a svi PRS-ovi imaju to veliko "dupe" koje ono, verovatnop i prija kad se naviknes, ali fat maple vrat plus ovi humbuckeri sa coverima su ultradrazesni

jedino su mogli da stave "skunk stripe" makar lazni

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ajde javi na PP ako uzmes,posto me jako interesuje to...Strat08 wrote:Ovako, koliko sam uspio skontati, a pisao sam o ovoj gitari baš na ovoj temi 2,3 strane nazad, bijela je fejk, a krem je original, ali nebitno, kazem zbog slike koju si stavioDimo wrote:
Zanima me za ovu gitaru kakva je,da li neko ima iskustva sa njom ? I da li je Made In USA ?Ne proizvodi se u Americi,koliko ja znam Epifon se proizvodi u Kini, a signature serija u Koreji, toliko sam skontao sa stanih sajtova, a đe da znaaaam kad ništa ne znaaam
Google, Youtube i ganjanjaj, ja ne znam da iko sa foruma ima ovu dzitricu, samo mi se javio Mozzy da je probao i dao mi par savjeta oko magneta, prelistaj ovu temu... Eto, ja ću je uzeti iduće sedmice, ako budu imali u Mitrosu
Hvala, sad više nemam dilemeBozha wrote:Moj buraz ima slican, ali duplo veci, struja im je valjda ista? Kod njega na gajbi je inace problem sa instalacijama, nema uzemljenja plus raspali uredjaji na fazi, pa uvek ima shuma. Zato smo ga namenski nosali okolo i testirali i super radi, dokle god je u ispravnoj mrezi. I konstrukcija je solidna, mislim, kofer ko kofer, uspevaju Berindjeru i mnogo slozenije sprave.Strat08 wrote:
Što ti znaš čovjeku da pomogneš kad je u nedoumiciMUzzY wrote:Svaki put kad sam ga svirao bio sam tuzan kad je trebalo da je vratimDimo wrote:
Zanima me za ovu gitaru kakva je,da li neko ima iskustva sa njom ? I da li je Made In USA ?Dobra gitara. Jedini Epi koji zvuci kako treba mojim usima i prija mojim prstima.
Dimo wrote: Ajde javi na PP ako uzmes,posto me jako interesuje to...
Dimo wrote: Pa gle,ne verujem bas da su slicne,a da je tolika razlika...Ja cak mislim da je nemoguce...Jako mi se svidja ovaj Epi,i Wylde mi je omiljeni i sve...Ali ne znam...Ako uzmete recite vase misljenje molim vas !
No problemoDimo wrote:Ok,hvala puno...Jako me zanima,posto vec imam 7-zicanu gitaru,pa bih hteo nesto sa 6 naravno...
ne znam da li si primetio, ali 7zicana ima u sebi ugradjenu 6zicanu gitaruDimo wrote:posto vec imam 7-zicanu gitaru,pa bih hteo nesto sa 6 naravno...
Ne budi lenj nego ponesi LTD-a i probaj obe. Nikad nemoj nalozen da kupujes instrument samo zato sto zelis bas taj model. 600e nije malo znas i sam. Ponesi gitaru, probaj jednu pa drugu i drzi oci zatvorene. Ne zezam se. Evo, ako budem bio slobodan kad budes mislio da ides do radnje cimni me na PM icicemo zajedno pa ces imati jos jedno uvo da ti kaze kolike su razlike.Strat08 wrote:Što ti znaš čovjeku da pomogneš kad je u nedoumiciMUzzY wrote:Svaki put kad sam ga svirao bio sam tuzan kad je trebalo da je vratimDimo wrote:
Zanima me za ovu gitaru kakva je,da li neko ima iskustva sa njom ? I da li je Made In USA ?Dobra gitara. Jedini Epi koji zvuci kako treba mojim usima i prija mojim prstima.
Naime, dobijam lovu sutra/prek'sutra i ne znam da li da je kupim, odjednom sam pao u neku nedoumicu vrijedi li tih para, imam LTD ex-50 neki su mi rekli da se ne razlikuju mnogo te dvije gitare, sad sta znam ovu sam platio 180 jevreja, a za tu bi morao da se izujem 600, nije mala razlika, ali poslije ovog tvoj posta idem definitivno da je probam, ako je pazarim ti ćeš biti direktno odgovoran za to
Ja sam planirao po Novom Sadu, vidio sam na Notinom sajtu da nude, samo bih ih prvo nazvao, kao i Mitros, ako nemaju....ko zna zasto je to dobro....mislim_stvarno wrote: Inace, ne znam gde planirate da trazite tog ZW epija, ali u bgu ga nema.
Hvala ti, baš lijepo od tebe, vidim da si iz Bg-a, eto kaze čovjek da nema u Bg-u, raspitaću se, zvacu sutra Mitros, pa cemo se čuti, a ponjeću gitaru svakako... Mada sam planirao u NS-u da trazim gitaru, prvo cu pitati u Bg-u, zbog pomoci koja ce mi dobro dociMUzzY wrote: Ne budi lenj nego ponesi LTD-a i probaj obe. Nikad nemoj nalozen da kupujes instrument samo zato sto zelis bas taj model. 600e nije malo znas i sam. Ponesi gitaru, probaj jednu pa drugu i drzi oci zatvorene. Ne zezam se. Evo, ako budem bio slobodan kad budes mislio da ides do radnje cimni me na PM icicemo zajedno pa ces imati jos jedno uvo da ti kaze kolike su razlike.
Da, da MUzzY, sorryMUzzY wrote: Ovako, koliko sam uspio skontati, a pisao sam o ovoj gitari baš na ovoj temi 2,3 strane nazad, bijela je fejk, a krem je original, ali nebitno, kazem zbog slike koju si stavioNe proizvodi se u Americi,koliko ja znam Epifon se proizvodi u Kini, a signature serija u Koreji, toliko sam skontao sa stanih sajtova, a đe da znaaaam kad ništa ne znaaam
Google, Youtube i ganjanjaj, ja ne znam da iko sa foruma ima ovu dzitricu, samo mi se javio Mozzy da je probao i dao mi par savjeta oko magneta, prelistaj ovu temu... Eto, ja ću je uzeti iduće sedmice, ako budu imali u Mitrosu
Mislis MUzzY?![]()
Imas za domaci da dodjes do mene da snimim nesto na toj gitari kad je kupis![]()
![]()
od kad je ovaj model? Mislim da su prestali da prizvoode bolt on. Do pre 2 godine je bilo CE modela, ali više nisu u proizvodnji....dweezil wrote:ja bih ovako nesto drazesno provalio sam skoro da je zhelim![]()
a svi PRS-ovi imaju to veliko "dupe" koje ono, verovatnop i prija kad se naviknes, ali fat maple vrat plus ovi humbuckeri sa coverima su ultradrazesni
jedino su mogli da stave "skunk stripe" makar lazni
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest