Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- LifelessDead
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
mnogo ima tih fejkova, pogotovo ZW signature, na toj slici se ne vidi celo telo gitare, glava izgleda ok, mada tesko je reci...
- tyler durden
- MF veteran
nije fake, to mi je jedan od najboljihh drugara koji prodaje tu gitaru, ne treba mu, zato je stavio malu cenu, otvara neki studio i treba mu hitno kinta za opremu. Dečko je iz železnika, tako da ga slobodno zovi, pa pogledaj i proveri.
- nikolic025
Meni je neki lik nudio u zamenu za nekog Marshalla takvog ZW,mozda bas i tog,potenciometri mu nisu bili u ravni sa vratom,sto je odlika fake gitara (bar takav snimak ima na youtube),a i na jednoj od slika se vidi ,ali mi je najsumnjivije to sto je sa strane glave binding dosao skoro do pola prvog polja,sto je takodje odlika fake gitara.Ovde na oglasu nema te slike,ali je meni na mail poslao jos letos...
I na toj gitari su ranije bili aktivni EMG,a sada su HZ koji su noviji,nisu oni ravni kao sto idu na originalu...Valjda je ove nasao u radnji...Znaci,verovatno je to ta gitara...U glavnom,to se da proveriti,evo dole linkova sa nekoliko glavnih caka,da su bili original magneti,videlo bi se,jer kinezi i to kopiraju..da,a vidite i kapice...
http://www.youtube.com/watch?v=NxY4jxljC1M
http://www.youtube.com/watch?v=HfHzORvGzq4
Dobro,ovo je beli,ali isto vazi za oba,ja mislim da je fake,a vi sami prosudite...
I na toj gitari su ranije bili aktivni EMG,a sada su HZ koji su noviji,nisu oni ravni kao sto idu na originalu...Valjda je ove nasao u radnji...Znaci,verovatno je to ta gitara...U glavnom,to se da proveriti,evo dole linkova sa nekoliko glavnih caka,da su bili original magneti,videlo bi se,jer kinezi i to kopiraju..da,a vidite i kapice...
Dobro,ovo je beli,ali isto vazi za oba,ja mislim da je fake,a vi sami prosudite...
Pametnjakovic.
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... ter_id=140
Kakve sve gluposti ljudima padaju na pamet !
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... ter_id=140
Kakve sve gluposti ljudima padaju na pamet !
- tyler durden
- MF veteran
nikolic025 wrote:Meni je neki lik nudio u zamenu za nekog Marshalla takvog ZW,mozda bas i tog,potenciometri mu nisu bili u ravni sa vratom,sto je odlika fake gitara (bar takav snimak ima na youtube),a i na jednoj od slika se vidi ,ali mi je najsumnjivije to sto je sa strane glave binding dosao skoro do pola prvog polja,sto je takodje odlika fake gitara.Ovde na oglasu nema te slike,ali je meni na mail poslao jos letos...
nemoj kenjati o dečku, i blatiti ga, lepo okreneš i ptaš ako ti nije jasno, ali sad ću ja da ti objasnim. Lik je uzeo tu gitaru u zamenu,i uzeo je gitaru bez magneta. Kupio je za nju aktivne emg, zlatne. Sad je to skinuo i stavio na svoju drugu gitaru. Posto prodaje gitaru, trebali su mu magneti. Dečko je otišao do marića i kupio hz i stavio. Nije teško pitati ako te zanima. Nema potrebe da kao pravi srbi samo pametujemo. Džabe dečku odbijaš potenijalne kupce svojom lenjošću i dosadom. Mogao sam ja o stvarima koje ti prodaješ da pišem teorije i teorije, što na yumu gde imaš svoju temu, što ovde. Ali se ne mešam, jer ne znam celu priču, jer si možda isto ti tako nešto promenio na gitari, u silnim razmenama i trgovinama koje radiš, jer ti je tako bilo isplatljivije i u trenutku više odgovaralo.
Znači dečko mi je višegodišnji prijatelj, i ne možeš da veruješ kolika dobrica i duša od čoveka, koji nikad nikoga ne bi zajebao. Tako da molim te, ako te nešto zanima, okreni i pitaj, skokni pai vidi i probaj, i ne razvijaj teorije zavere za džabe, jer jednostavno, nisi u pravu.
@tyler durden +1
Ovde se uvek razvijaju teorije i ljudi povezuju kako ko stigne. Marko(Nikolic) je ok lik, sto se mene tice, kada smo saradjivali bilo je korektno - medjutim cuh da se nije bas najbolje proveo prilikom sirenja dezinformacija...
