Jes' uspeo sam,nije bila velika muka,ali nikako lepo da sednem i isprobam ih potanko,stalno neka frka i žurba.Prvi utisci su da lepo rade.Inače nisam stavio 6N1P jel' je ekvivalent ECC88,a meni treba ECC81 (proverio sam datasheet) na mestu obrtača faze,pa sam tu ostavio onu koja je bila.Koliko sam čitao na netu konstrukcija 6n2p je dosta slična RCA 12ax7 lampi,e sad nisam probao RCA pa ne mogu da sudim jel' to isto i što se zvuka tiče.milan019 wrote:SSMC....sta bi.....jesi probao konacno druze da uglavish Ruskinje?Ne javljash nista.....
Inace kome sta treba od lampi primam porudzbine,isporuka krajem meseca.
Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Pa meni je samo bitno da si dobio nesto iz cele stvari...Ako nista drugo,tj. ako i zvuk ostane isti barem si dobio na dugovecnosti(5000 h).Mada koliko sam citao po netu trebalo bi da daju lepsi zvuk od nekih klasicnih 12ax7 

evo još gora provala!oi_ilija wrote:Ha! Evo ga, vrhunac bezobrazluka!
Covek prodaje ovo:
za 100e!!!
Evo linka:
http://www.kupujemprodajem.com/Korg-amp ... _id=624072
Inace, ovo je kostalo u nekoj radnji u NS-u 1.300dinara pre jedno godinu i po 2. Zvao me je jedan ortak i kupio sam jedan i uz proviziju slanja para i slanje bla, bla, bla...kostao me je 1.600dinara!
Da je napisao 20e, pa i 30e...ok, ali 100?!
Ja zelim da verujem da je hteo da napise 10, pa pogresio...

http://www.limundo.com/kupovina/Muzicki ... at/1902532
vala, mogao je da napise 20 000 eur, sa istim efektom na kupce...
Ovim putem bi hteo da pitam i čoveka koji prodaje Bassmana sada u oglasima na forumu, kao i sve ostale u sličnom fazonu.
Koji poriv i motiv natera ljude da ofarbaju grill na Fender Bassman, Dual Showman, itd, glavama u crno?
Drugar je takođe kupio Orange kutiju koju je prethodni vlasnik prefarbao u crno, a viđao sam još raznorazna takva ludila.
Zašto?
Koji poriv i motiv natera ljude da ofarbaju grill na Fender Bassman, Dual Showman, itd, glavama u crno?
Drugar je takođe kupio Orange kutiju koju je prethodni vlasnik prefarbao u crno, a viđao sam još raznorazna takva ludila.
Zašto?
To i mene zanima.
brate Srbija seljashtvo sta reci, ja vise ni ne idem na kupujem-preprodajem+Hopkins+ wrote:Ovim putem bi hteo da pitam i čoveka koji prodaje Bassmana sada u oglasima na forumu, kao i sve ostale u sličnom fazonu.
Zašto?
Da se slaže uz ________?+Hopkins+ wrote:Zašto?

Strvarno bezveze.

Dobro, možda voli čovek tako, zašto ga napadati. Uz to, svesno je upao u rizik prilikom prodaje, ali to je njegova stvar, take it or leave it.
Hehehe, pa da, u tome i jeste stvar. Voli tako. To sam i pitao, zašto neko voli tako? Zašto ofarbati grill u crno? Zašto narandžastu kutiju sa krem grilom prefarbati u crnu kutiju sa crnim grilom?
Jel hoćeš Marshall kutiju sa Celestion zvučnicima? Prodaj Orange kutiju, možeš da je prodaš i sa zvučnicima i praznu, i za te pare sigurno možeš da kupiš Marshall kutiju u istoj klasi.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Eh....al ovako je pravi pank
Ja sam video lika jednom kako farba gitaru auto lakom...tako da svega ima ...

A jbg, voli tako. Sad bi ja trebalo da pitam ljude koji vole kečap, zašto vole kečap. Vole.
nebojsak wrote:A jbg, voli tako. Sad bi ja trebalo da pitam ljude koji vole kečap, zašto vole kečap. Vole.
Ja volim kad je paradajzican...
Bas takav ste trazili...

Nego, back on topic
http://www.kupujemprodajem.com/Marshall ... ter_id=488
Može li neko ko se fino razume u zvučnike da mi kaže na šta bi ovo trebalo da liči i da li je ok?
http://www.kupujemprodajem.com/Marshall ... ter_id=488
Može li neko ko se fino razume u zvučnike da mi kaže na šta bi ovo trebalo da liči i da li je ok?