aaaaaaaaaam nemam pojma,ali shljaka kao zmajdejankuki wrote:Jel ferguson bas sa snimka, ili neku varijaciju na temu... 557 ili 539...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
aaaaaaaaaam nemam pojma,ali shljaka kao zmajdejankuki wrote:Jel ferguson bas sa snimka, ili neku varijaciju na temu... 557 ili 539...
Ovo ću predložiti Gibsonu da iNplementira u idući model gitare,da može da se prži metal farmer o'ma!dejankuki wrote:Ako sljaka k'o zmaj onda je to kombajn...
nisam siguran da Zmaj ima MIDI implementaciju i lejerovanje seplova u patern modu... ferguson je keva za rhythm.. zmaj.. njaaah moz' da projde...
agree!ssmc wrote:Ovo ću predložiti Gibsonu da iNplementira u idući model gitare,da može da se prži metal farmer o'ma!dejankuki wrote:Ako sljaka k'o zmaj onda je to kombajn...
nisam siguran da Zmaj ima MIDI implementaciju i lejerovanje seplova u patern modu... ferguson je keva za rhythm.. zmaj.. njaaah moz' da projde...
Cortex wrote:Kupio sam nov novcijat u Mitrosu. Trebalo im je pola sata da obrate pazhnju na mene iako sam ushao i rekao dajte mi Line 6 UX1 evo su pare hocu da ga kupim.Ali ne...ljudi su zaboravili na mene, dok mi nije prekipelo od chekanja kad sam najmirnije shto sam mogao iste podsetio na moje prisustvo i svrhu posete.
hahhahahhaha, bash takoFunkomat wrote:Cestitke Nemanja!
Jos da se manes tog panka i krenes neku normalnu muziku da sviras...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest