Za tačkice ništa spektakularno, sa stewmac-a sam naručivao one plastične "šipkice" u beloj i crnoj boji pa imam spremljeno za obe varijante.
CROSS ash Telecaster custom build for andrej]
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: CROSS ash Telecaster custom build for andrej]
Ja imam malo glomazniju šaku pa mi je zanimljiv pod rukom, ali sigurno ne bi svima odgovarao. Za ovaj vrat je najbitnije da odgovara Andreju
.
Za tačkice ništa spektakularno, sa stewmac-a sam naručivao one plastične "šipkice" u beloj i crnoj boji pa imam spremljeno za obe varijante.
holy cow !!! SG !!!

Hehe ja sam nacuo nesto o ovome
Koja boja je u planu?
Drvo je prelepo.
E, oooovoo je vec projekat koji cu veeeoma pazljivo pratiti! 
Drago mi je da vidim toliko interesovanje i entuzijazam kod vas, zamislite tek kako mene svrbe ruke
.
Ovo je bio samo mali prikaz, kada krenu radovi otvoriću novu temu. Boja i kombinacija magneta će zavisiti od toga da li će SG biti rađen po porudžbini (za šta već ima naznaka) ili ću na kraju ja to raditi sam po svojim željama. Ja znam šta želi mišterija sa kojom sam u pregovorima, a ako taj dogovor ne zaživi (što nikako ne bih voleo) onda će SG u mojoj izvedbi biti ovakav...

ili...

Kao što vidite jedina razlika je u pickguard-u. Ovaj veći mi deluje nekako "žešći" a ovaj mali više pokazuje mahagoni, biće to teška odluka. Eto to su neka razmišljanja, može lako da se desi da ne bude uopšte tako nešto ukoliko se čovek sa kojim sam u pregovorima odluči na kraju da sprovedemo njegove zamisli u delo. što bih iskreno najviše i voleo
.
Ko zna gde će me odvesti ova izgradnja, možda sam na dobrom putu
... http://www.youtube.com/watch?v=TziyOcb96q0
P.S. Kako stavljam da se direktno na forumu vidi klip sa youtube-a?
Ovo je bio samo mali prikaz, kada krenu radovi otvoriću novu temu. Boja i kombinacija magneta će zavisiti od toga da li će SG biti rađen po porudžbini (za šta već ima naznaka) ili ću na kraju ja to raditi sam po svojim željama. Ja znam šta želi mišterija sa kojom sam u pregovorima, a ako taj dogovor ne zaživi (što nikako ne bih voleo) onda će SG u mojoj izvedbi biti ovakav...

ili...

Kao što vidite jedina razlika je u pickguard-u. Ovaj veći mi deluje nekako "žešći" a ovaj mali više pokazuje mahagoni, biće to teška odluka. Eto to su neka razmišljanja, može lako da se desi da ne bude uopšte tako nešto ukoliko se čovek sa kojim sam u pregovorima odluči na kraju da sprovedemo njegove zamisli u delo. što bih iskreno najviše i voleo
Ko zna gde će me odvesti ova izgradnja, možda sam na dobrom putu
P.S. Kako stavljam da se direktno na forumu vidi klip sa youtube-a?
Predivna boja, SG tako treba da izgleda u mom referentnom sistemu
veci pickguard ako imas slobodu da ti biras 
Elem dosta offtopica taj tog telca da vidimo gotovog

P.S. klip ostavljas tako sto samo ovaj kod sa kraja linka (http://www.youtube.com/watch?v=TziyOcb96q0) prekopiras izmedju [ youtube][ /youtube] tagova
Elem dosta offtopica taj tog telca da vidimo gotovog
P.S. klip ostavljas tako sto samo ovaj kod sa kraja linka (http://www.youtube.com/watch?v=TziyOcb96q0) prekopiras izmedju [ youtube][ /youtube] tagova
Da ti odmah kažem da ako ga ja budem radio po svojoj želji sigurno će biti ta crvena nijansa, a za pickguard ću tazmisliti. Čovek sa kojim sam u pregovorima želi crnog SG-a sa malim picguard-om i sa P90 magnetima, s tim što bi neck magnet bio bliži vratu nego što je to inače na Gibsonovim SG gitarama. Videćemo šta će se desiti na kraju, ja bih voleo da radim gitaru po njegovim specifikacijama, u tome je poenta i draž ovog posla
.
Ja sam kopirao ceo link i stavljao ga između tagova, tu je bila greška
. Evo da probam da li sam sad ukapirao...
Brzina radova na Telcu zavisi sad od Andreja, čekam ga da dođe do Niša, prošlo je već 2-3 nedelje od kako sam došao do dela gde on treba da kaže da li je sve kako on želi i da nastavim sa lakiranjem i kasnije sklapanjem. Andrej je zauzet obavezama na fakultetu tako da ga potpuno razumem...
Ja sam kopirao ceo link i stavljao ga između tagova, tu je bila greška
Brzina radova na Telcu zavisi sad od Andreja, čekam ga da dođe do Niša, prošlo je već 2-3 nedelje od kako sam došao do dela gde on treba da kaže da li je sve kako on želi i da nastavim sa lakiranjem i kasnije sklapanjem. Andrej je zauzet obavezama na fakultetu tako da ga potpuno razumem...
Sa ovim postom si mi ulepsao dan
@ Vaske023, baš me čudi da je tebe zainteresovala tema, koja ti je to lepa gitara na avataru?
Rad na SG-u neću ovde da pokazujem, otvoriću novu temu, prvo moram da Andreju završim Telca pa ću onda krenuti u izradu SG-a.
Inače, da li poseduješ SG-a ili jednostavno voliš tu gitaru?
Rad na SG-u neću ovde da pokazujem, otvoriću novu temu, prvo moram da Andreju završim Telca pa ću onda krenuti u izradu SG-a.
Inače, da li poseduješ SG-a ili jednostavno voliš tu gitaru?
SG jednostavno volim,a posedujem epi-a sg.Nije gibson,al sam zadovoljan

Evo predlog: Crni, da bude bas mirror finish (mooooozda cak i da ide na sivu?) i crni veliki pickguard sa OBVEZNIM krem soapbar p90 magnetima i naravno binding na vratu. Po mogoutsvu sa nekim unikatnim oznakama po grifu. Mmmm...

samo sa crnim kaverima za magnete, kao na epifonu
Tako nekako ali zamisli sad p90 krem ... joj... i recimo ostavis natural binding ... per-ver-zi-jaaaa!