstvo i kupca i prodavca...tolerisu se jedino kompromisi, bezobrazluk nikako!
Btw ima neko pojma kolko da trazim za par ne dugo koricenih magneta skinutih epiphone classic lp-a(korea, nije china) 57', trazim kolegijalno misljenje, da me ne prozivate posle po ovoj temi i dzaba skacete po kicmi
To je ipak rezervisano za onog koji menja set bastenskih stolica sa stolom od kovanog gvozdnja za gitaru i opremu!
(da ne lupam cenu ali nesto tipa 300e minimum, uz to da je naglasio da to inace vredi duplo vise

A sto se cenkanja tice...pa to svi rade, dobro skoro svi

-ni ja ne volim kad to ljudima predje u naviku pa sve od 270e video kao 200e i slicno... jednostavno 270e je uvek 250e, 230 je 200... Pravi trgavac od 250e pravi 200, i to je to...a svi ostali preteruju ili u slucajevima kad je nekom frka, a dugo prodaje spravu on pristaje i na glupe ponude, tako da... nema generalizacije
Ja sam pazario digitech tone driver(ne za mene) pre neki dan, perfektno ocuvan za dosta manju cenu nego li u radnji, i srecan sam zbog toga... Ustedeo sam sebi novac, a +pomogao nekom ko istu prodaje, tako da je dobar dil onaj dil koji je na obostrano zadovljstvo i kupca i prodavca...tolerisu se jedino kompromisi, bezobrazluk nikako!
Btw ima neko pojma kolko da trazim za par ne dugo koricenih magneta skinutih epiphone classic lp-a(korea, nije china) 57', trazim kolegijalno misljenje, da me ne prozivate posle po ovoj temi i dzaba skacete po kicmi

- tHe bLuEsMaN
I ja sam se nalazio u slicnim situacijama..xD
Jedan lik mi je za digitech rp250,ocuvan bez ogrebotine,star godinu dana nudio da mi da berindzerov dilej i da mi doplati jos iljadu dinara..xD a procesor kosta nov 10 000
Jedan lik mi je za digitech rp250,ocuvan bez ogrebotine,star godinu dana nudio da mi da berindzerov dilej i da mi doplati jos iljadu dinara..xD a procesor kosta nov 10 000

Jeste, ali takodje nije lako ne reagovati kad ti se neko bukvalno pokaki na ono sto nudis, i naravno dalje zeli to isto da proda za mnooogo vise para, tako se kupac ne ponasa po meni, samo mutljaros i preprodavac.Funkomat wrote:Ja nisam nikad nista prodavao za preko 300e tako da nemam tako ludacke price ali su i meni milion puta nudili nenormalne zamene i ponude za kes. To je sasvim normalno... nema razloga da se bilo ko uzjebava, psuje, tuce i ostala ludila.
siguran sam na primer da je decko koji je prodavao mesu bio jako ponosan na nju, i takvu stvar bih i ja preveo u licnu uvredu, ko je taj da kaze 'ma ne vredi ti to nista, daj to 'vamo za neku sitnu lovu'.
Ta mesa se prodaje (preko) za oko 1800$, u prevodu oko 1300e, kod nas racunaj skuplje ovo/ono 1500. Jasno je da je decko prodavao za 1700 sa namerom da spusti do 200e, a ovaj mu nudi 2.5 puta manje od minimalne cene???!!!
ajd da se ne raspravljamo i glupiramo vise, da dodjem ja lepo i vase USA stratove uzmem svima po 300e i pichi! sednem u svoju mechku, opalim guslare na radiju i pravo na chevape da se proslavi!
done deal!
Sve to stoji ali kako naterati nekog da ne nudi premalo ili nekoga da ne precenjuje ono sto prodaje?
Mislim da se tu nista ne moze a vi kao da to pokusavate.
Mislim da se tu nista ne moze a vi kao da to pokusavate.
- LifelessDead
http://www.kupujemprodajem.com/epiphone ... ter_id=104
Definitivno nije japanski epifon vec korejski, svi japanski epifoni su pravljeni za domace trziste i imaju oblik glave kao Gibson,tzv. ``open book``, osim elitist serije koja ima slican oblik. Japanske gitare imaju pored slova F sest brojeva a ne 7 ili 8 koliko ima epifon, no to moze da se proveri i na www.guitardaterproject.org iako ovaj sajt ne mora da bude uvek pouzdan...
Definitivno nije japanski epifon vec korejski, svi japanski epifoni su pravljeni za domace trziste i imaju oblik glave kao Gibson,tzv. ``open book``, osim elitist serije koja ima slican oblik. Japanske gitare imaju pored slova F sest brojeva a ne 7 ili 8 koliko ima epifon, no to moze da se proveri i na www.guitardaterproject.org iako ovaj sajt ne mora da bude uvek pouzdan...
nije iz domena muzicke opreme ali je def iz zone sumraka
http://www.kupujemprodajem.com/Loptica- ... _id=724209

http://www.kupujemprodajem.com/Loptica- ... _id=724209
-
Ja se ne cenkam jer smatram da je to cena koju su ljudi stavili jer misle da vredi toliko.
Ujedno, za moje oglase stavljam poslednju cenu za koju bih zeleo da prodam neku stvar.
Sve ostalo mi lici na onaj vic "Prodajem bicikl za 1000 eura ili menjam za dve kokoske od po 500 e"
Ujedno, za moje oglase stavljam poslednju cenu za koju bih zeleo da prodam neku stvar.
Sve ostalo mi lici na onaj vic "Prodajem bicikl za 1000 eura ili menjam za dve kokoske od po 500 e"
- whosyourdaddy
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
- LifelessDead
to vec bilo ranije