A sto se tice fake gitara, ima ih! Necu da imenujem ali sam nacuio iz kruga ljudi kojima verujem da ima "japanskih" stratova koji imaju samo vrat, dok je trup squier, i jos par slicnih malverzacija - ima ih na kp trenutno.
Ali samo, kao i uvek, moram napomenuti da bi bilo pametno probati i neke druge gitare...cesto ima gitara koje "na papiru" nisu ni blizu nekih fendera koji se prodaju kod nas, a realno ih jedu za dorucak... da ne pominje da cena bude i do 50% razlicita... Probajte "komade", a ne brand...
Ovde se uvek razvijaju teorije i ljudi povezuju kako ko stigne. Marko(Nikolic) je ok lik, sto se mene tice, kada smo saradjivali bilo je korektno - medjutim cuh da se nije bas najbolje proveo prilikom sirenja dezinformacija...
A sto se tice fake gitara, ima ih! Necu da imenujem ali sam nacuio iz kruga ljudi kojima verujem da ima "japanskih" stratova koji imaju samo vrat, dok je trup squier, i jos par slicnih malverzacija - ima ih na kp trenutno.
Ali samo, kao i uvek, moram napomenuti da bi bilo pametno probati i neke druge gitare...cesto ima gitara koje "na papiru" nisu ni blizu nekih fendera koji se prodaju kod nas, a realno ih jedu za dorucak... da ne pominje da cena bude i do 50% razlicita... Probajte "komade", a ne brand...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
the horror, the horror!nemanjavelimirovic wrote:uzas....

- DJ_MY_SOUL
Ne moram da kliknem znam o kojem se bass-u radi. Najaci deo je sto je pre ili jos ima slika kako je zalepljen taj deo koji je pukao selotejp trakom. Pukao je onaj deo na headstocku. A izbor magneta je ludilo

- Joey Sartiani
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-S ... er_id=4373
E kad nisamo umro od smeha!!!!
"Spreman je za akciju. Sviran i voljen. Masku sam sam budzio za hambaker, ali ako neko hocje Kinmana (singl na bridgu) stavicju novu masku. Tremolo bridge je blokiran a moze i da se odblokira ako si bash avanturista. "Mek" i brz vrat. Shtima se dva puta godishnje. Ima par manjih oshtecjenja, ali neko to zove karakter ili mojo. Tako da ima i toga. Ne utiche na dobar zvuk gitare.
Neka retko lepa serija iz Mexica. Donesena iz Nemacke.
Prodajem je iz finansijskih razloga, ne zato sto je kanta ili zato sto je ukradena ili ____________________ (navedi neki razlog). "
E sad moram da citiram recenicu po recenicu!
Sviran i voljen
Masku sam sam budzio za hambaker, ali ako neko hocje Kinmana (singl na bridgu) stavicju novu masku.
Od kad se ć pise kao cj hahahah neki klinci pomodarni pisu tj (jotovanje) ali cj da daje ć nisam jos video.
Tremolo bridge je blokiran a moze i da se odblokira ako si bash avanturista
HAhahah znaci ko pomalo pipne tremolo taj je avanturista, a sta li je onaj koji koristi floyd rose??? HAhahhaha
"Mek" i brz vrat.
Hahahah a ovde je tvavio navodnike na MEK da neki gitar nub ne pomisli stvarno da ima mekan i mlitav vrat hahahhaha koji lik...
Shtima se dva puta godishnje.
Hahahahh A ja se kladim u milion evra da se stima vise od 2 puta godisnje! Pa valjda menja zice vise od 2 puta godinje????
A kad se menjaju zice onda se stima gitara.......nego ajde da nahvali....."Ciganin hvali svoga konja"
Ima par manjih oshtecjenja, ali neko to zove karakter ili mojo
Ahahahha e ovo je pak izjava....Znaci ako kupite novu neizudaranu gitaru brzo je izlupajte malo cekicem jer nece imati karakter ili MOJO hahahhahaah Buhahahahah LOK
A na kraju ispadne da je proizvedena u bangladesu sklopljena na Taivanu a prodata u Kini....
Pa naravno da je to ta najbolja serija iz Mexika koja je bolja i od USA stratova, naravno kad je ti prodajes hahahha....."Ciganin hvali svoga konja"
Prodajem je iz finansijskih razloga, ne zato sto je kanta ili zato sto je ukradena
Po psihoanalitickoj teoriji Sigmunda Frojda upravo je rekao zasto je prodaje!
HAhahahhahahahhahahah
Cak i da sam pogresio a verujem nisam OVO JE TOOOOLIKO LOS MARKETING koji je sebi dao ovom recenicom da je to za smejanje...Cak i oni koji nisu pomislili da je neki fake ili kradena ima sad da pomisle kad je on naglasio...To je ono kao ko ce o cemu nego q rwa o postenju hahahhaha
Prodajem je iz finansijskih razloga, ne zato sto je kanta ili zato sto je ukradena ili ____________________ (navedi neki razlog).
Navedi neki razlog i prazna linija????
Buhahahahhahahahaha LOL LOL Pa ovaj covek je jeo one pecurke sto haluciniras od njih,,,,,
Mislim sta reci.....Uhvatis se za stomak i smejes se dok ne dobijes trbusnjake six pack!
E kad nisamo umro od smeha!!!!

"Spreman je za akciju. Sviran i voljen. Masku sam sam budzio za hambaker, ali ako neko hocje Kinmana (singl na bridgu) stavicju novu masku. Tremolo bridge je blokiran a moze i da se odblokira ako si bash avanturista. "Mek" i brz vrat. Shtima se dva puta godishnje. Ima par manjih oshtecjenja, ali neko to zove karakter ili mojo. Tako da ima i toga. Ne utiche na dobar zvuk gitare.
Prodajem je iz finansijskih razloga, ne zato sto je kanta ili zato sto je ukradena ili ____________________ (navedi neki razlog). "
E sad moram da citiram recenicu po recenicu!
Sviran i voljen

Masku sam sam budzio za hambaker, ali ako neko hocje Kinmana (singl na bridgu) stavicju novu masku.
Od kad se ć pise kao cj hahahah neki klinci pomodarni pisu tj (jotovanje) ali cj da daje ć nisam jos video.
Tremolo bridge je blokiran a moze i da se odblokira ako si bash avanturista
HAhahah znaci ko pomalo pipne tremolo taj je avanturista, a sta li je onaj koji koristi floyd rose??? HAhahhaha
"Mek" i brz vrat.
Hahahah a ovde je tvavio navodnike na MEK da neki gitar nub ne pomisli stvarno da ima mekan i mlitav vrat hahahhaha koji lik...
Shtima se dva puta godishnje.
Hahahahh A ja se kladim u milion evra da se stima vise od 2 puta godisnje! Pa valjda menja zice vise od 2 puta godinje????
A kad se menjaju zice onda se stima gitara.......nego ajde da nahvali....."Ciganin hvali svoga konja"
Ima par manjih oshtecjenja, ali neko to zove karakter ili mojo
Ahahahha e ovo je pak izjava....Znaci ako kupite novu neizudaranu gitaru brzo je izlupajte malo cekicem jer nece imati karakter ili MOJO hahahhahaah Buhahahahah LOK
A na kraju ispadne da je proizvedena u bangladesu sklopljena na Taivanu a prodata u Kini....
Pa naravno da je to ta najbolja serija iz Mexika koja je bolja i od USA stratova, naravno kad je ti prodajes hahahha....."Ciganin hvali svoga konja"
Prodajem je iz finansijskih razloga, ne zato sto je kanta ili zato sto je ukradena
Po psihoanalitickoj teoriji Sigmunda Frojda upravo je rekao zasto je prodaje!
HAhahahhahahahhahahah
Cak i da sam pogresio a verujem nisam OVO JE TOOOOLIKO LOS MARKETING koji je sebi dao ovom recenicom da je to za smejanje...Cak i oni koji nisu pomislili da je neki fake ili kradena ima sad da pomisle kad je on naglasio...To je ono kao ko ce o cemu nego q rwa o postenju hahahhaha
Prodajem je iz finansijskih razloga, ne zato sto je kanta ili zato sto je ukradena ili ____________________ (navedi neki razlog).
Navedi neki razlog i prazna linija????
Buhahahahhahahahaha LOL LOL Pa ovaj covek je jeo one pecurke sto haluciniras od njih,,,,,
Mislim sta reci.....Uhvatis se za stomak i smejes se dok ne dobijes trbusnjake six pack!
- Nyarlathotep
- MF veteran
ja sam jeo te pečurke, pa opet ne pišem ovakve oglase.